Na toto by sa mal Real v najbližších rokoch sústrediť všade vykrikuju aký najlepší tím v galaxií sú ale domácej repre teda veľmi nepomáhajú keď sa pozriem na ostatné veľko kluby je pekne vidieť aké zásobárne sú to pre národné mužstvá či už je PSG, Dortmund, Bayern, Inter, Juve,...prakticky všetci v Anglicku ale aj iné kluby na Eure to bola Barca+Baskitsko veľká hanba pre hlavné mesto ktoré sa evidentne viac stará o ropre Brazílie než o svoju vlastnú
No v Anglicku ak sa pozriem na posledné hry city arsenalu a live tak domácej repre tiež extra nepomáhajú ..... Proste real je nastavený inak .... Každý klub má svoju politiku a cieľom klubu má byť získavať trofeje a ak sa pozrieme na výsledky realu za posledných 10 rokov v LM tak nemyslím že majú niečo meniť
City Foden Stones Grealish Walker...Arsenal Saka White Rice...Stále viac ako končiaci Carvajal...áno politiku má každý nastavenú inak no za mňa je repre akási ukážka toho najlepšieho čo máš doma a keď tam kráľovský klub nemá nikoho je to celkom smutné ale tak aspoň ta LM všakže
Ver tomu, že Realu je úplne ukradnuté, koľko hráčov hrá za španielsku reprezentáciu. Ich zaujímajú, celkom správne, klubové výsledky. A nejaký baskicko katalánsky podiel ich teda nezaujíma absolútne.
Najlepší tím galaxie rozhodne nie sú, veď to nikto. Ale najúspešnejší áno. Aj keď sa to ťažko priznáva... :-)
8jk8 .... Z toho čo si napísal je 1 odchovanec city a 1 odchovanec arsenalu .....ak by to malo mať zmysel tak už by sa malo pozerať na odchovancov pretože keď kupujem hráča za 100m tak pozerám na kvalitu a nie na národnosť
A ja hovorím niečo o odchovancoch? Ja hovorím o potrebe byť užitočný aj pre svoju krajinu šak aj Barca ma napríklad Pedriho či Torreho ktorý prišli z iných klubov (volá sa to skauting) a nemusia stať 100mil možno sa občas pozrieť aj na vlastný trh....
Teo07 samozrejme že im to je jedno preto keď ohlásil Enrique nomináciu na MS Španielsky Madrid fans všade nariekali že nikoho s ich milovaného Realu nezobral...o kampani Marci voči Enriquem radšej pomlčím čisté dno....
8JK8 teraz tu vypisujes kolko ma Barca hracov v repre ale po repre zapasoch si mrncal kolko mame zranenych hracov a aby Barca zakrocila a nepustala ich tam
Najlepší tím galaxie rozhodne nie sú, veď to nikto. Ale najúspešnejší áno. Aj keď sa to ťažko priznáva... :-)
Teo07 samozrejme že im to je jedno preto keď ohlásil Enrique nomináciu na MS Španielsky Madrid fans všade nariekali že nikoho s ich milovaného Realu nezobral...o kampani Marci voči Enriquem radšej pomlčím čisté dno....