Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Klidek , oddychol si a pomoze mu to sa nahecovať a viac sa zlepsit este
Doufám že je jen naštvaný na sebe že se neprosadil.. Musí pochopit ze v 17 nemůže odehrát 70 zápasu během roku jak Pedri.. Myslím že 67 min je max, to stejné by mělo být i v repre.. Nebo jeden celý a druhy naskočit ve 2.poločase.
Velmi mudre tozhodnutie trenera. Zapas bol rozhodnuty, super frystrovany a kopili sa spinave fauly bolo by zbytocne nechat ho zranit
Aspoň si odpočinul.
Ja ho veľmi dobre chápem a viem sa vcítiť do jeho kože. Ja keď som hral aktívne futbal začal som za A mužstvo už ako 16 ročný (musím sa pochváliť, bol som naozaj dobrý) tak v zápasoch keď sme jednoznačne viedli a bolo jasné že zápas je náš, tak ma tréner tiež striedal a mne sa to tiež nepáčilo. Tréner to videl a po zápase si ma vzal bokom a vysvetlil mi, že takto chce predísť možnému môjmu zraneniu a že budem mať ešte veľa príležitosti odohrať celé zápasy. A tak to aj bolo hral som až do svojich 35 rokov. Takže chápem Lamina, ale jeho treba chrániť pred takými drevorubačmi ako bolo Leganes a bude Espanyol. Bolo by veľmi zle ak by sa zranil v zápase, ktorý je už rozhodnutý. Budeme ho potrebovať v zápasoch LM a v LL proti Realu, Atleticu a ostatným súperom. Musí sa stým zmieriť a vydržať.