Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-27 21:07:38
Nehnevajte sa na mňa, ale toto sa mi fakt nepáči ako sa naďalej tvária, že Peňa je naša no.1 v bráne. Proste neexistuje, že Peňa bude hrať do konca sezóny pred Szczesnym. Proste nie a koniec. Každý si to asi uvedomuje a asi aj Peňa hoc mu takto somársky opakujú, že základ je stále jeho. Sorry, ale nie je to brankár do základu pred klub ako FCB. Aj Szczesny sa nevrátil určite z dôchodku, aby sedel na lavičke tvl. Peňu si natrie na chleba. Tak to bude.
2024-09-27 21:30:14
Mě to přijde celkem fajn, kdyby měli rozdělené minuty mezi sebe.. Nemůžeme jít do sezony pouze s Penou..a dál už jen dorostenci. A Vojta mi přijde skvělá dvojka/jednička, je potřeba myslit i na to že se může i jeden z nich zranit a takto budou to 2 vyrovnaní golmani, sice ani jeden žádný top GK, ale jiné řešení se ted moc nenabízí.
2024-09-27 21:42:12
Poviem jediné - nech chytá ten kto bude mať lepšiu formu. Je úplne jedno či to bude Szczesny, Peňa alebo niekto z dorastencov.
Simao Premium
2024-09-27 22:04:59
Pena bez irónie je brankár segundy, vojto si ho ani nevšimne.. vôbec nebudem prekvapený keď aj na budúcu sezónu ostane a vytlačí aj matsa na lavičku..
2024-09-28 12:03:24
Obidvaja budú hrať a vzniká zdravá konkurencia pre oboch...nie ako doteraz. Výborne sa mechanizmy vyvíjajú v Barce. Proste nemecká logistika a pracovitosť, vytrvalosť, húževnatosť..