https://www.facebook.com/... Presne pre toto jeho otrasne spravanie som strasne rad ze to nakoniec nevyhral a ostal za kompletneho klauna uz sa len mozme tesit na konspiracne teorie a plackanie o rasizne a podobne sracky
Može sa tu aj nadávať? Vedel by som sa k nemu ľahšie vyjadriť… takýto hráč nemože nikdy vyhrať zlatú loptu, nikdy!!!! Zlatá lopta je komplexnejšie ocenenie 🙏 takže nikdy…
Rodri spomenul Xaviho, Iniestu, Busiho ohľadom toho, že si to tiež zaslúžili v minulosti a nedostali to 👏👏👏 Ako gesto, že je to aj pre nich, je to pekné 👍
Objektívne si myslím, že si to zaslúžil aj Rodri aj Vini. Predpokladal som Viniho, lebo je to ofenzívny hráč a viac vynikne štatistikami. Ale som rád, že občas sa prižmúri oko a vyhrá Zlatú loptu napr. defenzívny záložník, pretože je jednoducho kľúčový pre klub aj nároďák. Rodri určite pre zlatú loptu nemohol urobiť viac.
Moje skromne vyjadrenie
Nieje najlepší hráč na svete, ocenenie je najlepší hráč za sezónu...
Predchádzajúci komentár : štatistiky sú góly a asistencie? Rodri bojuje o každú loptu, malo čo simuluje, má charizmu vie sa vyjadrovať, je zdravo agresívny ako správny vodca
Fandím Barcelone od r. 2002 a niesom zaujatý keďže sledujem všetky ligy...Rodri je srdce reprezentácie a aj klubu...táto pozícia je nedocenená tak ako u Xaviho...v Reale to bol Kroos a to im chýba v Bayern Xabi atď atď...
A Yamalovi...to je bezpochyb najlepší z mladých...Arda neviem ako sa tam ocitol na druhom mieste... nič v zlom Real😉
A prečo????
Veď si napísal úplnú pravdu,je to presne tak.
Fakt by si mal zaslúžiť zlatú loptu hráč,ktorý,keď sa dozvie,že nevyhral,tak s*rie na celý ceremonial a "Don"Carlo ?
Tiež vedel,že vyhral trenera roku,tiež kašľal na to.Vážil som si ho,ale hlboko klesol týmto pádom v mojich očiach .....
Jedinej mezi padouchama chudáček celý svět proti němu .
On uspořádal velkou party na oslavu zlatého míče kde se sešli aj kámoši a známý z Brazílie 😀. Si moc věříl chlapec a teraz za to predsa musí moct
Nieje najlepší hráč na svete, ocenenie je najlepší hráč za sezónu...
Predchádzajúci komentár : štatistiky sú góly a asistencie? Rodri bojuje o každú loptu, malo čo simuluje, má charizmu vie sa vyjadrovať, je zdravo agresívny ako správny vodca
Fandím Barcelone od r. 2002 a niesom zaujatý keďže sledujem všetky ligy...Rodri je srdce reprezentácie a aj klubu...táto pozícia je nedocenená tak ako u Xaviho...v Reale to bol Kroos a to im chýba v Bayern Xabi atď atď...
A Yamalovi...to je bezpochyb najlepší z mladých...Arda neviem ako sa tam ocitol na druhom mieste... nič v zlom Real😉
Veď si napísal úplnú pravdu,je to presne tak.
Fakt by si mal zaslúžiť zlatú loptu hráč,ktorý,keď sa dozvie,že nevyhral,tak s*rie na celý ceremonial a "Don"Carlo ?
Tiež vedel,že vyhral trenera roku,tiež kašľal na to.Vážil som si ho,ale hlboko klesol týmto pádom v mojich očiach .....
On uspořádal velkou party na oslavu zlatého míče kde se sešli aj kámoši a známý z Brazílie 😀. Si moc věříl chlapec a teraz za to predsa musí moct