Obvykle jak nastoupí Martín, tak je to dozadu průchoďák. Navíc hrajeme bez křídla, takže jakákoliv výhra se bude rovnat zázraku, tak snad aspoň zamakají.....
Martina tam nerad vidim, doteraz to bolo od neho dost slabe. dufam, ze prekvapi. som zvedavy na Gaviho, ale hlavne ci Raphinha a olmo dokazu rozhybat utok a pripravit sance Lewandowskemu
Síce pri góle urobil chybu ale túto sezónu hra dobre no nezabúdat treba na to ze to co v Celte je jeden z naj hráčov v Barce nemusí byť niekedy ani lavička
No podla mňa hra veľa stráca jeho strana miestami vyzerá ako diaľnica a ešte tu prihrávku na Lewu vpredu pokazil riadne inak by šiel na bránku sam, príde mi splaseny veľmi
Nechápem ten zákrok v nadstavenom čase na polke súpera so žltou kartou .....úprimne sa vôbec nečudujem aspasovi..toto mala byť druha žltá jednoznačne....mame veľké šťastie ze to rozhodca pustil..
Ak by ho vylúčil nemôžme sa vôbec hnevať.. to ako aspas reagoval bolo prehnane to súhlasím. Určite by ho mal vystriedať lebo naozaj jeden faul a ma hneď druhu žltú
Aspas sa sice viac stara o druhu zltu Martina ako o dobro svojho timu, ale Martin aj tak musí dole. Nevydrží do konca a dost lôpt odovzdal. Plus je priechodná jeho strana ako vzdy.
Tak treba povedať že teraz nám rozhodca výrazne pomohol, Martin mal jednoznačne vidieť 2.ŽK... ale gesto Aspasa (aj keď sa jeho rozhorčenie v tomto prípade dá pochopiť) mohlo byť tiež kludne posúdené ako nešportové a rovnako tak mohol ísť von aj on...
Martin hneď musí byť vystriedali pri Aspasovi zápas nedohra určite nie, faul v nadstavenom čase bol a mal žltú cize to len ďakovať rozhodcovi a k Aspasovi no riadne divadlo hra a rozohral správne udelená žltá aj jemu a pri tom koľko tam kecal kľudne mohol dostať aj druhú ale nič to nemení na fakte ze Martin na základ nemá, možno tak v CdR proti mužstvu z tretej ligy ale tu isto nie
2:2 super