Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-11-08 11:42:59
No Fati je bohužiaľ už tak slabučký, že je nám úplne zbytočný. Neviem či vôbec aj v prvých kolách v Pohári vôbec nastúpi...
2024-11-08 11:56:12
Fatiho je potrebné pri prvej príležitosti predať, hoci aj pod cenu, pretože pri jeho vysokom plate by sme ušetrili oveľa viac ako by sme za neho dostali.
2024-11-08 12:37:48
Fati musí odísť. Tvrdím to už dlho. Chalana bohužiaľ zranenia zničili a je pre nás nepoužiteľný. Ostáva len dúfať, že sa nájde niekto kto bude mať o jeho služby záujem. A zároveň to bude dostatočne atraktívna ponuka aj pre Fatiho a konečne sa ho dokážeme zbaviť. Za mňa sú dva najpravdepodobnejšie scenáre. Buď Fati pôjde mimo Európy zarobiť si na zvyšok života, alebo bude skúšať oživiť svoju kariéru v menšom klube napr. na úrovni Valencie.
2024-11-09 13:19:55
Ja byt tim hracem dohodl bych se s nakym mensim klubem za mensi płat diky cemu by na me uz nebyl takovy tlak ,ale hlavne ze bych hral… sezeni na lavicce i kdyz za nadherne penize karierę nepomuze,sam si to musi uvedomit v hlave,aleje to tezky pokud ma kołem sebe lidi ktere zajimalo jen peniz3