Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-11-24 14:06:08
Nerad jsem patetický a opravdu se snažím najít něco soudného v tom, co řekl. Ale toto je mega ubohý, dětinský a ukřivděný. Mám slabý přehled, či dříve papa Peréz takto neztrácel úroveň?
2024-11-24 14:23:38
tiez som nad tym nedavno rozmyslal a akademia realu mi vychadza lespie ako nasa.
2024-11-24 14:35:20
U nás podobně mluví Babiš. Brrrr
2024-11-24 14:46:28
RM má nejlepší a nejmodernější stadion na světě, ale tyhle slova jsou k smíchu... Na Viniciusovo chování bych hrdý úplně nebyl. Spíš bych se styděl. Ale k Realu celkem sedí. Tak pokud chápu smysl akademií, tak primárním cílem je vytvořit co nejvíce hráčů pro sebe ne pro ostatní. A považovat Viniciuse, Rodryga a Valverdeho za produkt jejich akademie je zvláštní. Vždyť do ní přišly až v 18 letech. Carvajal je pravý příklad hráče z akademie... Vázquez přišel do akademie v 16. García ve 14. Takže asi tak. To že jich tolik hraje mimo RM značí to, že z nich Real nedokázal udělat top hráče přímo pro ně... Nebo o ně neměl zájem. K Zlatému míči, za mě je zbytečné se po takové době vyjadřovat a ještě takto brečet. Zakladatel nebo majitel? dal Viniciuse na první místo... Takže se nemá na co vymlouvat...
2024-11-24 14:56:49
Kvantita nie je kvalita. Najlepšia akadémia nemôže byť tá, ktorá vytvorí 1000 Nachov, resp. ešte slabších hráčov ako Nacho a nemá ani jeden taký klenot ako Messi. Odhadujem to, ale som o tom presvedčený, že drvivá väčšina tých hráčov z akadémie Realu nehrá ani v kluboch v top 5 ligách.
O_Fenomeno Premium
2024-11-24 15:15:29
Tunajsim sa to pacit nebude ale ak by sa kvalita akademie hodnotila podla vyprodukovanych hracov v top 5 ligach tak ano, Real je prvy. Ak by sa to hodnotilo podla inej statistiky, boli by sme prvi my. Podla inej zase Cobham. Preto su taketo porovnavania nezmyselne.
2024-11-24 15:59:04
Raz som čítal článok kde sa porovnávala práve akadémia klubov v Európe a najlepšia bola práve realu ..... Nemohol som tomu veriť a potom tam bol aj vypísaný počet hráčov v TOP 5 ligách a naozaj real má veľmi veľa hráčov z akadémie v top ligách - sám som bol prekvapený
2024-11-24 19:56:33
Maju vela hracov, ktori sa celkom slusne presadili vo futbale, ale kvalita je urcite na nasej strane.
Plus myslim si, ze aj keby mali naj akademiu sveta, je zbytočné sa tým chváliť, ked ju prakticky nevyužívajú.