Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-29 15:34:00
Personálně ten tým nemá ani náhodou na Real a Atlety. To by se museli hráči vrátit z marocké a tak i zůstat, což letos opravdu nevypadá. Flick to bude tuhle sezónu skládat jako lego, ale že nakonec v obraně nastoupí takovej tragéd jako Martín je .....
2024-09-29 17:28:51
Je velmi tazke rotovat ked mame taky uzky kader. myslim si ze vvera to bolo take mensie zlo vedeli ze radsej obetuju stratu bodov v osasune ako by mali niekoho zranit alebo mat vybuchany zaklad na LM kde nesmieme zakopnut. verim ze s navratom de jo ga, fermina, olma a gaviho sa odbremeni stred a bude sa dat rotovat ovela lepsie. s obranou to bude tazsie ale forth by mohol dostat viac kinut hned ako vyhravame nejakym rozdielom. garcia sa vrati na stopera a mozu sa tam rotovat
2024-09-29 18:16:52
Skvělá poznámka o tom že tu byli zápasy kdy mohl rotovat a nechal tam kluky do konce.Pak se uplně šíleně rozhodně to vyrotovat na Osasuně a doslova daruje stažení náskoku Realům a Atletům co nás muže v důležitých fázích ještě mrzet. Je to čaroděj a fakt je mi ho líto z čeho musí vařit, ale včerejší zápas prostě posral.
Hlavu vzhůru doufám že se už kluci vrátí, a nám se bude trochu dařit v těch zraněních a nebude jich tolik. Těším se až budeme mít plnou sestavu. Snad ne utopie.
2024-09-29 20:56:50
V lm by som nechal odpocivat kounde
2024-09-30 08:04:17
Môj názor na prehru v Osasune. Je jasné, že bol najvyšší čas na rotáciu niektorých hráčov. Nebol som tréner, ale mám názor, že bolo potrebné aspoň v prvom polčase postaviť silnú zostavu a striedať určených hráčov na rotáciu v druhom polčase. A keby aj to mládežnícke mužstvo nevydržalo udržať skóre, malo by to väčší zmysel ako trápenie hráčov v prvom polčase. A teraz by som poprosil o váš názor........ďakujem.