Ja mám FdJ rád ale teď ty poslední 2 zápasy mi nepřijde, že by se fotbalem bavil. Ostatní kluci se smějou, baví se mezi sebou. Frenkie mi takový nepřijde.
No, jak dlouho byl zraněný? Jak dlouho nehrál soutěžní zápas? Kdo nekdy bevo hrál a pak ba delší dobu vypadl, tak ví že návrat není na lusknutí prstu. Hlava chce,hlava ví, ale tělo,návyky nejsou hned ready...pak se ani tak neusmiváš neb sám chceš a nejde to hned tak bys chtěl...... On se chytne, naskakuje do rychlíku....to není jednoduché...
Včera za mňa bol FDJ najlepší v zálohe .... Neskutočné množstvo čiernej práce mal .... On bol ten muž ktorého na ihrisku nevidíte ale je veľmi dôležitý .... Za prvý polčas získal veľmi vysoké mnozstvo lôpt a vždy bol tam kde mal byť a pri rozohrávke sa zasuval až k obrane
Peto333 já chápu, že máš FdJ rád, ale tohle včera rozhodně nedělal..... v obraně byl většinou pozdě v soubojích, útok prakticky nepodporoval a míčů moc nezískal. Zaznamenal jednu průnikovou přihrávku ve druhém poločase, jinak jen posouval míč o dva, tři metry vedle. Je vidět, že fyzicky ještě není úplně v kondici a sím souvisí i nastavení hlavy .... aspoň doufám.
Ja FDJ nemusím a vedel by som si predstaviť iného hráča na jeho poste ... Ale po kritike po derby kde som ho obhajoval som sa zameral na jeho výkon .... A neverím že niekto získal za 1.polcas toľko lôpt ako on .....a to že posúval len loptu nemá s výkonom nič spoločné - to môže mať kľudne nakazane od trénera ( roky to hral busi) ... Ale smerom dozadu bol včera ako DM perfektný
maryann, teba to baví takto nekorektne zhadzovať hráčov Barci? Veď keď by hrali či už FDJ, alebo Peňa tak zle ako o nich sa vyjadruješ, tak by tu na stránke bolo veľa príspevkov, že hrali špatne! A to nie je pravda........alebo si provokatér na našej stránke?
Frankie bude monstrum ked sa dostane do formy.Zalohu mame top na xy rokov.Vcera ked som videl ten pohyb v 80-90minute,tak to som tuto sezonu este nevidel u ziadneho muzstva.Hrat proti nam musi boliet fyzicky neskutocne.
Napisal som,že zatiaľ !!!!! nemá formu ...a má ????