Prišlo mi že Gavi sa hneď po príchode snažil vyprovokovať Viniho k druhej ŽK. Škoda že to nevyšlo, červená pre Viniho by bola čerešničkou na torte :D Celý zápas len rozhadzoval rukami a snažil sa ovplyvniť rozhodcu, za to jeho držkovanie mohol mať 1. ŽK už v prvom polčase...
Viniciu mal dostať druhú žltú a tým pádom redku v momente, keď po prvej žltej nadával rozhodcovi a neustále na neho ukazoval prstom. Rozhodca veľmi dlho čakal čo ešte Vinicius povie aby mu dal druhú žltú, ale podľa mňa sa skôr bál mu dať redku a preto len na neho zachmúrene pozeral a nič nevravel. Vinicius je čistý provokatér a keď ho súper vygumuje tak, ako mi včera, tak je psychicky veľmi labilný. Potreboval by veľmi kvalitného psychologa a ambulantnú liečbu.
ako moze mat vyschnuta vyžla bez prirodzenej autority nejaky respekt pred ludmi s velkym egom ...to je velmi zla kombinacia tam moze mat aj 10 pistaliek v ustach
Už len preto, že trojica FDJ, Gavi i Olmo nielen že udržali nastavenú latku trojice zo základu, ale dokázali ešte vystupňovať ku koncu kvalitu hry! A aj preto by si FDJ zaslúžil vyššie hodnotenie. Ale je to hodnotenie nepodstatné, podstatné je, že kvalita hry Barci ja na vysokej úrovni!
Viem ze lubite FDJ, ale neurobil nic nadstandardne a Olmovi to prave vcera dost neslo. Prebrali sme obraty do ruk predovsetkym vdaka tomu, ze Real sa psychicky rozpadol pod tlakom okolnosti a vykonom sli v druhom polcase rapidne dole. Hlavnu zasluhu natom nesie obrana, ktora doslova zosmiesnila celu inak pomerne velku prevahu Realu v prvom polcase, na hracov Realu po prvom gole padla deka (celkom pochopitelne vzhladom na priebeh).
Tunno, musím ti odpovedať. Jasné, že obrana vygumovala útok Realu, ale v druhom polčase vďaka super hry stredu poľa sme získali hernú prevahu a to sa prejavilo na skóre! A ten stred poľa tvoril v druhom polčase Pedri, FDJ a Olmo! Po vystriedaní Pedriho si svoje zastal i Gavi..........A po d tým tlakom dobre hrajúcich hráčov stredu poľa sa rozpadol Real! Prečo ti je zaťažko potlačiť svoje ego a napísať pravdu o FDJ, Olmovi? Že sú ti nesympatickí ?
Sympatie mam u riti, zapas som videl a ked uz by sme mali vybrat zaloznika, vdaka ktoremu sa Real rozpadol tak to bol jednoznacne Casado (vdaka jeho famoznej prihravke). Od toho momentu bol Real totalne rozhodeni a dekoncentrovani a naopak Barca psychicky na koni. Nasa zaloha nemusela urobit nic svetoborneho a ano - Olmovi sa nedarilo.
Noa? Chcel som ho predavat predovsetkym v lete 2022 teda v case, ked dovtedy od prichodu paberkoval a zaroven nezabudaj, ze jeho odchod mal znamenat prichod B.Silvu, ktory je spolu s KDB najlepsim interiorom na svete pre styl hry, ktory sme hrali. Nebolo za tym nic ine ako pragmatizmus.
Moc nechápu, že má Olmo jen 7 🤷🏼♂️ zvlášť když FdJ má 7,3 … Balde - úplně vymazal Belinghama, skvěle podporoval útok, tam by taky měla být vyšší známka😊
Pre mňa celá trojica náhradníkov stredu poľa vystupňovala kvalitu hry a dokázala, že budú posilami do ďalších zápasoch! A to je super signál pre trénerov, spoluhráčov, ale i pre nás, fandov Barci........
Olmo mal včera minimálne dve straty lopty,s ktorých bol nebezpečný protiútok...
Nepamätám si, že by FDJ pokazil prihrávku alebo prehral súboj...
Ale môžem sa mýliť...
To je pravda,ale... V jednej situácii Olmo stratil loptu, keď išiel do kľučky medzi tromi hráčmi,aj keď mal komu prihrať...
FDJ nehral nijakom alibisticky,naopak ponúkal sa do kombinácie a stále bol v pohybe... Je radosť hrať s takým spoluhráčom... Samozrejme,takých má Barca našťastie viac...
Včera to bol večer ako z rozprávky. Po prvom polčase som si vravel, "keby sa nám podarilo udržať tento stav". No po dvoch rýchlych góloch sme už mali zápas jasne v rukách a nebyť troch 100%-ných šancí ktoré zahodili Yamal a dvakrát Lewandowski, tak potupa mohla byť podobná ako naša s Bayernom po prehre v LM 2:8. Včera ma však veľmi príjemne prekvapil Peňa. Mal niekoľko skvostných zákrokov a naozaj včera nás podržal. Musí sa však ešte zlepšil v rozohrávaní lopty nohou. V prvom polčase urobil niekoľko chýb pri rozohrávaní, našťastie však neboli také, žeby z toho vznikli šance Realu.
Příchod FDJ byl uplný gamechanger on bude pod Hansim beast. Vynikající od něj. Fermín naopak slabší zápas. Pena výborný. Asi to bude znít blbě, ale ty dluhy díky kterým nemůžeme nakupovat, nám zajistili dost možná skvělou budoucnost. Ti kluci zrajou jak víno. Naopak mít tunu prachů bojím se totálních panic koupím.
V době Pepkova týmu jsme měli myslím 14 odchovanců v mužstvu. Zlatý léta Barcy vždycky stáli na odchovancí h. Ano, pokud se to doplní hráči jako byli Ronaldinho, Rivaldo, Neymar, nebo Suarez, tak to dává smysl. Proto jsem byl rád, když se vrátil do čela klubu Laporta. Ať je jakej chce, jemu opravdu záleží na tom aby klub vzkvétal. Což se o prezidentech v mezidobí říct rozhodně nedá !
Nepamätám si, že by FDJ pokazil prihrávku alebo prehral súboj...
Ale môžem sa mýliť...
FDJ nehral nijakom alibisticky,naopak ponúkal sa do kombinácie a stále bol v pohybe... Je radosť hrať s takým spoluhráčom... Samozrejme,takých má Barca našťastie viac...