Tak musim Ti povedat, ze som sa velmi pobavil 😃😃😃. Skoro mi vypadol tablet z ruky ako som sa nasmial. Len aby sa to dostalo az ku Gustavovi. Mas dobry humor 👍👍👍
A kto že si ty? Myslel som si dobre, že si Portugalčan, lebo to by hneď vysvetľovalo polovicu príbehu s Nevesom. Ale to, že si ešte 19 ročný niktoš, tak s tým som nerátal. Lamine je tak o min. 30 levelov od teba inde a ešte o 2 roky mladší. Z tamať pochádza asi tá závisť.
mam nasledovanu Benficu , lebo moj svagor je z Lisabonu a je obrovsky fanusik a z Nevesa som bol v soku ked som pozeral ich zapasy , ten chalan je tiez obrovsky talent , velmi dobry na lopte .....v PSG uz ale nesledujem ako sa mu dari, natolko ma to az nezaujima , aby som pre neho PSG sledoval :D
Lamin je najlepší aj podľa mňa ale kto ste Vy s týmito poč....i a čo si dovoľujete vypisovať na účet niekoho čo len povedal svoj názor !!! Čo ste už Vy dosiahli páni tréneri, odborníci, atď... Táto stránka je pomaly pre dezolátov strašné - kedysi tu boli odborné články, teraz o. i. hovadiny. Pravdu má @Stulda : netreba reagovať - no ale ja reagujem na tunajšiu otrasnú komunitu. Odpoviete mi : tak to nečítaj - a v tom Vám dám za pravdu.
P. S. Lukáš : nedá sa to troška korigovať ? Lebo to už je ako u Kotlára : ..."právo na názor"... aj keď je zem plochá ... podľa neho.
Pre veľa fanúšikov je to jedno. Je to hráč Barcelony, zvyšok je odpad. Keď vyhral Golden Boy Gavi, že vraj najlepší... Ale Bellingham a Musiala boli lepší, s Gavim sa proste porovnávať veľmi nedali, ale proste PR Barcelony a hotovo. Rok predtým čo vyhral Pedri, tak len preto, že odohral 70 zápasov za Barcelonu. Bellingham, Saka, Musiala proste nič. Pritom mali lepšie lepšie sezóny ako Pedri. Ale skús to povedať, tak si hneď madridista, alebo iná nadávka. Každý mimo je lúzer... Yamal má hype, lebo Barcelona a vyhralo sa na Eure. Ale bol ozaj lepší ako Joao Neves, Garnacho, či Zaire-Emery. Každý z nich mal neskutočnú sezónu a sú hviezdami svojich tímov.
ano, s tymi oceneniami je to niekedy, alebo casto na polemiku. ale v tomto pripade je yamal najlepsi a vobec nezalezi, ze hra za barcelonu, aspon mne nie. je proste lepsi, ako neves, garnacho a zaire-emery. v 16-tich robil veci, co tu este snad ani nebolo.
P. S. Lukáš : nedá sa to troška korigovať ? Lebo to už je ako u Kotlára : ..."právo na názor"... aj keď je zem plochá ... podľa neho.