Lamine má super prístup. Teda ak to myslel úprimne.
Inak za mňa to netreba nejako ďalej rozmazávať. Čím viac pozornosti sa dáva zlým veciam tým viac paradoxne bujnejú.
Nesouhlasím, čili tresty všem kromě Realu jsou ok? Tohle není o nedávají prostoru zlým věcem, tohle je přesně o tom, že je dvojí metr. A na tohle by se právě mělo upozornit.
Tak prečo sa Barca alebo samotný Džamal nesťažujú LaLige? Real to robí a očividne to je k niečomu dobré. Takto keď Barca neurobí žiadne kroky a nemedializuje to je jasné že sa to nebude riešiť lebo na KAŽDOM zápase sa rasisticky urážajú hráči. Je ľahké ukazovať prstom na Real a vyhovárať sa že sa im pomáha ale treba sa pozrieť na to aké kroky robí Real keď niečo chce dosiahnuť a aké kroky robí (nerobí) Barca
takže je potřeba brečet a stěžovat si do medii aby se něco dělo? nebo aby se ke stejným situacím přistupovalo stejně? Asi máš pravdu, ale budu radši když se o takových věcech bude mluvit méně a budou se méně rozmazávat.. Pokud bude méně hráčů jako vini, tak rasismu spíš ubude, než neopak..
Sťažuješ sa že Real vyplakáva, pritom iba rieši tieto incidenty a zároveň chceš aby sa to riešilo ja voči Barce. V tom prípade bude aj Barca vyplakávať ak podá sťažnosť na LaLigu, či sa tu bude merať dvojakým metrom? 🤔
Samozrejme, všetko čo sa stane na SB alebo proti Realu sa zakope pod zem a všetci majú prísny zákaz od Peréza alebo nebodaj od samotného štátu danú vec riešiť 🤣 také bu bu bu, ak sa v tom budeš rýpať, bude zle 🤣
Kto očakával, že za rasistické urážky našich hráčov príde pre Real nejaký trest, tak musel byť veľmi naivný. Ak sa jedná o idiotov Realu, tak sa nič nestalo, ale keď sa rovnaké pokriky ozvali na inom štadióne proti černochovi Viniciusovi, tak z toho bola aféra ako hrom. Tu sa ukázalo aké dlhé chápadlá má Perézova chobotnica.
Inak za mňa to netreba nejako ďalej rozmazávať. Čím viac pozornosti sa dáva zlým veciam tým viac paradoxne bujnejú.