Media zverejnia plat FdJ. Frenkieho v reakcii na to zacnu niektori fans vyhadzovat z klubu. FdJ po niekolkych mesiacoch:"Nie je to pravda." Tie iste media sa par dni na to opravia a zverejnia "novy" plat FdJ. Tentokrat je uz urcite vsetko spravne:D Veri tomu este niekto?
Zmluva FDJ unikola už minulú sezónu, či predminulú? Neviem už. Samotný FDJ v niektorom rozhovore potvrdil, že zarába 18 miliónov (sezóna, či dve dozadu).
Samozrejme, niekto môže tvrdiť, že to pravda nie je, ale jeho tu prezentovaný plat je reálnejší ako 37 miliónov. Hlavne ak sa prezentovalo, že pri jeho predaji by kluby ako Chelsea, či United plne pokryli jeho plat. V ani jednom z tých 2 klubov by nedostal väčší fix ako 20 milión.
Celá situácia mi proste príde kampaň vedenia klubu, ktorý chcel zarobiť na jeho predaji.
Jo sledoval som to, ale to co odpiskal rozhodca v 64 min je skandal. Viniciusovi by som dal zltu za filmovanie, naopak pafol z toho gol realu. Zasluzena remiza, dobre nam padne ak nebude trener blbnut
Samozrejme, niekto môže tvrdiť, že to pravda nie je, ale jeho tu prezentovaný plat je reálnejší ako 37 miliónov. Hlavne ak sa prezentovalo, že pri jeho predaji by kluby ako Chelsea, či United plne pokryli jeho plat. V ani jednom z tých 2 klubov by nedostal väčší fix ako 20 milión.
Celá situácia mi proste príde kampaň vedenia klubu, ktorý chcel zarobiť na jeho predaji.