Praveze podla mna prihravky su o triedu rychlejsie a volne priestory nachadzame velmi dobre (vid pri prvom gole Raphinhova prihravka na Koundeho, Pedriho prihravka na Lewu kde uz len "zabudol" vystrelit, Ferranova sanca atd atd). Za Xaviho slo vsetko do stran a nic stredom lebo prihravky boli pomale, dnes je to ovela lepsie a to cely Bern betonuje pred svojou sestnastkou.
Pomalé mi to právě nepřijde.Za Xaviho by to hráli z práva doleva ,tady to lítá jeden za druhým do 16tky,snaží se vystřelit.Za mě viditelný progres.Tahle Barcelona mě baví.😉
Ale druhy polcas to Bern bude musiet trochu otvorit ked si chce zahrat aj futbal a ne len pobehovat pred svojou sestnastkou. A ked to otvori tak urcite este nejaky gol dame. Ti hraci Bernu vyzerali pri detailoch z kamier dost frustrovane a unavene, ze iba behaju za loptou.
Ma pravdu tak ako flick rotoval sa proste nerotuje .
Keď chce šetriť ma dat dole hraca za stavu 3:0 a nie nechať ho tam ešte 30 min
To iste vilareal tam tiež mohli ušetriť 30 min minimálne. A tým pádom na osasune sa malo a určite mohlo vyhrat. Tak isto kounde mohol hrať CB a na RB fort a ten stred by nedrzali dvaja mladíci.
Len tu nemôžeš nič povedať na flicka aj keď máš pravdu.
Aj mne sa Flickova stratégia rotácie v zápase s Osasunou nezdala. Už len preto, že Osasuna je doma veľmi silná a myslím si, že aj s najsilnejšou zostavou by sme mali čo robiť. Oveľa lepšie by bolo postaviť na začiatku najsilnejšiu zostavu na Osasunu a v 2. polčase rotovať aj s tými mladíkmi. Aj za cenu, by to mladíci neudržali na víťazstvo.......šanca na bod by bola skôr, ako s mladíkmi od začiatku!
Me by zajímalo co furt Flick vidí na Torresovi, vždyť ten je úplně marnej ze to snad není možný. Ten musí na tréninku být skvelej jinak si to nedokážu vysvětlit proč tam furt je. Takhle hroznej nebude ani Fati
Svojho casu aj Enrique napr. o Andre Gomesovi povedal, ze ho caka v Barce velka buducnost. Neviem no, niektori hraci na treningoch extratrieda a v zapase zatiahnuta rucna brzda.
:D Ardit, dobre, uz vieme, FLick mal zacat striedat skor. Nemal striedat v sobotu. Dnes striedal. Vsetko je v poriadku, ideme dalej. Tesme sa z prvej vyhry v LM.
Sak ale čo vám vadí na tom co som napísal resp co som napísal zle ? Nikoho som neurazal nikomu som nenadaval len ma mrzí ta prehra s osasunou keďže som nam fakt veril a prial tomuto trénerovi aj teamu . Tak napíšem svoj názor a tu hneď hejty akože fakt nechápem.
Ale sak nikomu sa nepaci, ze sme v sobotu stratili body, ale ta treba sa asi v zivote posunut dalej ne:D Krizy este pridu treba si setrit municiu a nevycerpat vsetku na Osasunu:D
Už si myslím, že stavanie Torrésa do zostavy po tých strašidelných výkonoch má Flick prikázané od Laportu. Veď tréneri, ktorí stavajú najslabšieho hráča z kádra na zápasy z vlastnej úvahy, idú proti sebe a mužstvu! Rád by som sa dozvedel a určite i mnoho ďalších, čo je za tým Torrésom...........
Ferran v každom zápase mužstvu svojim výkonom nepomohol! Hrali sme vždy s ním ako len 10 hráči............to sa len mne zdá? Alebo som na Torrésa zasadený?
V iných mužstvách sa s takými hráčmi nehrajú. Za neplnenie povinností na ihrisku koniec zmluvy! Aj za cenu, že mu budú časť peňazí doplatiť, alebo preradiť do béčka s minimom platu!
:D to je brutal vyhrame prvy zapas LM rozdielom triedy s celkom peknym futbalom, clovek zacne citat niektore diskusie a jedna drama queen za druhou. Ako tu uz raz niekto nedavno napisal mame na tomto fore vela fanusikov neuspechu.
Cule90, na tejto stránke je elita odborníkov sveta, tí viedli slávne tímy, len sa o nich nevedelo. Keď tak počúvam tých expertov v tv, tak sú nejakí mierní, slaboši, nevidia to dobre. To naša elita z tejto stránky to vidí ostro a tak to aj pomenuje.
Keď chce šetriť ma dat dole hraca za stavu 3:0 a nie nechať ho tam ešte 30 min
To iste vilareal tam tiež mohli ušetriť 30 min minimálne. A tým pádom na osasune sa malo a určite mohlo vyhrat. Tak isto kounde mohol hrať CB a na RB fort a ten stred by nedrzali dvaja mladíci.
Len tu nemôžeš nič povedať na flicka aj keď máš pravdu.
Neviem co som napísal také hrozné