Ahoj myslim ze to je velmi nedostojna veta a nestastne prirovnanie. Prvy polcas uplna kastrofa to je fakt no a v druhom polcase sme chytali zajaca za chvost. Super vyborne pripraveny uz nas ma precitany hocijaky druhotriedny mancaft a my nevieme co s tym. Nemame lavicku, stracame zapal pre hru no a okrem nasho zleho vykonu rozhodca velmi velmi az trestuhodne ovplyvnil zapas. Doporucujem nepozerat...
Nechápem prečo nestrieda Lewa,ved celé zápasy nestretne loptu,a gol dá len z brankovej čiary,keď mu nahrajú,inak raz sa zabije na lopte,...otrasssssss....
si pozri kolko dal golov v sezone. nevravim, ze je nejaky boh, ale je urcite platny hrac, nebezpecny, v dobrej forme a nikoho kto sa co i len priblizoval k jeho urovni nemame na lavicke aby ho vystriedal
Aké góly, penalty a keď sa od neho odrazí lopta ako od stĺpa. Nepresuje, nebehá a keď mu dáš loptu tak ho fackuje. S ním sa nedá hrať žiaden presing,sa pozri ako presoval Las Palmas, do ničoho nás nepustili.
K Lewovi za mňa len toľko. Áno, strieľa góly, ale Lewa nie je schopný v útočnej akcii kombinovať so spoluhráčom. Lopta sa od neho odráža ako od stĺpa. Obísť jedného súpera je pre neho nadľudská námaha. Už je čas pripraviť miesto neho náhradu.........asi odvážne, ale nič iné ma nenapadá! Možno sa mýlim.........
Lewa má problémy spracovať lopty a trochu zložitejšie kombinovať. No stačí si pozrieť náš tretí gól proti Brestu. Je to stále snajper. A nechcem sa tu s nikým hádať, ale pri dnešnom výkone mal Yamal radšej zostať na lavičke, golden boy alebo nie.
Lewa ma problem s kazdym aspektom hry kym dava goly fajn ale nie je to jeho zasluha zrazu ked sa nedari iba vidno ze je ako radiator, aj dnes nevidel som jedno jeho dobru prihravku nic nespracoval. Akoze keby tam nebol asi by sme aj dlhsie podrzali loptu v utoku a vyzerlo by to trocha inak. Uz minule som pisal ze mi krvacaju oci ked ho vidim ale daval goly takze sa neho pozeralo cez ruzove okuliare
Lewovi všetko vypracujú,,keby tam bol malý chlapec,tak dá aj viac takych gólov ako lewa,,inak neurobí nič,,,ešte aj z branky vykopne čistý gol,,jeho hra je príťaž,,nič,,,nula...!!!!!
Ja tomu neeozumiem ale vyzera to presne ako za xaviho, neskutocne brzdia tu hru vswtko dozadu a do boku takto nehrali v oktobri a septembri nechapem co sa stalo, prisaham vsetko hraju dozadu a neskutocne to je pomale
Všetka česť Lewandovskému a jeho gólom. Ale ten chlapec je totálne mimo čo sa týka kombinácie a hry. Už niekoľký zápas po sebe bol zrelý na striedanie lebo strácal ľahké lopty a nevedel ideálne vykombinovať. Dneska sa to znova potvrdilo, že treba hrot, ktorý je variabilný. Nechápem, prečo nehral Dani Olmo. V tomto zápase by bol oveľa platnejší než Lewa.
Dnes to bola zase hádzaná,ale veľký podiel má na tom aj rozhodca, každá rýchlejšia akcia končila faulom,ale ten tlk neudelil ani jednu žltú kartu a to nehovorím o neodpiskanych penaltách. Najväčší problém vidím v našich bekoch. To čo predvádzal Kunde to bol otras ani jeden dobrý center alebo nejaká kombinácia a sekundovali mu v tom aj Balde a po vystriedaní Martin s Fortom.Gavi je ešte ďaleko od formy s pred zranenia . Jediný kto obstojí v hodnotení je Pedri s Raphinhom a naši stopéri hoci aj oni pustili súpera do brejkov po ktorých sme dostali góly,ale najväčší problém sú beci ktorý smerom do predu sú nulový.
Presne tak. Žiadne zrýchlenie lopty po stranách ihriska k súperovej šestnástke s centrom do nej. Aj keď Balde, Martin či Fort po ľavej alebo Kounde po pravej strane potiahli loptu tak ju buď vrátili späť dozadu alebo sa zamotali a stratili ju.
Keď nezahrá Yami,tak nikto
O Lewovi už škoda aj hovoriť,,toto je nič čo hrá stále,a stále mu nahravajú,,ale on sa len tacká,padá,rozhadzuje rukami,spacovanie nič,že a tie goly mu vypracujú vždy druhí,,tak načo je tu,
Akú má zmluvu,ked ho ani nestrieda????
O Lewovi už škoda aj hovoriť,,toto je nič čo hrá stále,a stále mu nahravajú,,ale on sa len tacká,padá,rozhadzuje rukami,spacovanie nič,že a tie goly mu vypracujú vždy druhí,,tak načo je tu,
Akú má zmluvu,ked ho ani nestrieda????