Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-29 08:11:47
Obviňovať Hansiho za včerajšiu prehru môžu len "huliakovci". Howgh !
2024-09-29 08:51:41
Ten tým je v katastrofické stavu. Nepamatuji, že by někdy bylo tolik hráčů mimo s tím jak úzký kádr máme. Laporta prostě v létě nedokázal nic a představa, že s tímhle chceme hrát o til proti Reálu je hodně mimo
2024-09-29 09:10:25
Chce to len aby sa vrátili zranený hráči.Trener je na to aký má kader k dispozícii kúzelník včera nemal inú možnosť len rotovať stým co ma k dispozícii.Akonahle sa vrátia zranený hráči bude to oveľa lepšie. Barcelona ma vynikajúceho trénera a tuto sezónu budú úspechy.Keby mal takéto problémy zo zraneniami Real tak by mali väčšie problémy ako Barcelona.
2024-09-29 09:30:09
8 zápasov, 7 výhier, prve miesto a jeden zlý zápas. Kto z vás uprimne dufal v takyto start na začiatku sezóny s tým, co sme mali k dispozicii? Aj v najlepších sezónach s najsilnejším tímom v histórii sme mali slabšie zapasy a straty bodov. Troška tolerancie :) každý sa snaží, ale nedá sa odohrať celú sezónu vždy podľa predstáv. Ak by takéto výkony pokračovali ďalej veľa zapasov, určite je to pruser, ale taký zápas bol zatiaľ jeden.
2024-09-29 11:02:55
Ako môže niekto nadávať na tento team , Lewu alebo niekoho iného . Kľúčový hráči sú zranení , obmedzený rozpočet a skoro žiadne posily . Ja som veľmi milo prekvapený že hrajú takýto futbal . Pozrite si zápasy napríklad Man. City kde majú hviezdami nabité mužstvo , neobmedzený rozpočet a napriek tomu prehrajú s oveľa slabším mužstvom . Proste toto je futbal