Real už vede ligu. Tomu se říká jak si po.rat soutěž za dva týdny. Navíc forma je naprosto katastrofická a každej už ví jak na nás hrát..................
Tak počkaj ...zatiaľ sme stále prvý, síce iba o bod a s zápasom naviac, aké prvý. Zasa by som nezúfal, začali sme až nečakane dobre. Máš pravdu, prehjdakali sme si sami 6 bodový náskok, ale ešte nie je koniec. A že vedia na nás zahrať, by som netvrdil. Dvakrát tam boli hrubé individuálne chyby a myslím si že už sme sa videli majstrami a zabudli sme tie zápasy odmakať.
Celta,Socky a teď dokonce tragédi z Las Palmas už moc dobře vědí co platí a to buď nakopnout balon dopředu o které su útočníci poperou a jdou tak v přesile, nebo zkoušet několik náběhů za obranua ono se vždy párt ujme. Nedokážeme dostávat hráče při rozehrávce pod tlak a pak je problém. Ten náš pressing není na 100% a spíš je to takové stínování než opravdové dostupování. Přesně je to vidět v posledních zápasech kdy proti nám týmy mají jasnej systém a my hrajeme jen na to, že nějaká kombinace vyjde............
Vůbec není vidět jakým způsobem chceme tuhle situaci zvrátit a hráči po poslední dobou přijdou trašně zpomalený(hodně zápasů má většina týmů, takže žádné výmluvy na těžkej kalendář)
Zase len trepeš hlúposti. Kde Real vedie ligu? To, že máme o zápas viac, neznamená, že Real ten zápas vyhrá. Takýchto fanúšikov by som ako hráč teda nechcel!
Ihsahn: nie, ale na jar mas nakopenych zapasov viac a je velky rozdiel stratit formu na par zapasov teraz alebo ich nemat v klucovej faze sezony. Hansi na to ide opatrne. Pracuje s tym , co ma a minuty rozdava pozvolne. To sa mi paci. Bohu zial, nemame kvalitu na lavicke a to sa teraz odzrkadluje. Rozdiel vsak oproti Xavimu je, ze zatial co s nim sme v LM raz vypadli uz v skupine a druhy krat odsrali uz zvladnuty zapas vo stvrtfinale , pri Hansim sme si zaistili postup hned na prvu dobru s tym, ze tie muzstva z nas uz maju respekt. A vieme v Europe ziskavat uz aj povinne body ako proti Brestu. Co este pred rokom neplatilo. Vytvarame si sance , supera nepustame do xy sanci za zapas a kontrola hry je opat na nasej strane. Take zapasy ako s Las Palmas, kde super da z dvoch sanci dva goly sa proste stavaju aj lepsim muzstvam.
Ano sme to sa stava kazdemu timu a tym duplom ked sme nastupili s dorastencami. Cubarsi, fermin, balde, gavi, pedri, torre. To je viac ako polka timu. Potom prisiel namiesto baldeho martin a na koniec este fort a victor. Vsetci su do 23 rokov takze vykyv formy je pochopitelny. Podalsie obrana hra v rovnakom zlozeni od zaciatku. Takze aj tam sa prejavi unava. Lewandowski tiez hra nonstop a uz len dufam ze sa nezrani raphina. Bohuzial zranenia a nemoznost posilnit kader nam nedava moc moznosti. Tak sa zase postav nohami na zem a neulietaj si tu do oblakov. Doteraz sme hrali dobre mame mensiu krizu treba ju prekonat a ist dalej.
Vůbec není vidět jakým způsobem chceme tuhle situaci zvrátit a hráči po poslední dobou přijdou trašně zpomalený(hodně zápasů má většina týmů, takže žádné výmluvy na těžkej kalendář)