Mimochodem, kde jsou teď ti tupci jako Roman a Johann co nás zase nesmyslně odepisovali po zápase s Monakem a ještě k tomu uráželi lidi co měli jiný názor?
Včera chytal dobre, treba uznať. Stále si ale myslím, že by jednotkou nemal byť. Trasiem sa každý krát, keď ide do päťky vysoká lopta. Nepatrí medzi "rozhodných" brankárov. Včera mu to ale vyšlo. Napriek tomu svoj názor nemením. Čo sa týka Peňa v.s. Mbapé - Francúz ho jednoducho pár razy "trafil". Jeden zákrok, keď vyškrabol loptu padajúcu za bránkovú čiaru bol ale špičkový. Názor som ochotný zmeniť až potom, keď bude v dobrých výkonoch konzistentný.
Je tazke najst poriadneho brankara, ktory by prisiel robit Matsovi nahradnika Takze Pena si zasluzi pochvalu ako sa tejto ulohy zmocnil, aj ked nedostaval takmer vobec priestor.To moze dopadnut len tak, ze Pena nam vsetkym zavrie usta a bude postupne 1-ou aj po navrate Matsa. Alebo sa proste zainvestuje do noveho brankara a Mats pravdepodobne odíde, lebo nebude spokojny s hernym vytazenim.
Ešte tak pozrieť si momentálnu formu poľského brankára a ak by bola super, tak Mats po vyliečení bude štartovať z pozície č.3! Neverím, že by sa cez týchto dvoch brankárov dostal na pozíciu č.1..............
Priznávam! Ja som ho odpisoval a chcel som aby proti Realu nechytal. Ale som rád že som sa mýlil a verím, že mu táto forma zostane celú sezónu tak v LL ako aj v LM a ostatných pohároch o ktoré budeme bojovať!!! Ma ale ešte čo naprávať, hlavne v rozohrávke lopty nohou.
Poviem úprimne, že keď má Iňaki loptu na nohe, tŕpnem, či to nepôjde do autu. Ale keď ju má na nohe MATS, tŕpnem 10x viac, pretože pri prihrávkach oveľa viac riskuje. Z Iňakiho hviezda možno nebude, ale zatiaľ sme kvôli nemu nestratili ani bod, v Osasune hrali slabo všetci.
Ja som bol ten co ho kritizoval a nemienim sa za to vobec ospravedlnovat lebo kritika bola na mieste a opravnena. Na druhej strane som ho aj odpisoval co teraz vyzera ako moja hlupost a budem najstastnejsi ak to tak ostane a pena sa chyti a stane sa jasnou jednotkou. Budem mu len drzat palce a strasne fandit sezona je vsak este dlha no po zapase s realom musim uznat ze mu budem od teraz aj viacej verit. (V zapase s bayernom nemal az tak vela prace)
Famózní večer!!!