Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-10-03 08:14:23
Takže pravdepodobne nás čaká v lete sameshit
2024-10-03 09:22:11
to sa budú musieť Wirtz, Kimmich, Leao a ďalší riadne uskromniť :D :D :D
ale teraz vážne, naozaj toto nemá konca???
2024-10-03 12:53:51
Môj názor je taký že to bude v poriadku tak za 20-25 rokov .... Toľko budeme splácať štadión + budeme prichádzať o peniaze vďaka pakam .... To vychádza minimálne 150m na rok stratu oproti konkurencii .... Čo je proste jeden top transfer na na sezónu + jeho plat ..... To je suma ktorá sa musí odzrkadľovať .... Jediné riešenie je pokúsiť sa to splatiť skôr ale to zas vyžaduje šetrenie
2024-10-03 16:47:07
Ako som tu písal už veľakrát. Skončiť s komunistickým prežitkom zvaným Socios a ísť do súkromných rúk, riadiť to ako normálnu firmu, a koniec panákom typu "chcem dodržať zmluvu", výhovorkám, a rodinkárstvu a na druhej strane zahanbujúcim kampaniam proti vlastným hráčom ktorým sa niečo sľúbilo a potom sa na nich grcia že si nechcú znížiť platy nenažranci jedni. Nie sú to srdciari! 😉 Na tejto úrovni je to samovražda. Treba sa už zobudiť. A nech mi tu nikto nevypisuje že Real, Real nemal posledných 20 rokov vo vedení sabotérov, ale jedného muža ktorý a tým robil ako z vlastnou firmou čo vlastne presne potvrdzuje čo píšem a je to aj vidno a vyhrali každý druhý rok Ligu Majstrov čo im tiež pridalo pár centov do prasiatka, a ešte im lokálna vláda dávala daňové úľavy keď bolo treba. Barcelona takého muža nemala, ani sa nesnaží nájsť, nemá takú lokálnu vládu, a nevyhráva Ligu Majstrov až tak často. Treba sa už zobudiť a skončiť s tým nezmyslom.
Robiť to isté dookola a očakávať iné výsledky je definícia bláznovstva.