Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
No Fati je bohužiaľ už tak slabučký, že je nám úplne zbytočný. Neviem či vôbec aj v prvých kolách v Pohári vôbec nastúpi...
Fatiho je potrebné pri prvej príležitosti predať, hoci aj pod cenu, pretože pri jeho vysokom plate by sme ušetrili oveľa viac ako by sme za neho dostali.
Fati musí odísť. Tvrdím to už dlho. Chalana bohužiaľ zranenia zničili a je pre nás nepoužiteľný. Ostáva len dúfať, že sa nájde niekto kto bude mať o jeho služby záujem. A zároveň to bude dostatočne atraktívna ponuka aj pre Fatiho a konečne sa ho dokážeme zbaviť. Za mňa sú dva najpravdepodobnejšie scenáre. Buď Fati pôjde mimo Európy zarobiť si na zvyšok života, alebo bude skúšať oživiť svoju kariéru v menšom klube napr. na úrovni Valencie.
Ja byt tim hracem dohodl bych se s nakym mensim klubem za mensi płat diky cemu by na me uz nebyl takovy tlak ,ale hlavne ze bych hral… sezeni na lavicce i kdyz za nadherne penize karierę nepomuze,sam si to musi uvedomit v hlave,aleje to tezky pokud ma kołem sebe lidi ktere zajimalo jen peniz3