Pozrel som si kvalifikačný zápas Argentíny s Bolíviou. Messi tri góly, dve asistencie, plus tri vytvorené šance a dva perfektne kopnuté priame kopy.
Pozdravujem miestne podtatranské konzilium, odbor - Ja tunáka Messiho už nechem.
messi nemohol prist ked odchadzal z PSG pretoze barca by ho nevedela registrovat ty tlk :) Laporta nevedel garantovat ze by ho vedeli registrovat a messi uz nechcel cakat na poslednu chvilu na rovnaky vysledok ako 2 roky dozadu.
na to aby podpisal s PSG nepotreboval mat skoncenu zmluvu s barcou :) Jednania mozu zacat pol roka pred skoncenim zmluvy. Zisti si fakty a najdi si clanky kde sam laporta nevedel garantovat messiho registraciu. Citanie hadam zvladnes :)
A ty si zas najdi ze zmluvu mal s Barcov podpisovat este ked mal platnu zmluvu a nie az po vyprsani lenze on uz davno vedel ze taky kralovsky plat mat nebude tak zdrhol do PSG lebo peniaze a ked to nechapes a ani nevidis tak zalez cely do Messiho zadku a uz odtial nevyliezaj
Gejza, ja taky nerozumim teorii strun a proto o tom nic nerikam, tak to zkus taky nemluvit o necem, cemu nerozumis.. Resp. nepresvedcuj nikoho, ze to tak skutecne je, jak kdybys byl clenem vedeni Barci, ci Messiho agent..
najdi mi teda clanok ktory pise o tom ze messi nepodpisal zmluvu s barcou lebo chcel ist do PSG za vyssim platom ako ty tvrdis (klames) Tiez stale cakam na tvoj zdroj ze sa messi v minulosti 4 krat vyhrazal odchodom.
Rekne me nekdo prosim kdo je ten tlusty sedivy pan za Leem pri stridani? Ten borec je drzak a legenda a rad bych uz vedel kdo to je.. Hlavne je to total kopie meho trenera 🤣
Delegát prvního týmu :) několikrát se v minulých letech psalo, že má skončit, ale stále je při zápasech hlavní kontaktní osobu A-týmu - https://www.youtube.com/...
Pozdravujem miestne podtatranské konzilium, odbor - Ja tunáka Messiho už nechem.