Ten už je dávno Finished.Mal už s kariérou dávno seknúť,je v kuse zranený akurát berie prachy od klubu za nič.Keby nebol nenažraná krysa mohol by doteraz hrávať za Barcelonu.Čo už,posral si Kariéru sám.Sú mu prednejšie prachy ako futbal.
Už by ste mohli konečne niektorí pochopiť ze to, že my milujeme Barcelonu neznamená ze to tak cíti každý jedne hráč kto príde do Barcelony hrať. Netreba zabúdať ze je to stále robota a biznis. Ja viem ze ci dostaneš milión na mesiac alebo milión a pol by tebe a mne bolo jedno.. Ale to možno len teraz keď to nemáme. Ale kto vie keby.. Teda.. Kiežby raz :D
on uz nieje profesional niekolko rokov. posledne roky v PSG bolo na nom vidno ze pribral a v tavej lige ani poriadne nehral a namiesto rekonvalescencie bol vecne na party v brazilii tak necudo ze navrat dopadol ako dopadol. kazdopadne ten talent mu nikto nevezme a keby ze chce este zabojovat o MS 2026 tak to este moze byt zaujimave, len je velka otazka ci ho podrzi zdravie
To s tym pribratim bol photoshop a hoax. Neviem o tom ze by mal nadvahu akurat nabral svalovu hmtu okedy bol u nas sa stal z chlapca chlap tak aj preto trochu zmena vo vyzore. Ale mne skor pride podozrive zranenie pokazde ked sa blizili narodky jeho sestry a tak :D
Tokyo akokeby lifestlye neovplyvnoval vykony. je rozdiel ked trenujes, v noci spis a zdravo jes, alebo das 4 party za tyzden. keby tomu dal viac, tak by Neymar s tym jeho neskutocnym talentom dokazal ovela viac
Dalsia vec je ze Ronaldinha a Deca, ktori tiez radi partyovali, predali aby nemal zly vplyv na Messiho. Takze Neymar urcite nedojde aby nemal zly vplyv na Yamala ale aj Gaviho Casada Forta Cubarsiho a dalsich. Takze na Neymara zabudnite
Tokyo nechaj to tak. Toto su ludia co s Neymarom dennodenne ziju asi ked vedia presne posudit kde chodi, na koho by mal aky vplyv a podobne. A ja im len tisko zavidim byt kamos s Neymarom.
Ale je usmevne si mysliet ze za jeho "neuspechom" niesu tie casto likvidacne zakroky na clenky, chrbat, kolena, chodidla ale to ze hra poker alebo ide na karneval.
Priznam sa uz dlhsie som sa s nim nevidel osobne tak sa mozno zmenil 🙃 Jasne ze ho tu nikto nepozna. Ja som ho vyssie aj obhajoval ze nebol pribraty ze to bol len hoax. Ale pisal som aj ze je dost podozrive (nie ze je to fakt) ze kazdu zimu pred narodkami jeho sestry sa zranil a nechybal na jej kadorocnej oslave. A dalej som sa zamyslal nad tym Messim a Yamalom a zlym vplyvom. Ronaldinha a Deca predal Loprta ktory je tu teraz cize z toho som usudil ze moze rovnako rozmyslat aj teraz. Podalsie dost ludi mu nevie zabudnut ako odisiel a ze koli tomu sme tu mali dembeleho za strasne prachy lebo vsetci vedeli ze mame na ucte 220 mega. A teraz ked ani v Arabii nehra nedsiahol tam zatial vobec nic ho mame chciet naspat a este sa tvarime aka to bude posila. Ja mu osobne neverim uz a myslim si ze to nebude dobre ani pre ostatnych hracov v time ked pride vyhasnuta hviezda a bude sa doprosovat hracieho casu. On podla mna nebude dobrym vzorom pre mladych. Presne ako by som nechcel mbapeho tak nechcem ani neymara. Toto je MOJ nazor aq moje obavy z jeho prichodu. Urcite skauti do toho vidia viac a rozhodnu sa spravne.
Takze aby sa Neymar zucastnil nejakej oslavy ktora trva den dva tri si necha zlikvidovat clenok a je ochotny marodit niekolko mesiacov? Tak to mame chapat?
Nie akoze mal dohodu s psg ze ho musia pustit a oni vymysleli nejake zranenie aby si to obhajili. Ten clenok som videl to urcite nesimuloval to bolelo aj mna pri telke.
Tu je ako vidim zraz odbornikov od klavesnice na Neymarov zivot, zivotospravu, trening, motivaciu,...
Dajte mu do leta cas nech sa ukaze, ak bude vo fyzickej forme a stale bez zmluvy na dalsiu sezonu nevidim dovod nepodpisat ho. Zahra ako desina pod utocnikom, pripadne ako kridlo(aj ked tam by som preferoval ine moznosti). Teraz strasne poznat ako je zraneny Yamal, genius co srsi kreativitou. Treba mat v zostave este aspon jedneho takeho, Raphina ani Olmo to niesu aj ked hraju vyborne.
Obrana
Gavi/Casado - Pedri
Yamal - Neymar(Olmo) - Raphina
Lewa
Jasne ze o nieco sa bude musiet uskromnit ale nemusi to byt vsimne a stale bude vyborne plateny. Fati s Torresom nas stoja 25M dokopy, to 2 tretiny z toho sa mozu dat Neymarovi.
Tu nejde o súkromný život ale o to že je nonstop zranený, to telo už hentakú záťaž aká je vo vrcholovom športe a tréningoch nedáva. Posledné 3 sezóny má kopu zranení, zotaví sa a hneď ako sa vráti, do pár zápasov má zas zranenie. Rovnako tak to bolo u Pogbu, Rosického, trpí na to aj Reece v Chelsea a kopa ďalších. Ešte pri štýle aký hrá Flick kde by musel lietať a pressovať v jeho veku a zdravotnom stave, nereálne. Keby je táto debata vedená v jeho prvých sezónach v PSG, nepoviem ani slovo a ešte mu idem červený koberec nachystať ale teraz je to nonsens.
Ak neratame to koleno tak predtym ho trapili skor clenky a samizda aj zlomena kosticka v chodidle alebo take nieco. To je proste smola aj s tym kolenom, svalovych zraneni tak az tak nieje. Toto posledne je svalove napriklad a mas aj pravdu ze po takej dlhej pauze jeho svaly nemusia byt pripravene na taku zataz co mu povedal doktor lenze to nieje navzdy a da sa z toho dostat. Ako hovorim podmienka je ze ak vydrzi do leta zdravy potom by sme nad nim uvazovali, ak takto bude pokracovat jasne ze nie.
Má rád oslavy, párty a čo teraz? Prečo Vás zaujíma jeho súkromný život? Vy môžete riešiť to ako hrá na ihrisku.
Pique má tiež divoký život, Puig chodil tiež na párty ale každý si všimne len Neymar.
Ono je pravda , že má rád život a užíva si ho ale nikto z nás nevie ako skutočne žije a koľkokrát bol tam a tam.
Jeho zničili zranenia, a nie párty to je môj názor.
Ale je usmevne si mysliet ze za jeho "neuspechom" niesu tie casto likvidacne zakroky na clenky, chrbat, kolena, chodidla ale to ze hra poker alebo ide na karneval.
Dajte mu do leta cas nech sa ukaze, ak bude vo fyzickej forme a stale bez zmluvy na dalsiu sezonu nevidim dovod nepodpisat ho. Zahra ako desina pod utocnikom, pripadne ako kridlo(aj ked tam by som preferoval ine moznosti). Teraz strasne poznat ako je zraneny Yamal, genius co srsi kreativitou. Treba mat v zostave este aspon jedneho takeho, Raphina ani Olmo to niesu aj ked hraju vyborne.
Obrana
Gavi/Casado - Pedri
Yamal - Neymar(Olmo) - Raphina
Lewa