No a niekto mi vysvetlite ako dokáže nás skautský tím vybrať takéhoto hráča ako TOP prioritu keď nie sú peniaze, Romario o ňom povie ze je to najkomplexnejsi brazílsky útočník a potom ked ho kupime za 30+30m, tak po par minútach v hre za celu sezonu usudime že je to poleno a nerieši sa nič iné len ako sa ho zbaviť.
Začínam rozmýšľať ci by ho Flick nevyužil a nevytazil z neho maximum, tak ako z Raphinhu a podobných, ktorí sa už predávali... ci ten faktor "poleno" nebol Xavi...
Ale keď nad tým nahlas uvažujem, myslím ze s nim aj Flick zozaciatku robil...
No neviem, ale túto situáciu okolo neho som naozaj nepochopil...
Stale sa tu musi kydat na xaviho, Raphina sam priznal ze bol problem aj na jeho strane ked odmietal zmenu pozicie. ked sa uvedomil zrazu mu to ide. Casado, fermin, fort, balde, cubarsi a dalsi hraju tak dobre ako teraz aj zasluhou xaviho lebo trenovali s prvym timom a dostavali od neho kazdy den rady. Takze mi pride dost nemisetne tu nazyvat xaviho polenom. Podotykam za xavi Roqueho tiez nechcel.
Začínam rozmýšľať ci by ho Flick nevyužil a nevytazil z neho maximum, tak ako z Raphinhu a podobných, ktorí sa už predávali... ci ten faktor "poleno" nebol Xavi...
Ale keď nad tým nahlas uvažujem, myslím ze s nim aj Flick zozaciatku robil...
No neviem, ale túto situáciu okolo neho som naozaj nepochopil...