Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
... na stadione pracuju iba domaci, ziadny cudzinci 😉
Ja na tom nevidím nič zle , že chce dať zarobiť vlastným a nie cudzincom
Poliaci su ako huby po daždi. Sú úplne všade. Všade na stavbách makajú..
Nie, radšej si najme Španielov, ktorí to dajú robiť Albáncom a Rumunom a on bude mať miesto domu UFC Fight Night... Tiež by som sa im na to vy...
Aj tak je poliakov plná riť všade, keby si objednal miestnu firmu, tak tá mu tam pošle poliakov lebo chce šetriť, takto skrátil reťazec o jeden článok.
Sokantne, poliak chce dat zarobit krajanom
Tak Poliaci držia spolu na rozdiel od Slovákov. To je jeden z dôvodov prečo sú takí úspešní všade kde prídu. Veľa Slovákov zmýšľa o Poliakoch zle, ale ja som s nimi mal najlepšie skúsenosti. Moc lepšie ako so svojimi vlastnými krajanmi. Lewa môže zamestnať koho chce, sú to jeho peniaze a jeho dom. Miestne médiá sa mali rozhorčovať keď Bartomeu rozkrádal klub za bieleho dňa všetkým na očiach.
Akákoľvek povýšenosť voči Poliakom je trápna, Poľsko je ekonomický tiger Európy a my sme už na chvoste nielen V4. Hovoril my podnikateľ v stavebnïctve, že mal partiu Poliakov i Slovákov a kým ti prví sa bavili o tom, ako zefektívniť robotu, tí druhí o tom, ako ojebať systém. Bol som v Londýne a na uliciach kade som chodil, rekonštrukcie bytových domov robili tam len Poliaci. Sú pracovití a šikovní a podnikaví a držia spolu. A my máme len reči, taký náš rozšírený vzor je kapitán Danko!