To s touto zostavou čo tam poslal Barcelona ani neohrozí súperovu bránku je toto hodne dávať realu body aby sa dotiahol na úkor ligy majstrov kde je nulová šanca na čokoľvek ??? Asi nie
Ani nemusia prijebaná slabucka zostáva už nám prehrala zápas geniálna rotácia darovať realu zadarmo 3 body náskoku kôli jebnutej live majstrov kde Barcelona aj tak nemá čo hľadať úžasné ako sa prejebavu v tomto klube trofeje kôli hlúposti a naivite a pomylenom myslení že majú na niečo viac ako majú
Roman7, miestny potkan sa konečne po dvoch mesiacoch dočkal. Roman7, alias Bruno, alias Bayern Munchem, alias FC St Pauli, sa sem roky chodí len vygrcať a šíriť zlo. Tupý primitív, volič Huliaka, esenciálne zlo, čistý Slovák, dnes konečne ejakuloval. Síce rukou, ako celý svoj život, ale konečne vyšlo všetko. Gratulujem, Bruno.
Teo, čo sem pcháš politiku? Roman má svojím spôsobom pravdu, žial. Ako to už Ardit povedal, dalo sa to diplomatickejšie vyjadriť, no podstata myšlienky je pomerne správna...
Ale sak ja sa neteším z toho ze prehravame. Len nemyslím si ze keď teraz nastúpia raph a yamal ( co musia ) ze sa to bude brat ako oddych pred LM keďže tento druhy polcas bude energeticky zabijak
Flick out, lebo si dovolil zarotovat, lebo mame zranenu polovicu zakladnej 11ky:D To je od Flicka trufalost:D Jj Ardit, 2. polcas bude nahovno bo Osasuna zaparkuje bus a budu bojovat (faulovat). Ale s tymto utokom nedame gol ani do Vianoc.
Nevyhadzujeme trénera. Proste to prekoucoval.tak isto ako alonso finále európskej ligy :D ale nikto ich nevyhadzuje len je to sklamanie pretože som očakával 3 body . Ale stále fandím ďalej a verím ze to yamal otoci
Myslím ze som sa vyjadril slušne. Vôbec som nikoho neurazal. Len ze to prekoucoval som povedal . A zrovna vonku osasuna je pre mňa ťažší super ako Bern doma
Ardit nenarazal som na teba. Prekoucoval neprekoucoval, aj Flick chce urcite vyhrat. Potreboval tam dat inych hracov, Yamal a Inigo si odniesli male zranenia, Raphinha odbehal maratony. Proste lahko sa koucuje od tv, aj mna to sere, ale je to jeden ligovy zapas. Ked prehrame dnes svet sa nezruti, ak prehrame v utorok v LM tak sme v riadnych srackach:D
Ja si myslím ze pokým sa nehrá play off v LM tak ma byt priorita liga . Nebál by som sa bernu . To ak sa ich traseme tak by mala byť určite priorita liga
rafina, yamal, casado, inigo,balde. Predtym ako mi odpises ze si neoddychli pretoze striedali ti dopredu hovorim ze odohrat 90 min a 20 je velky rozdiel. Oddychli si ciastocne.
Prečo ich nenecháva oddýchnuť keď vyhráme o 3 -4 goly skôr? Proste to posral lebo na Bern sme ich veru toľko šetriť nemuseli .
Ty máš svoj názor a ja mam na to svoj . Vilareal a aj dnes prečo cez polcas už yamal atď neoddychovali a nechal ich tam o 30 min dlhšie? To isté aj s tým vilarealom..vtedy ich ma nechať oddýchnuť keď už to ide do kopanic.proste liga je dôležitejšia teraz ako LM pokým není play off tam sa dostaneme určite
Kounde mohol hrať CB a na RB mohol byť fort hneď by to bolo iné... proste flick je dobrý a prvé zápasy som nič nehovoril iba ze super , ale určite nie je dokonalý ako ho tu vykresľuju ľudia. Dozreli mu hraci co minulý rok neboli taky lvl ako teraz cubarsi + yamal a vďaka yamalovej forme hraju lepšie aj raph a lewa.to vidieť keď yamal hra slabšie že oni nie sú tí čo to potiahnu .
Aj dnes ten prvý gól raphinha strieľal určite nenahraval lewovi.to je môj názor, ale stále im prajem a dúfam ze budu vyhrávať. Nie som hejter .
Iba som vyjadril názor bez žiadnych urážok a nadávok. Napísal som co sa mi nepáčilo a co sa mohlo spraviť inak , žiadny výsmech žiadne urážky tak ako nvm no ... proste ma len mrzí ten víkend lebo som veril že do realu budeme mat plný počet bodov
cubarsi bol rovnaky level ako minulu sezonu, yamal hra lepsie vo flickovom systeme a o rafinovi ani nehovorim. Viac hracov sa pod flickom zlepsilo. Suhlasim ze flick mozno mohol rotovat inak, ale ak by s tym zacal skor a postupne, mozno by sme nevyhrali tych prvych 7 zapasov.
ta rotacia je prilis, dal tam slabych hracov a celkovo zostava je fakt slabucka. zachvilu sa nam vratia niektori zraneni, takze este mohol niektorych vytazit viac a oddychnut mohli neskor a dalsi zapas hrame s bernom... to skor proti nim mohol dat taku zostavu
Sak nemusíme byť v prvej 8cke . Sak stačí byť v prvej 24 pre boha . Liga po takom starte mala byť priorita do zápasu s realom sme.mohli mat plný počet bodov
odobne si myslim, ze prva osmicka je trosku precenovana, kedze prva 24ka znamena play off a to je len jeden dvojzapas navyse proti slabsiemu superovi a ked chceme vyhrat v LM musime aj tak porazit kazdeho.
dalsia vec je, ze Bern doma asi tazko bude super na ktoreho by sme mali setrit polku zakladnej zostavy. Ale aj ked dnes prehrame, tak Flick robi dobru robotu
Sak ale sak tu robia boha z flicka , mi tu vypisovali minule ze to je jeho robota a on ich kondičné zdvihol za tých pár týždňov a totálne bullshity
To bola ešte xaviho robota + dozretie yamala a cubarsiho. A hlavne 90% hry robil yamal túto sezónu a do proste len dozrel vďaka xavimu a ME. Teraz s pol zostavou ( ako mal aj xavi minulý rok len nemal mladých ale mal alonsa :D ) toto spravi a aj tak si ho zastávajú lebo šetrí hráčov na Bern dpc :D
Som fakt veril že do zápasu s realom pôjdeme s plným počtom bodov. Dúfam že to otocia dnes.nic není ešte stratené. Ale nepovažujem šetrenie hráčov ak teraz naskočí yamal a raph do takéhoto zápasu. To mohli hrať radšej od zaciatku
A nenadavam na flicka teraz , skôr ma sere ako ľudia písali na xaviho a za 2 týždne flick dal hráčom kondičku pri tom ani ich nemal v predsezone keďže boli hraci na dovolenkách po ME / cope
A v LM vôbec není zaujímavá ta prvá osmička keďže stačí byť top 24 a máš o ďalší dvojzápas navyše co su pre nás len peniaze navyše:D
Sak to sa nehra o týždeň
To budeme mat aj druhého brankara
De jonga gaviho fermina olma spat asi aj christensena arauja .
A keď ideme zapas od zápasu tak asi ten prípadný dvojzápas by nás mal trápiť najmenej
Ardit- za xaviho hraci v 70 min nevladali. Bol to flick ktory zacal s tvrdsimi treningami a ani yamal nebol pod xavim taky vyrazny ako je dnes. Nevies prezit ze Xavi ktory tu skoro nic pozitivne nezanechal dostal padaka a pri prvej ligovej strate bodov panikarcis a vybijas si frustraciu na flickovi. Prioritne bolo dnes nechat oddychnut klucovych hracov a ak chceme skoncit v prvej osmicke proti bernu nesmieme zavahat
Koľko zapasov sme vyhrali aj minulý rok v samom zavere ? Pár ich bolo určite tak tu nepíšte že po 70min sme prestali vládať
Yamal potreboval dohnať skúsenosti.ved na ME hral perfektne a to flicka asi ani nestretol tak to ako hral na ME bola zásluha trénera repre a xavi nič nezanechal?
Nepotrebujeme skončiť v prvej osmičke a aj tak si ti hraci neoddychli
Nič si nevybijam proste toto ide na trénera a s tým oddychom nesúhlasím (pretože si aj tak neoddychli , to ich mal striedať vo vyhranych zapasoch ako s vilarealom a nie dnes )
par sme vyhrali ale vo vacsine zapasov ku koncu nebolo poriadne nasadenie lebo nevladali. Yamal v prvom rade dozrel a to nie je xaviho zasluha, tak isto ako nie je flickova ze hral super na ME. Pod flickovym systemom hry ale viac vynika. V prvej osmicke skoncit potrebujeme napriklad kvoli peniazom aby sa zarobilo viac. Ak skoncime vyssie, nebudeme mat vo vyradovacke lahsieho supera? Jasne ze si trochu oddychli. Je ine odohrat 90 min a 20 min. Suhlasim s tebou v tom villarreale a s tym ze tu rotaciu proti osasune trochu prehnal. Flickova praca ma vsak ovela viac pozitiv ako negativ. Flick si chybu uvedomil a priznal. Liga je dlha a este vela krat zakopneme aj my aj nasi superi. Bohuzial u teba som nevidel jedno jedine pekne slovo povedat na flicka. Vzdy len negativa.
A koho to je zásluha že dozrel? :D
Skončíme do 24miesta a je to good ale v la lige sa nedá kalkulovat a zápasy s osasunov musíme vyhrávať ak chceme titul . Lebo to nie je atletico ani real
Na flicka som nič zlé nepovedal , ale teraz si stále myslím ze aj ako dnes keď chce šetriť hráčov mal ísť yamal dole cez polcas za 3 : 0 alebo v 55.min za stavu 4:0 na čo ho tam nechával do 75.
Tak isto lewa šiel dole s osasunou .prečo nešiel dnes skôr keď je taky unavený?
A nehejtujem ho, ale keď podľa mňa spravil chybu tréner tak to poviem a neurazam ho ako ostatní minulý rok xaviho
To co píšeš ze zakopneme je totálne alibisticka ochrana flicka .prajem mu aby sme titul vyhrali aj v LM šli ďaleko ale to je môj názor a nikoho neurazam
zrejme flickova kedze jeho system dovoluje yamalovi viac vyniknut ale hlavne jeho sameho. V LM potrebujeme skoncit v prvej 8 aj kvoli peniazom aj kvoli lahsiemu superovi v play off.
Co sa tyka tej rotacie, uz som ti pisal ze ak by to flich robil skor a postupne, mozno by sme nevyhrali vsetkych 7 zapasov od zaciatku ligy. A mimochodom flick si chybu predsa priznal.
Akoze mozete fandit a prestat nadavat na vsetko? Tvarite sa tu ako keby sme mali vyhrat celu sezonu vez straty bodu. Minuly tyzden bol flick boh dnes je naivny debilko. Presne tato toxicita je ten problem preco kazdy v barcrlone vynori ako fakla. 🤮
Ako stymto súhlasím on by mal byť ťahúňom ale všetko sa od neho odráža nevie prihrat proste torres je na v momentálnej forme pre Barcelonu skôr príťaž ako nejaká kvalita.
katastrofa ten hrac. on by mal odist z barcelony z vlastnej vole a ziskat opat hernu prax, lebo tuto to s nim ide len dole vodou. ked prisiel aspon nieco vedel, ale teraz nevie udrzat loptu na kopackach
Tak hráč za ktorého dali toľko miliónov by mal nieco ukazat ale on ukazuje len to ze nemá na Barcelonu v jeho veku a už stolkymi skúsenosťami by mal na ihrisku niečo ukázať ale on neprejde 1na 1 dostane prihrávku odrazí sa mu to od nohy zakladá protiútok vyberie si zdvoch variant tu horšiu vždy.
Tak ale povedal som niečo zle tým ze som napísal ze to flick prekaucoval s tou zostavou
A vlastne nič neusetri ked tam teraz na druhý polčas nastúpi aj tak yamal a raph do takéhoto druhého polčasu
+ osasuna vonku je ťažší super ako bern doma
Urazil som tým niekoho ?
Skúsil a nevyšlo?
Podľa mňa total prekoucoval zapas .
Ja som skôr za to ze keď vyhravam 1:3 alebo 1:4 jak s vilarealom tak stahnem yamala a dám mu 30 min oddych a nie ho tam držím do konca zápasu
A na takýto zapas radšej dám silu nech vyhravame my 2:0 a potom môžu ísť dole zas o 30 min skôr
Pretože toto nebude mať nič spoločné s oddychom . Tento druhy polcas ak majú otočiť bude energetická naloz
Možno nie zajtra. Ale aby to nebolelo na konci sezóny. A do zápasu s realom ísť s plným počtom je iné ako keď ti dýcha na chrbát:P
To ze toto napíšem neznamená ze som hejter alebo ze nefanbím do konca
Uf minuly rok Real prehral iba 2 zapasy a oba s Atleticom, ale kazdy ich zapas je 50:50 a Atletico musi dat prvy gol, inak im to nehra do karat. My hlavne nesmieme vybuchovat ako dnes a liga by mohla byt otvorena az do konca.
Btw nezdalo sa vam, ze pred druhym golom bol faul na Paua Victora? Z opakovaneho zaberu to tak vyzeralo, VAR to neskumal. Skoda 2 golov, Osasuna mala prakticky 2 sance, aj ked tlaci a my stracame vela lopt a robime zbytocne nevynutene chyby. Zatial najlepsi hraci Kounde a Eric Garcia. Pau Victor a Ferran vyzeraju, ze dnes sa o nic nepokusia a ani to nechcu a vsetko co urobia je, ze odbehaju zapas, ziadna odvaha prejst cez hraca 0 bodov. 2 goly za prvy polcas su blbe, ale co je horsie, ze utok v tejto zostave neda gol ani za 100 rokov.
Akoze nasa obrana s Dominguezom a Gerardom Martinom horela uz vo Villarreale, FLick to musel vidiet, ale berem to, ze musi rotovat, Inigo ma naviac mensie zranenie. Dufam, ze Pedri a Cubarsi budu v utorok v pohode, lebo toho uz musia mat tiez dost. Skoda dnesneho zapasu, lebo Osasuna bola viac nez hratelna. V utorok si podme po vyhru.
Díky Hansi. Na takovej zápas udělat rotaci jako blázen.....si šetří na Young boys :D Pomalu nás ta nekvalitní šířka týmu začíná dohánět, už minule proti Getafe to stále za ..... Brzy asi real do čela. Ta kvalita obou 22 je prostě jinde.
Ihsahn suhlas, ze z dlhodobeho hladiska proste kvalitu neodzubes a s takou marodkou proste nemozeme hrat konzistentne v ziadnej sutazi. Ale marodku neovplyvnis, ja si myslim, ze aktualne hrame maximum co mozeme a vobec to nie je zle. Teraz nasmu timu velmi nemam co vycitat, lebo keby sme mali zdravy kader tak hraci ako Ferran, Pau Victor, Dominguez a Gerard Martin nehraju. Az budeme mat plny kader a hrat nahovno kritika bude na mieste.
A Ihsahn ano musime ist na Young Boys v plnej palbe, lebo ak prehrame sme pod tlakom a v prdeli. Pozri sa na nasu marodku a nevies co bude za mesiac dva. Liga ma 38 zapasov, skupina LM 8, prvy zapas sme prehrali a naozaj si nemozeme dovolit sa teraz ist setrit proti ziadnemu superovi, to fakt?
Sak my sa ich nebojime. Ani Monaca sme sa nebali. Ale z dnesnej prehry si tazku hlavu robit nebudeme, lebo do konca ostava 20+ zapasov. No ked vybuchnes v LM v prvych 2 zapasoch proti papierovo slabsim superom tak si v prdeli.
A uz by sa tu mohli prestat podcenovat superi ako Osasuna alebo Young Boys. Ze su papierovo slabsi superi je nam uplne k hovnu, vsetky sutaze su vyrovnane a bohuzial uz nemame Messiho. Neexistuje take, ze do tohto zapasu si idem oddychnut. Aj superi ako Getafe ti zaparkuju na 90 minut autobus a budes mat problem aj keby ta koucovali aj 2 Guardiolovia.
:D sak ja práve nechápem prečo sa podcenila takto osasuna keď v tej súťaží mame väčšiu šancu na úspech ( s tým štartom) ako v LM . V LM do 24 miesta skončíme aj keď nebudeme chcet pre boha .a tí hraci si aj tak prd oddýchli dnes :D
Osasuna sa nepodcenila. Hraci ako Pau Victor, Ferran, Dominguez a Martin nehrali preto, ze by sme podcenovali Osasunu, ale preto, ze trebalo rotovat lebo hraci potrebovali oddych.
Nechci se vymlouvat na rozhodčího, ale VAR byl kde? U 2 golu byl faul na Victora a penalta na Yamala nic? A těch žlutých mělo být daleko víc. Ale to nemění nic na tom, že obrana byla mladá nezkušená a Garcia, Ferran nic moc.
Súhlas, zas zlomove okamžiky rozhodca šiel proti nám
Lebo je rozdiel 1:0 a 2:0
A keď vidím aké penalty sa piskaju(mimo 16ky) a toto neodpiska tak akože wau
Garcia někdy zpomaluje hru a používá hodně ruce a fauluje a není tak rychlý. Neříkám, že je špatný, ale určitě máme lepší hráče a ten faul na Victora byl, taky nám neuznali gol po faulu Koundeho předtím
No co uz, dnes sme boli horsi tim. Ale z prehry sa maldi naucia viac ako z vyhry. Seria skoncila mozeme sa vratit nohami na zem. Stale sme prvy s malym ale naskokom. Hlavy hore a treba sa vyburit na young boys
Za mě škoda, tohle jsou prostě darovaný body k dobru Realu. Chápu že Hansi je tu novodobý bůh alatojáh a nesmí se říct ani slovo proti. Ale doufám že pak ke konci sezony nebudou rozhodovat právě tyhle prokaučované bodíky za takové zbytečně zápasy. Protože Osasuna byla hratelná. Mohlo to jít aspon na remízu nebo hráče sundat v průběhu pokud by se to vyvíjelo lépe. Bylo vidět že když hrála o něco lepší sestava dali bychom je. Ale postavit tam doslova sestavu která by snad nešla ani na uvod CDR. Je za mě prostě Flickova chyba. A je mi u řitě rotace nebo ne. Udělat tohle Koeman nebo Xavi tak se tu všichni poserou a tím jsem si jistý. Za takhle zbytečně darovaný body. Hlavu hore konečně se vrátí marodi a bude to fajne :). Za mě pozitivum je Pena nebyl vůbec špatný. Negativum Balde co s tím klukem je? To je šílený.
Počkej, ty si myslíš že máme na titul v souboji s Realem nebo tletama? Za mě má hlavně Real opravdu daleko kvalitnější a zkušenější tým. Jak nějakou dobu se to dá držet,ale tohle na konci rozhodne. S tou marodkou jsme naprosto bez šance......
Spíš doufám, že po sezóně bez titulu bude Flick pokračovatm, protože s doplněným týmem by to mohlo být zajímavý
Tomu snad sám nevěříš. Vždyť se zatím ten počet zraněných jen rozrůstá než aby se zmenšoval. Něco v přípravě prostě nefunguje, když máme tolik zraněných.
Každý tím má veľa zranených pretože UEFA naďalej ničí tímy v počte zápasov. Fyzicky to bude asi najnáročnejšia sezóna za posledné roky aj vďaka Euro atď...
Ty máš svoj názor a ja mam na to svoj . Vilareal a aj dnes prečo cez polcas už yamal atď neoddychovali a nechal ich tam o 30 min dlhšie? To isté aj s tým vilarealom..vtedy ich ma nechať oddýchnuť keď už to ide do kopanic.proste liga je dôležitejšia teraz ako LM pokým není play off tam sa dostaneme určite
Aj dnes ten prvý gól raphinha strieľal určite nenahraval lewovi.to je môj názor, ale stále im prajem a dúfam ze budu vyhrávať. Nie som hejter .
dalsia vec je, ze Bern doma asi tazko bude super na ktoreho by sme mali setrit polku zakladnej zostavy. Ale aj ked dnes prehrame, tak Flick robi dobru robotu
To bola ešte xaviho robota + dozretie yamala a cubarsiho. A hlavne 90% hry robil yamal túto sezónu a do proste len dozrel vďaka xavimu a ME. Teraz s pol zostavou ( ako mal aj xavi minulý rok len nemal mladých ale mal alonsa :D ) toto spravi a aj tak si ho zastávajú lebo šetrí hráčov na Bern dpc :D
Som fakt veril že do zápasu s realom pôjdeme s plným počtom bodov. Dúfam že to otocia dnes.nic není ešte stratené. Ale nepovažujem šetrenie hráčov ak teraz naskočí yamal a raph do takéhoto zápasu. To mohli hrať radšej od zaciatku
A v LM vôbec není zaujímavá ta prvá osmička keďže stačí byť top 24 a máš o ďalší dvojzápas navyše co su pre nás len peniaze navyše:D
To budeme mat aj druhého brankara
De jonga gaviho fermina olma spat asi aj christensena arauja .
A keď ideme zapas od zápasu tak asi ten prípadný dvojzápas by nás mal trápiť najmenej
Yamal potreboval dohnať skúsenosti.ved na ME hral perfektne a to flicka asi ani nestretol tak to ako hral na ME bola zásluha trénera repre a xavi nič nezanechal?
Nepotrebujeme skončiť v prvej osmičke a aj tak si ti hraci neoddychli
Nič si nevybijam proste toto ide na trénera a s tým oddychom nesúhlasím (pretože si aj tak neoddychli , to ich mal striedať vo vyhranych zapasoch ako s vilarealom a nie dnes )
Skončíme do 24miesta a je to good ale v la lige sa nedá kalkulovat a zápasy s osasunov musíme vyhrávať ak chceme titul . Lebo to nie je atletico ani real
Na flicka som nič zlé nepovedal , ale teraz si stále myslím ze aj ako dnes keď chce šetriť hráčov mal ísť yamal dole cez polcas za 3 : 0 alebo v 55.min za stavu 4:0 na čo ho tam nechával do 75.
Tak isto lewa šiel dole s osasunou .prečo nešiel dnes skôr keď je taky unavený?
A nehejtujem ho, ale keď podľa mňa spravil chybu tréner tak to poviem a neurazam ho ako ostatní minulý rok xaviho
To co píšeš ze zakopneme je totálne alibisticka ochrana flicka .prajem mu aby sme titul vyhrali aj v LM šli ďaleko ale to je môj názor a nikoho neurazam
Co sa tyka tej rotacie, uz som ti pisal ze ak by to flich robil skor a postupne, mozno by sme nevyhrali vsetkych 7 zapasov od zaciatku ligy. A mimochodom flick si chybu predsa priznal.
A vlastne nič neusetri ked tam teraz na druhý polčas nastúpi aj tak yamal a raph do takéhoto druhého polčasu
+ osasuna vonku je ťažší super ako bern doma
Urazil som tým niekoho ?
Chapem Flickov zámer...skúsil, nevyšlo. Treba tam do druhého polčasu dať to najlepsie.
Podľa mňa total prekoucoval zapas .
Ja som skôr za to ze keď vyhravam 1:3 alebo 1:4 jak s vilarealom tak stahnem yamala a dám mu 30 min oddych a nie ho tam držím do konca zápasu
A na takýto zapas radšej dám silu nech vyhravame my 2:0 a potom môžu ísť dole zas o 30 min skôr
Pretože toto nebude mať nič spoločné s oddychom . Tento druhy polcas ak majú otočiť bude energetická naloz
To ze toto napíšem neznamená ze som hejter alebo ze nefanbím do konca
Pozri si marodku☝️
Lebo je rozdiel 1:0 a 2:0
A keď vidím aké penalty sa piskaju(mimo 16ky) a toto neodpiska tak akože wau
Spíš doufám, že po sezóně bez titulu bude Flick pokračovatm, protože s doplněným týmem by to mohlo být zajímavý