Nebudem sa zastávať žiadneho dementa ktorý rasisticky nadáva na hocktorého hráča ale čiastočné uzavretie štadióna? Veď to by museli zatvárať štadióny týždeň čo týždeň. Hrubo odsudzujem správanie tých imbecilov ktorý keď nevedia zniesť prehru tak si nájdu obeť tmavej pleti a prízemne sa prezentujú takýmto spôsobom. Ja osobne som rád že po trávnikoch behá hráč ako je Džamal, je to generačný talent ktorý sa len tak nevidí.
Jamaal (arabsky: جمال Jamaāl/Jamal/kamāal) je arabské mužské krstné meno, ktoré znamená "krása", a aj priezvisko. Používa sa na Blízkom východe, v severnej Afrike, západnej Afrike, východnej Afrike, strednej Ázii, na Kaukaze, na Balkáne a v prevažne moslimských krajinách južnej Ázie.
Každopádne, Jamal Musiala má rovnaké meno a nikto ho nenazýva Yamal. Problém je v tom, že v španielčine má písmeno J inú výslovnosť, a preto sa píše s Y. Okrem toho, Španielsko sa viac sústreďuje na to, aby bol 100 % španielsky, takže to je ďalší dôvod, prečo napísali jeho meno s písmenom Y.
že ste sa chytili ako muchy na lep zrovna na niečo čo vôbec nie je podstatné, ja veľmi dobre viem ako sa Yamal vyslovuje chlapci, tu išlo úplne o iný kontext ale to asi nechcete vidieť
Celé meno: Lamine Yamal Nasraoui Ebana
Dátum narodenia: 13. júl 2007
Miesto narodenia: Mataró, Španielsko
Rodičia: otec z Maroka, matka z Rovníkovej Guiney
na kazdom stadione sa najde par dementov, to nevymizne nikdy. treba to tak brat. ale v pripade realu je to ine. vzhladom na viniho a veci ktore on predovsetkym rozduchal, by mal madrid sam pozadovat zavretie vlastneho stadionu.
Presne tak.. nikto nebuci na napr mbapeho, aj keď ten ma tiež maniere.. nehovorím už o ostatných madridských černochoch.
Tak ako nás madridský kolega vyššie napísal, že lamine je generačný talent tak vincko je generačný idiot..
Takze ak tomu chapem spravne rasizmus bol potrestany tvrdsie len v pripade, ked Vincko hned na ihrisku pocas zapasu vyplakaval a dosiahol prerusenie zapasu na nejaky cas...ked sa nad tym Yamal pousmial (ale urazky mohli byt pokojne rovnake) tak to nieje nic cim by sme sa mali nateraz zaoberat a ziadne vacsie tresty nehrozia.. zaujimave
Každopádne, Jamal Musiala má rovnaké meno a nikto ho nenazýva Yamal. Problém je v tom, že v španielčine má písmeno J inú výslovnosť, a preto sa píše s Y. Okrem toho, Španielsko sa viac sústreďuje na to, aby bol 100 % španielsky, takže to je ďalší dôvod, prečo napísali jeho meno s písmenom Y.
Dátum narodenia: 13. júl 2007
Miesto narodenia: Mataró, Španielsko
Rodičia: otec z Maroka, matka z Rovníkovej Guiney
Tak ako nás madridský kolega vyššie napísal, že lamine je generačný talent tak vincko je generačný idiot..