Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-10-29 11:03:15
Vinicius nevyhral pre svoje spravanie inak je to fraška boli tam aj lepši ako Rodri
2024-10-29 11:32:58
https://www.facebook.com/... Presne pre toto jeho otrasne spravanie som strasne rad ze to nakoniec nevyhral a ostal za kompletneho klauna uz sa len mozme tesit na konspiracne teorie a plackanie o rasizne a podobne sracky
2024-10-29 11:39:02
Rodri spomenul Xaviho, Iniestu, Busiho ohľadom toho, že si to tiež zaslúžili v minulosti a nedostali to 👏👏👏 Ako gesto, že je to aj pre nich, je to pekné 👍
2024-10-29 13:40:37
Objektívne si myslím, že si to zaslúžil aj Rodri aj Vini. Predpokladal som Viniho, lebo je to ofenzívny hráč a viac vynikne štatistikami. Ale som rád, že občas sa prižmúri oko a vyhrá Zlatú loptu napr. defenzívny záložník, pretože je jednoducho kľúčový pre klub aj nároďák. Rodri určite pre zlatú loptu nemohol urobiť viac.
2024-10-29 14:43:45
Moje skromne vyjadrenie
Nieje najlepší hráč na svete, ocenenie je najlepší hráč za sezónu...
Predchádzajúci komentár : štatistiky sú góly a asistencie? Rodri bojuje o každú loptu, malo čo simuluje, má charizmu vie sa vyjadrovať, je zdravo agresívny ako správny vodca
Fandím Barcelone od r. 2002 a niesom zaujatý keďže sledujem všetky ligy...Rodri je srdce reprezentácie a aj klubu...táto pozícia je nedocenená tak ako u Xaviho...v Reale to bol Kroos a to im chýba v Bayern Xabi atď atď...
A Yamalovi...to je bezpochyb najlepší z mladých...Arda neviem ako sa tam ocitol na druhom mieste... nič v zlom Real😉
2024-10-29 17:20:52
ten saso vinicius uz pusta sracky o tom ako prehral zlatu loptu koli jeho boju proti rasizmu boze to je jeden chory jedince s prestrihnutou hlavou
Milan87 Premium
2024-10-29 19:29:41
Jedinej mezi padouchama chudáček celý svět proti němu .
On uspořádal velkou party na oslavu zlatého míče kde se sešli aj kámoši a známý z Brazílie 😀. Si moc věříl chlapec a teraz za to predsa musí moct