Nejses sam kamo … koukal jsem xxx krat na hala madrid a spekulace nikdy żadna,koukal jsem na stranky Chelsea take jedina spekulace,koukal jsem na stranky ManU take zadne pojebane kachny ! Rikam to porad,ze min clanku je obcas vice …. Min ale vic jen tech na faktach
Obrovská chyba, jeden z našich nejlepších hráčů minulou sezónu. Doufám, že zůstane. Škoda jeho zraněních, ale Flick by ho mohl dát zase do kupy. Potřebujeme kvůli často zraněnému Araujovi mít 5 kvalitních stoperů. Teď máme 4. Araujo ještě nepodepsal smlouvu. Chrise chtějí prodat a Inigo taky ještě není prodlouženej a oni chtějí prodat Chrise místo toho, aby všechny udrželi a přivedli Taha.
Pokiaľ sa nedá dokopy tak je nám na nič a je jedno jak hral pred rokom dvomi ci 5timi, to platí aj pre Arauja, emócie a city musia ísť bokom...ma pol roka aby presvedčil a ak nie...
Hráč který přišel zadarmo. Hrál slušeně = vydělají se na něm potřebné prachy. Na jeho post tu máme x hráčů, takže vůbec nechybí. Pokud by přišel zadara Tah tak krásné práce. Inigo si klidně sezonu dvě dá. Kounde je na stoperu taky skvělý když je nutnost. Pořád tu je Araujo.
Nevidím jinak než prodat :).
OK, měli bychom zase 4 stopery jako tuto sezónu(při nahrazení Chrise Tahem). Zraní se nám zase dva hráči, Araujo a někdo a zase nemáme hráče do rotace. Proto jsem za to, že bychom měli kvůli častým zraněním mít 5 kvalitních stoperů. Teď máme 4. Jak se zraní Inigo nebo Cuba, tak jsme v háji.
Kounde hlavně hraje výhradně RB.
Za mňa hráč je to určite veľmi kvalitný a patrí medzi mojich obľúbených v barce. Ale futbal je aj o biznise. Ak chcú podpísať taha, niekto musí ísť preč. Cubarsi o 3-4 roky bude v top3 cb na svete, bez pochyby. Araujo ak mu neskratuje občas už je top obranca a je ešte stále v dobrých rokoch. Martinez je momentálne v životnej forme a veľa za nho nedostaneme, takže je zbytočne sa ho zbavovať. Kris pri podpise taha je fakt trochu zbytočný. Mať 5 top cb v mužstve je príliš veľa, 4 + nejaký mladý do rotácie úplne stačí. Barca sa musí tiež naučiť predávať hráčov v správny čas a za dobrú cenu.
Nevidím jinak než prodat :).
Kounde hlavně hraje výhradně RB.