Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Rasto Premium
2024-11-09 10:44:07
Hráč za také peniaze musí hrať, nie byť len konkurenciou. Tou môže byť Vallé.
2024-11-09 10:49:38
Mi nemáme financie ani na zaregistrovanie Olma a Paua Víctora a kecáme tu o kúpe Daviesa? Somarina. Najprv treba vyriešiť problémy vo vnútri klubu ako napríklad zbaviť sa Fatiho, Torresa prípadne Arauja a následne zaregistrovať hráčov, ktorí sú pre nás dôležitý. Keď sa vyriešia tieto problémy a ako tak sa dostaneme z finančných sračiek, potom môžeme uvažovať o nových hráčov aj keď podľa mňa potrebujeme jedine náhradu za Lewandowského a prípadne kvalitného brankára a nič viac. Nádejných mladých v La Masii máme dosť.
2024-11-09 11:38:12
Musím protestovať. To len Barça na tomto fóre dáva ultimáta. Vyhradené právo. Pri pochybnostiach odporúčam si prečítať všetky predošlé články s podobným názvom a špekulatívnym obsahom, ktoré sme tu už mali možnosť čítať.
2024-11-09 14:37:54
Finančná situácia sa rok čo rok zlepšuje. Môžeme ďakovať la masii za to že nám vychovala hráčov ako yamal pedri cubarsi a že nie sme nútený až tak vo veľkom nakupovať. Hráči sa rozohrali ak pôjdeme v tejto sezóne LM ďaleko tak peniaze pribudnú a verím že v lete niekoho predáme za slušný balík. Ostatné kluby vidia že káder máme dosť široký a hráme parádne takže sa nemusím báť pýtať za našich hráčov adekvátne peniaze!.
2024-11-09 19:14:16
Nepotřebujeme ho, lepší než Balde není a na lávku stačí Valle
2024-11-09 20:16:28
Hráč co už 3 roky hraje totální bídu. Moc to nehrotí, má na párku, tahá se o prachy, toho bych tady fakt nechtěl. Do obrany uplně odešel, do utoku jakš takš, ale podle mého za to co si řekne za randál na plat asi fakt ne. Balde se mi pořád zdá perspektivnější, i když do té obrany taky mám pochybnosti.
2024-11-10 07:02:37
Vzdy som si ho prial mat v Barce. Skoda, ze sme ho nezobrali ked sme ho mohli mat za smiesne prachy.
2024-11-10 07:43:44
Podľa toho čo čítam to je už asi piate ultimátum co dostal :D
V dnešnej dobe si hráč môže s týmito ultimátami akurát tak vytriet ...
Je divne ze kluby nemajú páky na hráčov, hráč podpise zmluvu a ma istotu. Akú istotu majú kluby (prípady Bale, Umtiti a podobne)?