17 ročný Lamine je podľa mňa pred 17ročným Messim. Otázka je, ako vysoko má Yamal strop a či ho dokáže dosiahnuť/udržať. Na 99% to podľa mňa nebude úroveň akú mal Leo. No viem si predstaviť, že dlhé roky to bude kreatívne, nebezpečné a celkom gólové krídlo so štatistikami cca 20-30 gólov za sezónu (vo všetkých súťažiach) + veľa asistencií. Ale šialenosti typu 50-70 gólov a k tomu mraky asistencií (ako mal Messi), nečakám. Bola by to naozaj senzácia, keby sme hneď po sebe mali dve také hviezdy v time a dokonca z vlastnej akadémie. Bodaj by som sa mýlil.
za mna je messi tak inde ze ani nesnivam a ani neni vhodne porovnavat yamala s messim. Ja si osobne skor myslim ze yamal je typovo blizsie k neymarovi a bude mat podobne stats ako neymar a ak bude na sebe makat tak aj lepsie ako neymar ale typologicky ma urcite blizsie k neymarovi aj sam to priznava ze neymar bol jeho vzor ako hrat na ihrisku. len rozdiel je ze yamal ma lavu nohu a ney je pravak
Niet žiadneho kritéria, v ktorom by sa mohol Yamal porovnávať s Messim. Ani zďaleka. Ani náhodou. Messi je v porovnaní s ním rádovo iný level. V každom ohľade, v každej kategórii.
Tak ono este ich nemame ako porovnávať. O 10 rokov, ked bude yamal aspon v polovici svojej kariery, sa bude dat vyvodzovať nejaké závery. Ale tiež sa priklanam skor k tomu, ze nemá na to sa mu priblizit. Skor to tiež vidim na tu paralelu s neymarom.. Štatistikami aj hernym stylom.
pre mna je/bol leo uplne inde...leo dokazal veci ktore u mna vyvolavali pocit zazraku, udivu, sialenosti v dobrom zmysle a to dost pravidelne ...ano lamine v 17tich je na svoj vek niekde inde ale urcite opakujem pre mna nie je na takej urovni hlavne technickej a genialnej akou disponuje leo
Yamal ma 17....porovnávajte 17 ročných a nie hráča ktorý hrá 2 roky s hráčom čo hra 20 r.
Messi debutoval v Barce,keď mal viac ako 17.Yamal bol vo veku,keď mal Messi 17 už majster Európy a ešte s akým pričinením....
Messi mal viac ako 18,ked začal hrať za nároďák,Yamal 16....
A o rok môžme porovnávať oboch 18 ročných !!
ale nech nasa mlada raketa leti ⚽🚀🚀🚀
Messi debutoval v Barce,keď mal viac ako 17.Yamal bol vo veku,keď mal Messi 17 už majster Európy a ešte s akým pričinením....
Messi mal viac ako 18,ked začal hrať za nároďák,Yamal 16....
A o rok môžme porovnávať oboch 18 ročných !!