Strach z Madridu ziadny.V zalohe ich prehrame bez problemov.Vcera ide druhy polcas za Sahinom,lebo to co tam predviedol bolo nieco neuveritelne.Po rokoch sa absolutne neobavam zapasu s Madridom.
:D pobavil si. Asi si si nevsimol, ze realu staci odohrat jeden dobry polcas proti 90% superom. Borussia je minulorocny finalista, velmi skusene muzstvo (podobne ako Inter Milano, Atletico Madrid), ktore ani nahodou nie je jednoduche porazit. Ja teda pred Clasicom obavy mam a to velke, odhiadnuc od toho, ze sa Borussii totalne rozpadla v druhom polcase obrana, tak tie nakopavane lopty realu za obranu na Viniho a Mbappeho su brutalne efektivne a my s tym budeme mat problem, vsetci s tym maju problem. V strede pola ich mozeme kludne prehrat, rozhodujuce bude, ci dokazeme odohrat 2 solidne polcasy a ubranit nabehy ich utocnikov. Snad si nikto nemysli, ze nam real u nich doma nestreli ani jeden gol. Budeme musiet strelit viac ako oni a nezahadzovat sance (ako vcera Borussia).
Cule90- pekne napísané ale Barce dávam väčšiu šancu na výhru ,samozrejme môže tam byt hoc čo ,bude záležať na okolnostiach a všetkom . Real ale furt hľadá svoju identitu po zmene systému s Mbappem a prehodeni pozície Bellinghama,na druhu stranu je pravda že keď treba zabrať vedia vyťažiť z minima maximum. Tak isto zranenie Carvajala je za mna dosť kľúčové lebo to je jeden z hráčov čo chyba najviac či už do útoku či obrany.Hádam uvidíme pekne predstavenie hlavne bez zranenia na oboch stranách
Včera sme videli, že ak Real zapne turbíny, dokáže čokoľvek. Ak budeme hrať takto v El Clasicu, myslím si, že to bude vyrovnaný súboj a bude záležať na detailoch. Každopádne Barca zatiaľ predvádza skvelé výkony, klobuk dole pred Flickom. No Real sa prebúdza a každým zápasom je to lepšie. Včerajšie heroické víťazstvo nad BvB ich mentálne pozdvihne. Dnes bude dôležité, ako Barca doma zahrá proti Bayernu, na ktorý moc hrať nevie (minulosť). Ale dnes je dnes a uvidíme. Nech je dobrý futbal každopádne.
Nehovoriac o tom ze minulu sezonu sme hrali tiez pekny futbal az do nasho prveho el clasica a potom to slo z kopca. A este aj v tom el clasicu sme hrali lepsie, realu stacilo par minut
Puding jj, real sa trochu hlada a neni v idealnej forme. Ale neprehrali ste niekolko desiatok zapasov v rade, porazit vas na Bernabeu je tazke, k otoceniu zapasu vam staci 5 minut a Barca stale neni v najsilnejsom moznom zlozeni, hraci sa este len vracaju po zraneniach (dufam, ze po dnesnom zapase s Bayernom sa nic nezmeni). Asi to vidim velmi cierne, keby som si mal stavit tak na remizu, no na ten zapas sa velmi netesim:D
Cule90, aktuálne forma hovorí jasne v prospech Barcelony. Nehovoriac o tom, že ak Real neprehrá, dorovnáme rekord 43 zápasov bez prehry v La Lige a symbolicky proti Barcelone. Takže motivácia tam je obrovská. Ale, Real včera prvý polčas katastrofa, to treba jasne povedať. No otočiť z 0:2 na 5:2 počas 30 minut je tiež obrovská mentálna sila a čaro Bernabeu. To žiadne iné mužstvo aktuálne nedokáže. Takže je sa načo tešiť. Ja ako fanúšik Realu sa obávam, lebo Barca hrá fakt super.
LaLiga999, chapem tvoj pohlad, ale zalezi jak sa na to clovek pozrie. Barca hra momentalne pekny futbal, ale prehrala tuto sezonu uz 2 zapasy, vy nehrate velmi pekny futbal, ale neprehrali ste ziaden zapas. Real proste vie neprehravat zapasy, bezohladu na formu. Aby to nebolo zas tak, ze Barca bude lepsia 60-70 minut, ale nevyhra:D
Moj tip je 1:3.Nie je sa coho bat v Madride.Tak slaby Madrid som nevidel uz velmi dlhe roky.Individuality ale ziadny system.Dopadnu ako slavne los galacticos 1.0
Ja mám obavy pred zápasom s Bayernom aj s Realom už len preto, že v bráne máme nerozhodného a nevyspytateľného Peňu. Tá jeho nerozhodnosť pri rohoch a nakopávaných loptách a hlavne pri potrebe vybehnúť je strašná a pri každej lopte, ktorá smeruje do nášho pokutového územia ... to je horor a slabší infarkt.
Netreba sa báť? ja myslím že práve naopak.
Bayern ide ako píla, tam sa bojím že je to skôr o koľko to bude ako či máme šancu (kiež by som sa mýlil :)
S Realom je šanca oveľa väčšia, len sa bojím že keď zapnú tak ako to vedie, môže to skončiť zle...
V každom prípade treba veriť
sylarko jj suhlas, len ono sa to superom realu stava prilis casto, aby to bola nahoda:) v niektorych pripadoch real druhy polcas zapne a otoci vysledok, v inych pripadoch si proste len super vylame zuby pri zakonceni a nepremeni tutovky. Vzdy je to keby bolo keby, vysledok je ten, ze real sa da porazit len velmi tazko.
A ty co nepozeras ich zapasy alebo co?Vcera to nebolo o fantastickom reale ale o totalne tragickom Sahinovi v druhom polcase.Totalny prekauc.To som uz dlho nevidel.A ty ak vidis nieco ine,tak s tym ja neurobim nic.
Podla Ancelottiho hrať určite nebude. Ale nevidel by som v tom až takú nevýhodu pre Real. Zahrajú to na diamant s Camavingom, Tchouamenim, Valverdem a Bellinghamom ako minulý rok. Vpredu bude dvojička Mbappe, Vini. Osobne sa však bojim viac nášho dnešného súpera ako Realu. Bayern je brutálny a bolo by nešťastné mať po 3 zápasoch LM len 3 body. Oproti tomu v lige máme kopec zápasov a hoci je to prestížny a dôležitý zápas (ako každé Clasico), Real nás môže maximálne bodovo dorovnať.
Dnešný zápas môže byť predzvesť pred sobotou. Ak barca dnes vyhrá, klobuk dole. Nakoľko Bayern má formu ako hrom, Kane dá koľko z hocičoho a defenzíva im funguje na plné obrátky. Takže bude to zaujímavý zápas. Nech vyhrá lepší.
RodrIgo hrá za Al-Gharafa SC
zbytočne nerýp :)
Bayern ide ako píla, tam sa bojím že je to skôr o koľko to bude ako či máme šancu (kiež by som sa mýlil :)
S Realom je šanca oveľa väčšia, len sa bojím že keď zapnú tak ako to vedie, môže to skončiť zle...
V každom prípade treba veriť