Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Vymletí duševní invalidi....teraz bude Vinco pre istotu ticho...lebo ubližujú len jemu🤦🤦
Dúfam, že La liga dá Realu mastnú pokutu. Bohužiaľ vieme, kto je v Španielsku preferovaným klubom, takže sa obávam, že celý incident pojde do zabudnutia. A Yamal nepotrebuje vyplakávať na tlačovkách.
Zo strany Realu a Viniho ma to úprimne neprekvapuje. Pokiaľ ide o ich hráča a väčšinou je to práve Vini tak sa idú z toho "posrať", ale keď sa jedná o hráča iného tímu už ako keby ich to vôbec nezaujímalo. Tobôž po takom "ponížení" na vlastnom štadióne ako zažili včera. A dúfam, že nebolo posledné...
...čudujem sa fanúšikom,,,REALU,,,veď tam majú pomaly, väčšinu hráčov inej pleti.....🤫🤔
To sú v podstate "normálne" reakcie fanúšikov, keď ich mužstvo dostane na mindžu, a to ešte k tomu aj doma. Netreba si z toho robiť ťažkú hlavu. RM dostane pokutu a tí istí fanúšikovia budú Yamalovi fandiť vtedy, keď bude hrať za Španielsko. Sú to proste emócie v zápale hnevu, netreba z toho robiť niečo viac. Môj názor.
zaujimave, zrovna madrid ma v supiske 2 belochov :D
Ano je to vsetko v zapale hnevu, ale nie je to normalne. Nezvladol to ani Andzeloti, nezvladli to ani mnohi divaci ani niektori hraci. Zaujimalo by ma, ako reaguju ti isti doma pri telke, ked da Jamal gol v repre. Real sa u mna momentalne blizi k podobnej miere nesympaticnosti ako za Murina. Mozno je prave Vinicius gaspar na vine. Nastastie nie vsetci hraci Realu prepadli bezduchej nenavisti a frustracii a chvala BOHU neskoncil sa zapas ziadnym brutalnym faulom. Inak este by som spomenul rozhodcu, ano drobne vyhrady by som mal, napr taky Militao nemal podla mna dohrat, ale napriek tomu, ze tento sudca nas moc nemusi, myslim celkom to zvladol ten tlak. A nebol to on kto rozhodol zapas
Keď urážali Viniciusa tak Real ako aj madridské noviny boli plné článkov a vyhlásení že je potreba pri takýchto prejavoch tvrdo postihovať jednotlivcov aj kluby, ktoré nedokážu zabrániť takýmto prejavom. Som zvedavý ako na tieto urážky Ymala teraz zareaguje tak Real samotný ako aj novinári a hlavne vedenie španielskej ligy. Lenže vieme aké dlhé chápadla má Perézova chobotnica a čo všetko môže ovplyvňovať. Mňa však nesmierne teší, že nedokázali ovplyvniť dianie na trávniku madridské noviny a televízia Realu, hoci sa o to pokúsili už dva dni pred zápasom.
Primitivizmus nemá hranice hlavne by nemali zabúdať ako ho ospevovali na Eure,keď hral za icj krajinu , ach jaaaj
Je naivné si myslieť, že človečenstvo sú samí inteligentní a slušní ľudia ....