Mohol by sa zase zahrabat nie? 😂 Ale to musi zase barca vyhrat aspon 3-4 zapasy o 4 goly zeby roman zaliezol 😂😂😂 uz len skrz toho nemusim citat tieto jeho kraviny chcem zeby barca vyhravala vysoko, aj ked minuolne staci vyhra aj o gol alebo dva 😂
Dnes v celku pekny zapas zatial. Ale chyba ki tam ten Yamal s jeho tvorivostou, rychlostou a technickostou. Uvidime v tyzdni proti Brestu, ale ak budu hrat aspon takto tak to bude pohoda 🙂
Netuším, čo sa diaIo proti TaIiansku, nepozerávam Iigu národov, avšak momentáIne nájsť konzistentné rb na svete je probIém. WaIker katastrofa, CarvajaI zranený, Hakimi je diskutabiIný, aIe za mňa kopí chybu za chybou v doIežitých zápasoch, Di Iorenza nemám nasIedovaného, ten možno áno, potom ma ceIkom zaujaI Pedro Porro z Tottenhamu, aIe ten hrá podIa toho ako sa zobudí.
Koundé si za BarceIonu, aj na ME uhrá svoje, netvrdím, že to je druhý AIves, avšak väčšinou v defenzíve podáva super výkony a v ofenzíve je vidieť pokrok, aj keď nemožme očakávať, že to bude TOP ofenzívny obrancu, keďže má 17 ročného chaIana pred sebou, ktorý v defenzíve nevyniká.
Zatlieskajme všetci spoločne jebkom z Barcelony ako dokazali prejebal vyhratý zápas a darovať titul realu Madrid takýmto štýlom to dokážu snáď už len klauni v arsenalu
Neboj sa ešte si budeme pamätať zápas s osasunou ktorý nás stál 3 body lebo jebly flick šetril na zebrakov z bernu pamätaj moje slová na konci sezóny ti to pripomeniem
Kounde top Rb na svete, balde top Lb na svete, naco kupovat kridlo ved raphinha si to zasluzi. Hovno dpc, akonahle nieje yamal tak tieto pozicie su neskutocne exposed a hraju ciste hovno, preto sa modlym aby kupili leaa a miekhoo na lb rb
Polozilo nas podla mna, ze z lavej strany sme nemali kridlo, Olmo tam bol stratený. Plus nasa obrana to s tym spoliehanim sa na offside zacina preháňať, uz to desivo casto nevychadza. S Yamalom to urcite bude vyzerať lepsie, ale na to obranu musi Hansi niečo vymyslieť... Horeli sme často nielen dnes, ale aj so Sociedadom.
Uprimne si myslim ze fermin nema ma barcelonu, jedine ako sub, podla mma barca potrebuje ludi co vedia dribling a su kreativny, to chyba, mame yamala olma pedriho a akotak raphinhu ale myslim ze idealne uplne idealne by bol musiala, to by bol masaker s laminom no co uz. Potrebujeme lw leao ako pripritu. Pltom lewa sorry ale nema nato, skoruje preto ze lamine je najlepsi hrac na svete a vzdy mu to pripravi ako tutovku alebo sa mu to nejako zecuje k nohe. David na st zadarmo. Potom ist po lb a rb
Poviem to takto: zvyknem si občas pozrieť záznam našich zápasov, aj tých, ktoré som už videl. No na to, čo urobil Koundé sa už nikdy, ale nikdy nechcem pozerať. Mal plno času a plno riešení, no urobil to najhoršie, čo mohol: nič. Nechal si zobrať loptu v situácii, ktorá ani nezaváňala gólom. Toto by sa ani v 3.división nemalo stávať.
Koundé si za BarceIonu, aj na ME uhrá svoje, netvrdím, že to je druhý AIves, avšak väčšinou v defenzíve podáva super výkony a v ofenzíve je vidieť pokrok, aj keď nemožme očakávať, že to bude TOP ofenzívny obrancu, keďže má 17 ročného chaIana pred sebou, ktorý v defenzíve nevyniká.