Toľko kriku na FDJ ohľadne jeho údajnom veľkom plate. Aj napriek tomu, že teraz mu doplácajú to, na čo FDJ pristúpil na dočasné zníženie svojho platu. A teraz som zvedavý, aký ohlas bude mať táto správa o doplacovaní zostatku platu o ktorý táto trojica prišla po ich znížení platu..........😉
ale preco ideme kritiozvat niekoho za to, ze si pyta co mu patri a co si este aj odlozil, treba si to stale preniest na seba, ci by sa to pacilo niekomu z vas, ze by vam firma odlozila plat a potom by vam niekto povedal, ze nema love, ta sak mi odpust zvysok, ved je debilita na entu, messi svokju robotu robil, de jong ju robi tiez, aj ked uz pomaly je ako dembele, viac v spitale jak na ihrisku...
A toto trio nie je jediné. Pokiaľ viem, tak ešte Valverdemu nezaplatili poslednú splátku za vyhadzov z trénerského postu, pri prestupe Malcolma do Zenitu sme prišli o prestupový bonu vďaka vojne, klubom v Európe dlhujeme za prestupy hráčov 140 miliónov ktoré ešte musíme splatiť a ktovie koľko financií ešte dlhujeme a kde?
90 % sveta zije na dlh, neviem preco by mala (musela) byt barcelona rozdielom, ine kluby dlhuju este viac, vid taky ManU a pod. klub sa finacne urcite ozdravi, leb to proste nebude za tri roky, jak si mysleli vsetci obchodnici s teplou vodou v Afrike
Alonso ja som nekritizoval nikoho .... Ja som za aby každý dostal to čo podľa zmluvy má dostať .... Ja som poukazoval na to že keď tu bol článok o plate FDJ tak koľko tu bolo komentárov proti FDJ a že prečo si tie peniaze nezrušil úplne .... A teraz záhadne žiadne komentáre proti tejto trojici
Presne na to som vo svojom komentári narážal......v prípade FDJ búrka voči nemu a jeho zmluvnému platu a správa o doplácaní tejto trojici bez odozvy! Odkaz pre AlonsoIsJoke, tak pre trojicu im to prináleží, pre FDJ taká istá situácia a hromy blesky na neho! Kde sú tie ospravedlnenia od tých kritikov FDJ? Nič tu nevidím.........
ale sak potrbujes pocuvat kuvicie hlasy nejakych odbornikov na vsetko ? kazdy jedinec ma pravo na to, co mu prinalezi na zaklade platnej zmluvy...nepochopim naco potrebujes obhajovat de jonga ? ak len na zaklade nazoru par ''tiez fanusikov" tak potom je to uplne zbytocne...
Messi a vzdať sa peňazí to kde si zobral tie jeho pretvárky stačili keď končil tak plakal a plakal čo sa dá a na druhý deň vyškerený od ucha k uchu v Parku Princov ten sa ti určite bude vzdávať peňazí
Gejza dost hlupy nazor. zabudas na to, ze Barcelona na nom tiez brutalne zarabala. Kolko penazi dostali za pripravne zapasy len vdaka tomu ze tam bol on. Nehovoriac o dresoch a dalsich veciach. Jedna z mala veci v barcelone ktora bola opodstatnena. Jeho marketingova hodnota pre klub bola vacsia ako cely zvysok kadra dokopy (mozno s vynimkou ked tam bol Neymar)
Dostával kráľovský zaplatené? Dostával a ešte mu klub musel robiť ústupky a pamätná nakladačka od Bayernu keď bol kapitán sa prechádzal namiesto toho aby nabudil tím a bojkotovanie kondicnich tréningov
Tak veľa klub vďaka nemu zarábal, že keď skončil tak sme ostali v miliardovej strate. Ale zato samozrejme nemôže Messi a jeho astronomický plat a prestrelené zmluvy jeho kamarátov,lebo podľa niektorých za všetko dobré môže Messi a za zlé Bartomeu.Keď sa išli znižovať platy hráčom kôli pandémii,tak podľa uniknutehho rozhovoru vyplával, že všetkým môžu znížiť, len jemu a Suarezovi nech na prachy nešahaju.
Určite najlepší hráč v histórii a pre klub získal najviac titulov ,ale s nulovým charakterom.
Zasa sa tu kydá na Messiho. Jasné mal by sa vzdávať platu. Už Vás tu všetkých vidím ako by ste to urobili. ANI JEDEN Z VÁS BY TO NEUROBIL. A ani sa nesnažte hádať. Ani jeden. Laporta si na ňom postavil kampaň, a potom ho odkopol ako psa a Messi odišiel zadnými dvierkami a to je najlepší futbalista všetkých čias... Spamätajte sa tu poniektorí závistlivci.
On ho odkopol? A kto nechcel predĺžiť zmluvu? Povedal že až skončí Copa Amerika čiže po vypršaní jeho zmluvy a dosť dobre vedel že v PSG dostane viac peňazí tak zdupkal tam a zahral to že za všetko môže Laporta tak si ho tu nezastavaj
Hlavanakrku: prosím ťa, kto tu kydá na Messiho? Nikto. Faktom je, že poslednú 4 ročnú zmluvu na 550 miliónov aj s bonusmi (vyplatených dostal niečo cez 500 miliónov nakoniec) dostal potom, ako sa vyhrážal, že odíde (za 9 rokov predtým sa mu 7x menila a navyšovala zmluva a z toho 4x sa vyhrážal odchodom). Minimálne v poslednej zmluve mal, že ak do istého dátumu doručí, že chce končiť, môže odísť zadarmo. Všetci vedia čo sa stalo po prehre 8:2 s Bayernom. Messi a klub sa dohodli na predĺžení zmluvy, jedinou podmienkou bolo, že to musí podpísať do vypršania aktuálne platnej zmluvy. Čo nestihol. To je fakt. Vďaka tomu ak chcel hrať stále za Barcelonu, musel podľa pravidiel LaLigy dostávať 50% z poslednej zmluvy (vedia o tom všetci agenti aj kluby). Ale finančný strop nedovoloval zaregistrovať Messiho. Ak by podpísal predĺženie pred koncom zmluvy, mohol ostať. O 3 dni na to podpísal s PSG a dostal rovnaké peniaze ako v poslednej zmluve v Barcelone. Niečo cez 100 miliónov ročne nenájdeš len tak v rozpočte, teda to muselo byť už dlhšie dohodnuté.
Výsledok?
Spravila Barcelona pre Messiho veľa? Áno
Spravil Messi pre Barcelonu veľa? Áno.
Nechal si Messi za to kráľovsky platiť? Áno
Kecal Messi do vedenia klubu? Áno.
Mohol sa Messi vzdať časti svojích finančných nárokov? Mohol.
Vzdal sa Messi časti svojích finančných nárokov? Nie. Nevzdal sa ani centu.
Musel sa Messi vzdať čo i len centu? Nie.
Bolo na jeho dobrej vôli, vzdať sa časti jeho peňazí? Áno.
Kydá za to niekto na neho? Nie.
Koeman, ku ktorému sa tu súčasné vedenie správalo ako k prašivému psovi sa vzdal miliónov, Setien po tom, ako ho klub obetoval, lebo hráči majú väčšie slovo sa vzdal časti svojho platu a klub mu ani 4 roky potom nedokázal ten posledný 1-2 milióny vyplatiť a mešká s platbou. Vzdal sa FDJ 2 miliónov? Vzdal. Jeho "nový" plat aj s tým, že obsahoval splátku za odložené platy klesol o 2 milióny ročne, teda nezarábal 14 miliónov, ale 12, či menej. Napriek tomu, že sa vzdal minimálne 8 miliónov, je tu braný ako nenažraná krysa. A to ešte zažíva mediálnu masáž zo strany klubu a podrazy zo strany klubu. Po tom, ako sa klub správal ku Gundovi, ktorý sa vzdal všetkých svojich nárokov na peniaze, len aby mohol odísť. Prístup ku Kessiem atď, tak všetci sú špinavé krysy, čo okrádali Barcelonu, ale človek čo za posledné 4 roky zmluvy pumpol klub o 500+ milionovú čiastktku, tak je svete
Edit: som nechtiac zle stlačil, tak hráč čo sa hral, na obrovského cuele, inkasovali stovky miliónov, vyhlasoval, ako miluje klub, tak vidieral klub odchodom, aby dostal viac peňazí, nevzdal sa ani centu je tu braný ako obeť a chudáčik, ktorého podrazil klub.
nosferatu - messi sa odchodom 4 krat nevyhrazal. Bolo to len raz ked rozmyslal nad odchodom a s PSG nebolo vopred dohodnute nic. PSG si skresluje prijmy zo sponzoringu ako sa im chce, nedodrzuju FFP, vlastni ich stat takze oni zrovna nemaju problem narychlo zaratat do rozpoctu messiho plat, ktory zrejme nebol ani tych 100 mil ktore spominas. Zdroje su rozne a najvyssi co som nasiel pise o 75 mil USD. Vacsina zdrojov pise okolo 40 mil.
Eli: problém je ten, či uvádzali fixný plat v čistom, či hrubom. Všade čo som hľadal som našiel, že dostáva v hrubom 70 miliónov € fix (čo dostával aj v Barcelone) plus podpisový bonus, a rôzne iné bonusy, kde dohromady bol na tom istom plate, čo v Barcelone.
Marco: bol o tom článok v ESPN napríklad
- marec 2007: Messi nechcel ostať, zlomilo ho až 100 tisíc €/týždenne
- máj 2014: Messi nespokojný s Tata Martinom, chcel odísť. Dostal novú vylepšenú zmluvu. Nasposledy vylepšenú zmluvu dostal február 2013
- januára 2015: nedošiel na tréning, nechcel komunikovať s Luis Enrique, musel mu dohovárať Xavi a nová upravená zmluva
- september 2016: Messi vyhlásil, že sa chce vrátiť do Argentína, do klubu Newell's Old boy, vylepšená zmluva do 2018.
- august 2020: papiere, že končí po prehre 2:8 s Bayernom
- september 2020: odchod s Suareza, Messi odmietal hrať, robil problémy, lebo klub sa zbavil jeho kamaráta
- jún 2021: Messi mal podpísať predĺženie kontraktu. Nepodpísal. Vzhľadom na to ho Barcelona nemohla registrovať.
- august 2021: slávna tlačovka v Barcelone, o 3 dni neskôr už dohoda s PSG. (Dostal rovnaký plat ako v Barcelone).
Takže áno, Messi chcel, alebo sa vyhrážal odchodom niekoľkokrát, v 2020 to sa aj pokúsil spraviť, len neúspešne. Okrem tohto pokusu dostal zakaždým vylepšenú zmluvu. To sú proste fakty.
Ja ho za to nehejtujem. Chcel vyšší plat? Alebo chcel reálne odísť? To neviem, ale 4x to viedlo k vylepšeniu zmluvy a vyššiemu platu. Bol jeden z mála hráčov, ktorý sa v 2020 nevzdali ani centu (mal na to právo) a nechal si všetko vyplatiť do posledného centu. To platilo aj po jeho odchode v 2021. Busquets, Piqué, Alba pri odchode sa vzdali aspoň nejakej symbolickej časti platu. V sezóne 19/20, čo sa skrátila sezóna, tak skoro všetci okrem Messi sa vzdali nejakej čiastky, taký FDJ 2 miliónov, Piqué čo som našiel, tak že vraj 4 milióny. Ja nehovorím, že sa musel vzdať. Nemusel. Ale ak sa všade tvárim, že som veľký cuele, ako milujem klub, ako preň dýcham atď a nevzdám sa ani 1 milióna z tých 70 miliónov v hrubom, čo ročne zarábam tak to vrhá dosť veľký tieň pochybnosti, ako veľký cuele som. Nič viac, nič menej.
gejza - To je vsetko co messi podla teba dokazal? Dat bolivii 3 goly a 2 asistencie? :)) Komentuj zbieranie postovych znamok alebo zahradkarstvo a nie futbal ty klaun :)))
nosferatu - zasa klames. To ze messimu bola niekolkokrat vylepsovana zmluva nie je dokaz o tom ze chcel odist alebo ze sa dokonca vyhrazal. Viacerym hracom v hociktorom klube je zmluva viackrat vylepsovana ked tam hra dlhe roky ako messi. To je ale zasluha hlavne barta ktory daval vysoke zmluvy kazdemu. Co sa tyka Newell`s , messi sa tam v 2016 odist nechystal, len povedal ze by sa tam niekedy raz vratil kedze v tom klube vyrastal. V 2015 sa pohadal s enriquem na treningu a vtedy prvy krat zvazoval odchod ale nikomu sa nevyhrazal, udalosti z 2020 (fax) - vtedy chcel odist este predtym ako vyhodili suareza. Neprisiel na treningy pretoze mal za to ze jeho podana vypoved je platna a nie ako pises ty ze odmietal hrat ! Messi pocas jeho dlheho posobenia dokazoval ze je klubu oddany a ze je cule. Financne lepsich ponuk mal v minulosti dost a predsa neodisiel. Nepaci sa ti ze mal velmi vysoky plat? Ano to mal, ale bol to nielen najlepsi hrac kadra, ale aj najlepsi hrac na svete a celej historie futbalu. Klubu zarobil viac ako ktorykolvek hrac barcelony a logicky ho nemohli platit ako roberta alebo keitu. :)
Eli: zhrnul som ti známe fakty. To že ich ignoruješ, je tvoj problém.
2004 február: prvý profesionálny kontrakt
2005 jún: nová zmluva do 2010
2005 september: zdvojnásobenie príjmu, zmluva do 2014
2007 marec: chcel odísť, dostal 100 000€/ týždenne
2008 júl: nová zmluva, najlepšie platený hráč klubu
2009 júl: nový 7 ročný kontrakt so zvýšením platu do 2016
2013 február: nová zmluva do 2018, ešte vyšší plat
2014 máj: Messi nespokojný so Tatou Martinom, potom ako mu bol navýšený plat, aj keď zmluva ostala platná do 2018 zázračne bol v Barcelone spokojný
2016 január: Messi vyhlásil, že chce ukončiť kariéru v Barcelone
2016 september: Messi vyhlásil, že zvažuje ukončiť kariéru v Newell's Old Boy, odvtedy viazli rokovania o predĺžení zmluvy.
2017 november: oznámenie, Messi podpíše do júla novú zmluvylu. Messi podpísal 4 ročnú zmluvu na 550 miliónov. Vo veku 30 rokov, jeho 9. profesionálna zmluva. Boli tam ťahanice, keďže nebol spokojný a klub nechal čakať až do úplného konca.
Áno, najprv bol známy fax, potom bola situácia okolo Suareza. Potom ai dával na čas s podpisom predĺženia zmluvy, až sa to nedalo. 3 dni po tlačovke v Barcelone už mal dohodu s PSG. Ani PSG za 3 dní nenájde toľko peňazí, aby to úplne nebilo do očí.
Áno, finančných ponúk mal dosť, ale všetky boli nižšie ako to, čo dostával v Barcelone. Aj Totti bol vzor ako strašný srdciar, kým si nepozrieš, že bol najlepšie zarábajúci hráč v Taliansku, v top 10 v Európe.
Nemám problém s tým, že zarábal veľké peniaze. Áno, zarobil klubu hromadu peňazí, ale tak isto si za to nechal kráľovsky zaplatiť. Je ľahké sa hrať na cule, keď mi splnia všetko čo treba. Ale keď treba spraviť žiaden ústupok, tak nespraviť ani krok navyše.
Barcelona nie je Messi, je to klub a na to ľudia zabúdajú. Barcelona platila Messimu skoro 100 miliónov ročne od sezóny 18/19 do 20/21. Kopa ľudí sa tu sťažovalo, že neprišli hráči, kvalitný hráči, ale nejaké pochybné existencie podľa nich. Skús hádať prečo. Sú isté hranice, ktoré sa nemajú prekročiť. A tu boli a nemohol za to len Bartomeu.
Gejza ty len teda mas fakty. Cosi ako hore clovek co vytiahne novinovy clanok a berie to ako fakt. A ked je tu pre teba niekto klaun myslim len umocnuje tvoje "argumenty".
Prvy on napisal mne klaun a Nosferatu mu tu fakty napisal to ze vy to nechcete vidiet ani vediet ma len utvrdzuje v pocitoch ze ste Messiho fanatici na drogach
nosferatu - ano, nieco su fakty ale ten zvysok si si vymyslel a klamal si a prekrucal. Neviem co messimu vycitas??? Podla tvojho rozpisu mu bola dana zmluva kazdy rok - dva a teda bol stale pod zmluvou a nemohol sa ,,vyhrazat,, odchodom. Tata trenoval barcu len rok, takze ak bol s nim messi nespokojny, nemuseli mu ponukat viac pretoze trenera aj tak vyrazili. 2004-2007 nezarabal nejake extremne vysoke prachy a ze v 2008 sa stal najlepsie platenym hracom je hadam normalne. Messi by si nedaval na cas s podpisom keby vedel ze laporta klamal a keby vedel ze fin situacia barcy ho neumoznuje registrovat. Messi bol srdciar a bral by ho kazdy bohaty klub. Financne lepsie ponuky v minulosti mal a odmietol ich. Messiho plat od 2018/19 bol cca 71 mil v hrubom a nie 100 a to co si napisal o PSG ze by nevedeli najst 100 mil za 3 dni je zas len tvoje klamstvo. Po prve, vedeli by zohnat pretoze PSG a stat katar maju penazi dost a PSG vzdy obchadzali FFP. Po druhe messiho vyplatu by aj tak neplatili na rok dopredu a po tretie, messi v PSG 100 mil ani nezarabal.
gejza - ake problemy messi robil kvoli prachom? Ze si pytal viac? To mohol ale to robia asi vsetci hraci. Porovnaj si messiho ,,robenie problemov,, napr s dembelem. Pokial viem, u messiho sa nestalo ze by hrozilo ze odide ako volny hrac, ze by bol na noze s vedenim kvoli zmluve, ze by odmietol hrat alebo trenovat alebo nieco podobne.... Messi by mal ako najlepsi hrac historie futbalu aj najviac zarabat. Barto to ale tiez prehnal, lenze on daval vsetkym prestrelene vyplaty a messi nebol vynimka.
4x sa vyhrazal odchodom 4x zakazdym to viedlo k vylepseniu zmluvy pozistuj si fakty potom lez do diskusie kazdy vie ze je nenazrany a stale ma malo tie jeho danove uniky v Spanielsku zaco dostal aj pokutu su dokazom
daj zdroj ze sa 4 krat vyhrazal odchodom, inak si klamar :) Danove uniky su ina vec a messi si uctovnictvo sam nerobi. preco ked nevies argumentovat, tak menis temu? :)
Ak si pozrieš vývoj Messiho zmluvy, ako vyzerali vyjednávania, ako sa správal, tak snáď nebudeš čakať, že sa vzdá čo i len centu.
Určite najlepší hráč v histórii a pre klub získal najviac titulov ,ale s nulovým charakterom.
Výsledok?
Spravila Barcelona pre Messiho veľa? Áno
Spravil Messi pre Barcelonu veľa? Áno.
Nechal si Messi za to kráľovsky platiť? Áno
Kecal Messi do vedenia klubu? Áno.
Mohol sa Messi vzdať časti svojích finančných nárokov? Mohol.
Vzdal sa Messi časti svojích finančných nárokov? Nie. Nevzdal sa ani centu.
Musel sa Messi vzdať čo i len centu? Nie.
Bolo na jeho dobrej vôli, vzdať sa časti jeho peňazí? Áno.
Kydá za to niekto na neho? Nie.
Koeman, ku ktorému sa tu súčasné vedenie správalo ako k prašivému psovi sa vzdal miliónov, Setien po tom, ako ho klub obetoval, lebo hráči majú väčšie slovo sa vzdal časti svojho platu a klub mu ani 4 roky potom nedokázal ten posledný 1-2 milióny vyplatiť a mešká s platbou. Vzdal sa FDJ 2 miliónov? Vzdal. Jeho "nový" plat aj s tým, že obsahoval splátku za odložené platy klesol o 2 milióny ročne, teda nezarábal 14 miliónov, ale 12, či menej. Napriek tomu, že sa vzdal minimálne 8 miliónov, je tu braný ako nenažraná krysa. A to ešte zažíva mediálnu masáž zo strany klubu a podrazy zo strany klubu. Po tom, ako sa klub správal ku Gundovi, ktorý sa vzdal všetkých svojich nárokov na peniaze, len aby mohol odísť. Prístup ku Kessiem atď, tak všetci sú špinavé krysy, čo okrádali Barcelonu, ale človek čo za posledné 4 roky zmluvy pumpol klub o 500+ milionovú čiastktku, tak je svete
Marco: bol o tom článok v ESPN napríklad
- marec 2007: Messi nechcel ostať, zlomilo ho až 100 tisíc €/týždenne
- máj 2014: Messi nespokojný s Tata Martinom, chcel odísť. Dostal novú vylepšenú zmluvu. Nasposledy vylepšenú zmluvu dostal február 2013
- januára 2015: nedošiel na tréning, nechcel komunikovať s Luis Enrique, musel mu dohovárať Xavi a nová upravená zmluva
- september 2016: Messi vyhlásil, že sa chce vrátiť do Argentína, do klubu Newell's Old boy, vylepšená zmluva do 2018.
- august 2020: papiere, že končí po prehre 2:8 s Bayernom
- september 2020: odchod s Suareza, Messi odmietal hrať, robil problémy, lebo klub sa zbavil jeho kamaráta
- jún 2021: Messi mal podpísať predĺženie kontraktu. Nepodpísal. Vzhľadom na to ho Barcelona nemohla registrovať.
- august 2021: slávna tlačovka v Barcelone, o 3 dni neskôr už dohoda s PSG. (Dostal rovnaký plat ako v Barcelone).
Takže áno, Messi chcel, alebo sa vyhrážal odchodom niekoľkokrát, v 2020 to sa aj pokúsil spraviť, len neúspešne. Okrem tohto pokusu dostal zakaždým vylepšenú zmluvu. To sú proste fakty.
Ja ho za to nehejtujem. Chcel vyšší plat? Alebo chcel reálne odísť? To neviem, ale 4x to viedlo k vylepšeniu zmluvy a vyššiemu platu. Bol jeden z mála hráčov, ktorý sa v 2020 nevzdali ani centu (mal na to právo) a nechal si všetko vyplatiť do posledného centu. To platilo aj po jeho odchode v 2021. Busquets, Piqué, Alba pri odchode sa vzdali aspoň nejakej symbolickej časti platu. V sezóne 19/20, čo sa skrátila sezóna, tak skoro všetci okrem Messi sa vzdali nejakej čiastky, taký FDJ 2 miliónov, Piqué čo som našiel, tak že vraj 4 milióny. Ja nehovorím, že sa musel vzdať. Nemusel. Ale ak sa všade tvárim, že som veľký cuele, ako milujem klub, ako preň dýcham atď a nevzdám sa ani 1 milióna z tých 70 miliónov v hrubom, čo ročne zarábam tak to vrhá dosť veľký tieň pochybnosti, ako veľký cuele som. Nič viac, nič menej.
2004 február: prvý profesionálny kontrakt
2005 jún: nová zmluva do 2010
2005 september: zdvojnásobenie príjmu, zmluva do 2014
2007 marec: chcel odísť, dostal 100 000€/ týždenne
2008 júl: nová zmluva, najlepšie platený hráč klubu
2009 júl: nový 7 ročný kontrakt so zvýšením platu do 2016
2013 február: nová zmluva do 2018, ešte vyšší plat
2014 máj: Messi nespokojný so Tatou Martinom, potom ako mu bol navýšený plat, aj keď zmluva ostala platná do 2018 zázračne bol v Barcelone spokojný
2016 január: Messi vyhlásil, že chce ukončiť kariéru v Barcelone
2016 september: Messi vyhlásil, že zvažuje ukončiť kariéru v Newell's Old Boy, odvtedy viazli rokovania o predĺžení zmluvy.
2017 november: oznámenie, Messi podpíše do júla novú zmluvylu. Messi podpísal 4 ročnú zmluvu na 550 miliónov. Vo veku 30 rokov, jeho 9. profesionálna zmluva. Boli tam ťahanice, keďže nebol spokojný a klub nechal čakať až do úplného konca.
Áno, najprv bol známy fax, potom bola situácia okolo Suareza. Potom ai dával na čas s podpisom predĺženia zmluvy, až sa to nedalo. 3 dni po tlačovke v Barcelone už mal dohodu s PSG. Ani PSG za 3 dní nenájde toľko peňazí, aby to úplne nebilo do očí.
Áno, finančných ponúk mal dosť, ale všetky boli nižšie ako to, čo dostával v Barcelone. Aj Totti bol vzor ako strašný srdciar, kým si nepozrieš, že bol najlepšie zarábajúci hráč v Taliansku, v top 10 v Európe.
Nemám problém s tým, že zarábal veľké peniaze. Áno, zarobil klubu hromadu peňazí, ale tak isto si za to nechal kráľovsky zaplatiť. Je ľahké sa hrať na cule, keď mi splnia všetko čo treba. Ale keď treba spraviť žiaden ústupok, tak nespraviť ani krok navyše.
Barcelona nie je Messi, je to klub a na to ľudia zabúdajú. Barcelona platila Messimu skoro 100 miliónov ročne od sezóny 18/19 do 20/21. Kopa ľudí sa tu sťažovalo, že neprišli hráči, kvalitný hráči, ale nejaké pochybné existencie podľa nich. Skús hádať prečo. Sú isté hranice, ktoré sa nemajú prekročiť. A tu boli a nemohol za to len Bartomeu.