Takto do*ebať ligu za 3 kolá, to vie len Barcelona. Namiesto toho, aby Real naháňal nás, my budeme teraz naháňať Real. A keď sa pozriem na najbližšie zápasy, čaká na Mallorca, Betis a Borussia na výjazde. Doma máme Atlético, potom Superpohár. Dúfam, že v januári nebude po sezóne :(
no vodis ...nebud taky pesimista liga je este dlha udiat sa moze cokolvek spomen si mesiac dozadu uz tu ludia videli barcu ako majstra ligy ,flicka ako génia a stacia 3-4 zle zapasy a uz sa hned nalada a pohlad zmenili ....muzstvo nehra ako ma hra zle treba to povedat ako to je hladat niekde vinu alebo problem by som skor v satni hladal ako tu poniektori jedinci hadzu vinu na rozhodcov adt...
Ak by sme hrali nadalej tak ako pred mesiacom nepechyboval by som o uvahach vo vtedajsich clankoch, ze titul nam kraca oproti.... Ak budeme hrat tak ako posledne zapasy, budeme sa postupne pomalicky prepadat v tabulke stale nizsie a nizsie..... Za tym vsetkym stoji AK.... Kazdopadne musi trener urychlene analyzovat priciny a vyvodit zavery , ktore budu ucinne...
Čo to čítam, pena hral zle!? kto by to mohol čakať.. ak neletí niečo priamo na neho, 95% gól, brankár rešeto. To bola len otázka času kedy micro offsidy a zle zakončenie súperov prestanú fungovať. Dnes máme výsledok našej naivity a hlúposti, že z hovna sa dá uplietol bič. Toto nebol jeho zlý deň, totoje jeho podotýkam ozajstný jeho level, segunda/outsideri LL. Dúfam že už toto nedorozumenie nikdy v našej bráne neuvidím, aj keď musím uznať, že prehrali sme nie len kvôli nemu, ale pomohol k prehre jednoznačne. Tu už niektorí dreameri našli v ňom náhradníka a nástupcu matsa 🤦🏻♂️🤦🏻♂️. Mať na lavičke ešte pred niekoľkými mesiacmi veľmi kvalitného, stabilného a super skúseného brankára, a nechávať ho sedieť na úkor peni je proste zločin. Tam musí byt niečo za tým, to mi proste neide do hlavy.
Alarmujúca je forma koundeho, zdá sa že módne prehliadky sú mu momentálne prednejšie ako futbal.
FDJ, palica zlomená už dva krát. Forma a zranenie to sú výhovorky pre hlupákov. Dúfam, že táto sezóna bude pre nho poslednou.
Lewa včera tiež katastrofa.
No ale nane love, nane láska.
Alarmujúca je forma koundeho, zdá sa že módne prehliadky sú mu momentálne prednejšie ako futbal.
FDJ, palica zlomená už dva krát. Forma a zranenie to sú výhovorky pre hlupákov. Dúfam, že táto sezóna bude pre nho poslednou.
Lewa včera tiež katastrofa.
No ale nane love, nane láska.