Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-10-21 07:56:36
Fati spolu s Ferranom evidentne výkonnosť na Barcu nemajú! Už sa teším na návraty ostatných hráčov na zelený trávnik..........Flickovi prajem šťastnú ruku pri určovaní zostavy v nasledujúcom období.
Pravdo Premium
2024-10-21 09:38:51
Hmm takze nie som sam kto videl ze Fati sa tam flaka mi prisiel ako by mal odohranych 15 rokov a 20 trofeji a on uz nemusi. Skoda tak som dufal ze sa presadi a budeme mat fatiho a yamala na kridlach ale co uz. Ked nechce tak nech ide inde
2024-10-21 09:44:42
Škoda toho Fatiho ukazoval sa v dobrom svetle barca by sa mala zamyslieť a šetriť Yamala aby sme na to nedoplatili
2024-10-21 10:55:55
Ohledně Fatiho ..... chápu, že dlouho nehrál a dostat se do formy po dlouhém zranění není hned. Ale pokud 3/4 zápasu jen odchodí, do formy se bude těžko dostávat. Měla by tam být vidět větší snaha, dynamika a hlad po míči. A to mi u Fatiho dlouhodobě chybí.
Za mě nemá v současné chvíli na trávníku co dělat ! Mnohem raději bych tam viděl třeba Fermína, Pabla Toreho nebo kohokoliv jiného, kdo bude za šanci vděčný a bude se jí snažit využít. Navíc při návratu zraněných záložníků to byla pro Fatiho možná poslední šance a on ji takhle zahodí .
2024-10-21 15:20:06
Fati hrál po dlouhé době a jinou pozici, než je zvyklý, nějaké šance měl hlavně tu v závěru a nezdálo se mi, že to odchodil. Běhal tam celkem dost, akorát ten styl přes yamala a baldeho se tam trochu ztrácel, ale to by po pár zápasech zlepšil kdyby hrával na SOZ pravidelně