Ty si neodpustíš a ironizuješ Peňu! Prvý gól po zle zahranom ofsajde, druhý gól super strela........čo ešte si nájdeš na Peňovi, aby si sa o neho neobtrel ?
Obavy z Peňu sa len tak ľahko zbaviť nedá. Pri každom centri do našej šestnásky som tesne pred infarktom. Stále som presvedčený, že by ho mal nahradiť Wojtek. Podľa mna je "o parník" lepší.
Podle mě ne. Wojtek byl odjakživa kopyto. A tady evidentně asi někomu přeskočilo ! Dávat Peňovi za vinu, že nechytí samostatný nájezd ????! To jste se vážně zbláznili ???! Jasně .... dejte mu za vinu i to, že nechytil ten z ofsajdu ..... Ono by to chtělo trošku objektivity taky.
pepo, už si ako hore vyššie maryan. V hlave máte len to, aby ste mohli znevažovať Peňu...........to si nepamätáte na tie hrúbky Ter Stegena v minulom ročníku a aj od začiatku terajšej? Koľko takých chýb sa dopustil Peňa? No buďte obaja korektní...........
No,Peňu som videl chytať temer perfektne len 3 zápasy .
1.proti Barce,keď hosťoval v Turecku,2.Bayern,3.Real....
Ale bol by som veľmi rád,keby v tom pokračoval,včera to pokračovanie nebolo proste....
A čo hovoríš na tie hrúbky od Ter Stegena? A prečo nespomenieš i dobré zákroky Peňu, ktorých bolo oveľa viac ako tých zlých? A koľko gólov dostala Barca odkedy je v bráne Peňa? Nejak sa ti do toho nechce........
Nemýľme si pojmy s dojmami a čítajme s porozumením, páni. Nikde som nenapísal, že včerajšie góly idú Peňovi na vrub, Eli-vantha. Zdá sa mi tak trochu, Jergus1, že "ačohentizmus" funguje aj v komentároch o futbale, nielen v politike. Mimochodom, nikto nie je dokonalý. Každý urobí chybu. Ako fanúšik Barcy Peňovi fandím. To však neznamená, že nemožem vyslovovať obavy. Posledné 3 zápasy chytal dobre. To je pravda. Ak bude podávať také konzistentné, dobré výkony, budem len rád. Wojtek je dobrý brankár a dokázal to v minulosti aj v repre, aj v kluboch, kde chytal. Netreba sa snažiť ho akokoľvek ponižovať. Myslím, že šancu dostane a "hin se hukáže".
Jergus,nebavíme sa o Ter Stegenovi,ale keď- bol po operácii ,tak "chytal" Peňa....pamätám si ako a kolko gôlov sme podostávali.
A Ter Stegen ide už dole a obávam sa,že lepší po zranení nebude.
Takže dúfajme,že sa Peňa ukáže,lebo ako som písal hore 3 výborné vykony mal....
Myslím, že Flick vie najlepšie prečo chytá Peňa..........určite príde čas na rotáciu aj brankárov a Vojtovi budem držať palce tak, ako držím palce Peňovi!
Raphinha sa zlepšil oproti sezóne pod vedením Xaviho o 200%. Pod vedením Xaviho mnohokrát nehral v základe a keď aj bol v základe väčšinou ho Xavi striedal napriek dobrému výkonu. To hráčovi nedodáva veľa istoty. Flick mu verí od začiatku a navyše našiel pre neho vyhovujúcu pozíciu, čo sa prejavuje v jeho hre a hlavne v štatistikách asistencií a gólov. Len tak ďalej Raphi🤞🤞🤞
1.proti Barce,keď hosťoval v Turecku,2.Bayern,3.Real....
Ale bol by som veľmi rád,keby v tom pokračoval,včera to pokračovanie nebolo proste....
A Ter Stegen ide už dole a obávam sa,že lepší po zranení nebude.
Takže dúfajme,že sa Peňa ukáže,lebo ako som písal hore 3 výborné vykony mal....