Fati spolu s Ferranom evidentne výkonnosť na Barcu nemajú! Už sa teším na návraty ostatných hráčov na zelený trávnik..........Flickovi prajem šťastnú ruku pri určovaní zostavy v nasledujúcom období.
Hmm takze nie som sam kto videl ze Fati sa tam flaka mi prisiel ako by mal odohranych 15 rokov a 20 trofeji a on uz nemusi. Skoda tak som dufal ze sa presadi a budeme mat fatiho a yamala na kridlach ale co uz. Ked nechce tak nech ide inde
Okolo Lewu sa robí umelý marketing o tom, aký to je skvelý útočník, chápem to, Barca to z finančného hľadiska potrebuje, no pre mňa to je hráč, na ktorého makajú ostatný a včera to bolo pekne vidno. Nepremeniť penaltu je umenie, druhý gól bol skôr šťastný teč, ako úmysel, ale svoje skutočné umenie ukázal, keď išiel sám na brankára a namiesto lobu, obstrelenia, alebo ako to má v obľube Raphina, položiť si brankára na zem a urobiť si ho, tak to iba tupo strelil rovno do neho, to je pravý Lewa. Nikdy sa nepriblíži velikánom, ako Messi, Suarez, Ronadlinho... To boli hráči, u ktorých bol marketing prirodzeným výsledkom ich geniality...
Takže pri tých 360 góloch mal vždy len šťastie na penaltu alebo ho lopta trafila? Vedieť sa postaviť je tiež umenie. A na každého klasického hroťáka musia makať spoluhráči. Kto by tam mal podľa teba v súčasnosti hrať?
xdiko ten Lewa s umelym marketingom, o ktorom tolko pises dal momentalne v lige viac golov Haaland (12 vs 10). Myslis, ze taky Haaland si goly vypracuje sam? Cely tim nanho maka. Je to o style hry. Vsetci vieme, ze Lewa ma to najlepsie za sebou, ale hra ovela lepsie ako minulu sezonu, je najlepsim strelcom a vcera dal 2 goly, to ho naozaj ides v tejto chvili kritizovat? Lewyho cas sa krati, ale klobuk dolu, ze v 36 rokoch ma stale motivaciu hrat takto, strielat goly a pomahat mladym.
Pravdo, ja osobne som uz zlomil palicu iba nad Ferranom, nad Fatim este nie. On ma taky herny prejav, akoby sa neustale setril, nebehal, nebol pohyblivy, privela rozmyslal... Len sporadicky som ho videl vymysliet nieco nove, je predvidatelny, goly zatial nedava, hra iba kombinacne so zaloznikmi alebo Baldem a chyba tomu este vela veci, aby ho obranca vnimal ako hrozbu. Fati neni v zlej forme, ale ani v dobrej, uvidime casom...
xdiko, prečo hľadáš len tie zápory? Veď je jeho úloha dávať góly a Lewa to plní! To v minulej sezóne jeho výkony sa ani mne nepáčili, ale v tejto drží Barcu na dobrej hladine aj on!
Pamatuju presne takoveho fatiho kdyz hral u nas naposledy uplne bez zajmu se jen prochazel zatimco ostatni makaly … Myslel jsem ze tahle verze jeho uz je minulosti. Chapu strach ze zraneni ,chaou jeste vypousteni souboju kvuli strachu zraneni,ale nikdo mi netvrdte ze nemuze sprintovat hrat pressing kvuli tomu ze je nerozehrany,jdyz jde jen o behani ktery tak rad vypousti mi prijde . Myslim ze Flick chtel mu dodat sebevedomi tim co prohlasoval o nem,ale s takovou nad nim brzy zlomi hul i on..
Ohledně Fatiho ..... chápu, že dlouho nehrál a dostat se do formy po dlouhém zranění není hned. Ale pokud 3/4 zápasu jen odchodí, do formy se bude těžko dostávat. Měla by tam být vidět větší snaha, dynamika a hlad po míči. A to mi u Fatiho dlouhodobě chybí.
Za mě nemá v současné chvíli na trávníku co dělat ! Mnohem raději bych tam viděl třeba Fermína, Pabla Toreho nebo kohokoliv jiného, kdo bude za šanci vděčný a bude se jí snažit využít. Navíc při návratu zraněných záložníků to byla pro Fatiho možná poslední šance a on ji takhle zahodí .
Je vidiet, ze ma lepsiu formu ako kedysi, minuly zapas som ho asi prvykrat videl pri driblingu rychlo šibrinkovať nohami jak Viniho alebo Rodryga ked dostanu loptu a hned som spozornel:D ale hej chyba ten hlad po mici, kombinace s Baldem furt iba dozadu...stale to nestaci.
Fati hrál po dlouhé době a jinou pozici, než je zvyklý, nějaké šance měl hlavně tu v závěru a nezdálo se mi, že to odchodil. Běhal tam celkem dost, akorát ten styl přes yamala a baldeho se tam trochu ztrácel, ale to by po pár zápasech zlepšil kdyby hrával na SOZ pravidelně
Za mě nemá v současné chvíli na trávníku co dělat ! Mnohem raději bych tam viděl třeba Fermína, Pabla Toreho nebo kohokoliv jiného, kdo bude za šanci vděčný a bude se jí snažit využít. Navíc při návratu zraněných záložníků to byla pro Fatiho možná poslední šance a on ji takhle zahodí .