Tam mal byt hocikto iný len nie Martin. Ďalej, prečo zase pena a nie vojto. Hráme doma proti 12mu celku fr ligy, prečo zase rovnaká zostava? FDJ zase na lavičke, kedy ma naberať formu ak nie dnes, alebo je na tom už až tak zle, že ani proti outsiderom si nezahrá.. na miesto pedriho mal ísť dnes Gavi.. kde je Araujo? Viac otázok než než odpovedi..
Neviem, kde chceš Arauja keď ma za sebou 3 tréningy po pól roku, Vojto bude chytať max. CdR, De Jong nemá proste na základ, a Brest asi nebude náhodou na 4.mieste v LM
d1, ano majú/li viac bodov lebo hrali so Spartou, sturmom a salzburgom a bod s leverkusenom, wow, normálne favorit ligy majstrov.
Araujo, bol niekde článok, že už je fit a je pripravený hrat.. mohol ho dať aspoň na súpisku. Ale možno že si niečo pletiem.
Vojto prečo by mal chytať len cdr? Od ukončenia kariéry strávil na dôchodku asi tak 2 mesiace, u nás už je tiež 2 mesiace, už dávno mal byt vo forme. Neverím, že na tréningoch je pena o hlavu lepší než vojto, že musí byt práve on jednickou.
Fdj, to že na základ momentálne nemá je mi jasne, a už to tu píšem asi pól roka, ale typek sa potrebuje dostať aspoň do akej takej formy, tým že bude sedieť stále na lavičke aj proti slabým súperom sa do nej nikdy nedostane.
s araujom mas absolutne nerelevantne a zle info, pena sa chytil a chyta sebavedomo a dobre (lepsie ako mats posledny rok), FDJ nechce podpisat zmluvu a ked hra je v lese a vsetko spomalí, snad ti to takto staci :)
Nebolo co řešit, ale co sakra vidí Flick na Mrtínovi. To je takovej průměrák, že by ani ve spartě nehrál a on ho zase postaví na úkor Forta, kterej má potenciál asi tak 10x vyšší. Proč každej trenér musí mít jednoho hráče, kde snad každej vidí že na to nemá, v akždým zápase udělá hrubku, ale i tak prostě hrát bude?
Araujo, bol niekde článok, že už je fit a je pripravený hrat.. mohol ho dať aspoň na súpisku. Ale možno že si niečo pletiem.
Vojto prečo by mal chytať len cdr? Od ukončenia kariéry strávil na dôchodku asi tak 2 mesiace, u nás už je tiež 2 mesiace, už dávno mal byt vo forme. Neverím, že na tréningoch je pena o hlavu lepší než vojto, že musí byt práve on jednickou.
Fdj, to že na základ momentálne nemá je mi jasne, a už to tu píšem asi pól roka, ale typek sa potrebuje dostať aspoň do akej takej formy, tým že bude sedieť stále na lavičke aj proti slabým súperom sa do nej nikdy nedostane.
Nic v zlom proti Robertovi, len si pamätám, že on tu bol vnimany ako nepochopitelny milacik trénerov.
Inak tých krajných obrancov mame takých neobratnych na oboch stranách ci sa mi to len zdá?