No nevystrelila zase 😀..
Ale fakt, taký masívny regres som asi v živote nevidel. Nevravim že ferran predtým bol top hracom, ale či vo Valencii alebo v city to mal celkom pekne nasliapnute, aj u nás zo začiatku celkom dobre, no ale to čo stvára teraz je mindblowing, chlapec je totálne mimo.. najväčší problém je, že on je absolútne nelikvidny materiál, nemáme ani najmenšiu šancu sa ho zbaviť kým mu nevyprsi zmluva.. Fati ďalší..
podstatne su 3 body hlavne si napravit chut po prehre v lige a v lm bodovat ..bol byvsom rad keby sa fati namiesto ferrana dostal po polcase na ihrisko nech sa ukaze
Takže všetko čo urobí Flick je v poriadku, Feran už rok nezahral zápas ale my všetci sme sprostí len Flick je slepý.To sa nesmie povedať, lebo nemá koho.Tak Feran.
Nepovedal som, že všetko, čo Flick robí je v poriadku. Tu vôbec nejde o Ferrana. Nech tam kľudne postaví aj Christa Stoičkova.
Nikdy som nespochybňoval rozhodnutie trénera o zostave. Je s hráčmi cely týždeň, s celým tímom analyzujú súpera, sledujú vlastných hráčov, pripravujú taktiku na najbližší zápas, zvažujú množstvo premenných. Naokon si sadnú a dospejú k pre nich najvhodnejšej zostave. Nikdy by som si nedovolil o tom pochybovať. A potom podtatranské konzilium príde a zmätie to všetko zo stola za 5 minút. Hotovo.
Stále dookola, podtatranske konzilium neviem čo točís, ale všetci na tréningu sa flakaju len Feran maká. Toľko zápasov čo nikto nevie že Feran hral , ale stále dobre trénuje.
Dnes bol zápas kedy mohol vklude ferran odohrať 90 min lebo nebolo čo pokaziť.ale na osasunu ho tam nechať a dat dole lewu nebolo múdre rozhodnutie
Tak isto yamal mal ísť dnes skôr dole tak isto ako aj s vilarealom .keď chcem šetriť a rotovoat tak to treba robiť takto a nie s osasunou kde každý zápas je dôležitý
Môže byť potrebuje sa vyhrat . Ja mu fandím a prajem ako všetkým . Keď odohrá zle viac zapasov po sebe a nechytí sa tak poviem tiež že nech ide preč alebo nech si konečne zníži plat :D ale zatim mu fandím.
Ferran už nvm co by musel spraviť aby som mu prial minúty.ale dnes krásnych 90 min a ostatní mohli oddychovat
Stulda jj, ak budeme vyhravat. Ak budeme prehravat nemyslim si, ze tam da Fatiho, ten proti zahustenej obrane neni velmi platny a dovolim si tvrdit, ze Ferran je schopny aspon nieco kombinacne vymysliet. No na Fatiho som uz tiez velmi zvedavy:)
Ale fakt, taký masívny regres som asi v živote nevidel. Nevravim že ferran predtým bol top hracom, ale či vo Valencii alebo v city to mal celkom pekne nasliapnute, aj u nás zo začiatku celkom dobre, no ale to čo stvára teraz je mindblowing, chlapec je totálne mimo.. najväčší problém je, že on je absolútne nelikvidny materiál, nemáme ani najmenšiu šancu sa ho zbaviť kým mu nevyprsi zmluva.. Fati ďalší..
Nikdy som nespochybňoval rozhodnutie trénera o zostave. Je s hráčmi cely týždeň, s celým tímom analyzujú súpera, sledujú vlastných hráčov, pripravujú taktiku na najbližší zápas, zvažujú množstvo premenných. Naokon si sadnú a dospejú k pre nich najvhodnejšej zostave. Nikdy by som si nedovolil o tom pochybovať. A potom podtatranské konzilium príde a zmätie to všetko zo stola za 5 minút. Hotovo.
Tak isto yamal mal ísť dnes skôr dole tak isto ako aj s vilarealom .keď chcem šetriť a rotovoat tak to treba robiť takto a nie s osasunou kde každý zápas je dôležitý
Ferran už nvm co by musel spraviť aby som mu prial minúty.ale dnes krásnych 90 min a ostatní mohli oddychovat