Z pohľadu Barcelony je to ideálna pozícia, vzhľadom na výkony mu môžu ponúknuť zmluvu "nie hráča základnej zostavy". Ak to neprijme v Európe bude stále záujem a za nemalé peniaze...
Netreba zabúdať, že pozícia stopéra je extrémne náchylná na zranenia a keď sa unáhlime z predajom, mohlo by nás to mrzieť. Za mňa by bolo výhodnejšie skúsiť zjednať lepšiu zmluvu s nižším platom a pokiaľ bude podávať dobré výkony, bude na výber či ostane, alebo bude jednoduchšie ho predať za dobrú cenu, ale s prijateľným platom pre nového zamestnávateľa...
d1anculo0:
Ročný plat Ronalda Arauja vo výške 7 miliónov eur ho v Barcelone radí do stredu platovej štruktúry. Najviac zarába Frenkie de Jong, ktorý si ročne príde na 37,5 milióna eur, za ním nasleduje Robert Lewandowski s 33,3 miliónmi eur. Ansu Fati, Jules Kounde a Raphinha zarábajú medzi 12 až 14 miliónmi eur. Gavi 6,8 milióna eur a Marc-André ter Stegen 6,2 milióna eur.
Ja som ti dal linky na konkretne stránky, kde sú informácie uvedené, čiže to nie je z mojej hlavy, ty tu iba píšeš svoje tvrdenia ničím nepodložené, pričom po druhých chceš uvádzať zdroje, ale teba sa to zjavne netýka. To, že mi tu napíšeš, že to hráč tvrdil, je presne také isté, ako keď ja poviem, že to netvrdil. Lenže ja som svoje tvrdenie podložil konkrétnym zdrojom informácie, zatiaľ čo ty toho nie si schopný. Možno sa skús nabudúce zamyslieť, čo píšeš a čoho sa dožaduješ, pretože je to dvojsečné...
Ok, ukončíme to, takže svoje tvrdenia nemáš čím podložiť a zdroje niekoho iného, zase iba na základe svojho tvrdenia nie sú podložené, takže asi by som ti mal poslať zdroje mojich zdrojov, najlepšie ti ukázať výplatnú pásku FDJ... ty si asi padol na hlavu, už sa nestrapňuj a nevypisuj svoje bludy
Ale chýba, Alireal. Tŕpnem každý zápas aby sa nezranil niektorí z našich stopérov............ak bude Araujo zdravý a bude k dispozícii, je na Flickovi ako zariadi rotáciu medzi nimi! Jasné, momentálne NEPREDÁVAŤ!
ja osobne by som bol nerad ak by sa predal! ten inigo martinez je sice momentalne vo forme no ma svoj vek(33) ak neratam cubarsiho(17) je tam este christensen viac momentalne schopnych dobrych obrancov tam nevidim ..mne chyba a budem rad ak bude opat pravidelne hrat
No a aka je nasa lavicka ? V pripade zraneni mame komplikaciu. Otazkou je, ako mu sadne sucasny herny styl s ofsajdovou padcou, neviem ci je rychlejsi ako Kubarsi...
araujo je nas jediny stoper co dobehne nadpriemerne rychlych utucnikov...pri cubarsim a inigovi dostavame lahko goly (ktore nastastie doteraz boli ofsajdy) lebo casto nedokazu dobehnut utocnikov v nabehu
Naši stopéri nedobiehajú útočníkov, pretože sú presvedčení, že súperi sú v ofsajde! VAR um dáva za pravdu. Tých ľahkých gólov je pomerne málo..........To je odkaz pre Radovana.
To ani nezartuj jergus…jasne ze obcas je ofsajd uplne ocividny a nemusia sa namahat, ale ked ocividny nieje, tak sa na to nastastie nevyseru ale snazia sa golu zabranit, co im ale pomerne casto nevyslo lebo nemaju dostatocnu rychlost na to aby stihali s rozbehnutymi relativne rychlymi utocnikmi/kridelnikmi (neviem kolko tuto sezonu sme uz dostali ofsajdovych golov ale bolo ich dost a niektore z nich boli naozaj centimetrove ofsajdy)..jediny nas stoper co na to rychlostne ma je araujo
Prodat Arauja může napsat snad jen madridista... Lidi neblaznete, světový stoper co vždy nechá na trávníku srdce a rve se jako lev (těch pár kiksu nepočítám to se může stát každému). Inigo není nejmladší, stačí 1 zranění a budeme silně oslabení.
podla mna by tu urcite chybal. je to extremne kvalitny stoper a miluje klub. jeden z najlepsich stoperov na svete. Inigo uz ma vek a Cubarsi s Araujom mozu vytvorit stopersku dvojicu na roky podobnu Vidic - Ferdinanand. takeho stopera len tak nekupime za 60 - 70 milionov a dobre vieme, ze nie kazdy prestup vyjde.
nepochybujem, ze ofsajdovu pascu sa nauci
jedine minus vidim vo vacsej nachylnosti na svalove zranenia. snad na tom zapracuje podobne ako Pedri
Ročný plat Ronalda Arauja vo výške 7 miliónov eur ho v Barcelone radí do stredu platovej štruktúry. Najviac zarába Frenkie de Jong, ktorý si ročne príde na 37,5 milióna eur, za ním nasleduje Robert Lewandowski s 33,3 miliónmi eur. Ansu Fati, Jules Kounde a Raphinha zarábajú medzi 12 až 14 miliónmi eur. Gavi 6,8 milióna eur a Marc-André ter Stegen 6,2 milióna eur.
nepochybujem, ze ofsajdovu pascu sa nauci
jedine minus vidim vo vacsej nachylnosti na svalove zranenia. snad na tom zapracuje podobne ako Pedri