V barce měl pár dobrých zápasů, ale jinak průměrné až podprůměrné výkony.. Xavimu se nedivím že ho nestavěl. Každopádně od té doby odehrál spoustu zápasů a celkem se vyhrál. Zdaleka ho nevidím jako hráče základu v Barce..jedině v rotaci a nebo součást obchodu.
do rotacie ako druhy pravy bek a stoper ak by bolo potrebne by bol super. hrac. som zvedavy ako proti nam bude hrat. v poslednom zapase proti nam ma velmi prijemne prekvapil a evidentne sa mu dari.
ale teraz hadzat spinu na Xaviho, ktory mu daval sancu aj napriek chabym vykonom neviem aky ma zmysel
pretoze na viac ako 10 zapasov nemal. Nedodrziaval takticke pokyny, nevahal riskovat v momentoch ked mal ako obranca byt zodpovedny. Nechal dvoch hracov vzadu a utocil bezhlavo. Na Barcu to fakt nebolo. Hral preto ze nemal kto iny hrat
Však byl skvělej v té sezóně, když teda hrál stopera tak Barca inkasovala nejméně gólů, možná šlo o štěstí, ale sezónu končil i se super průměrem v hodnocení, takže to fakt není jen dojem co si pamatuji a to se extra nedařilo, kdy jsme skončili na 3 místě a on tehdá přišel jak zjevení a hned se chytl a vlastně pomohl tak tak zalepit obranu, následně se začal dávat na beka a začali problémy o kterých píšete s orientací, taktický pokyny, ležérní hra a z toho hypu postupne klesal až byl skoro přítěží, jenže se na tom postu v jiném týmu vyhrál a dneska s touhle formou by jako back up byl úplně v klidu. 🤙
To nemyslíš vážne že civilizovaný svet Mingueza ktorý keď hral stopéra tak hral dobre problém nastal až chcel z neho urobiť RB a Torres kde hral tam hral veľké hovno a každý zápas v základe ešte ho Xavi na rukách nosil ako parádne hrá tak si otvor oči a nezastávaj si furt Xaviho
ale teraz hadzat spinu na Xaviho, ktory mu daval sancu aj napriek chabym vykonom neviem aky ma zmysel
Vobec nebol zlym hracom, akurat ho davali na zlu poziciu a psychicky ho tiez dali dole.