Áno, lebo sa mi nechce veriť, že by už bol v najlepšej forme a Barça stále preferovala Iñakiho. Ja asi príliš dávam na zdravý rozum, neviem. Možno sa mýlim. 🤷
Ešte to môže byť tak, že dúfajú, ze Iňakimu trochu stúpne cena, keď bude hrávať, aby Barce pri prípadnom predaji trochu zarobil, inak nevidím dôvod, držať toho mantáka na tráve.
Hlavne ze ste ho na zaciatku sezony do nebies vychvalovali, a aj po vyhrach v LM alebo nad Realom ale teraz ked sa uz aj prehrava tak je to babrak, ze? Ako sa vravi v cesku "kam vitr, tam plast" 🤦♂️
Ano, od té doby co se zranil Ter Stegen, tak si myslím, že jako dvojka, které nikdo moc nevěřil, chytá velmi dobře. Jenom prostě někteří deme*ti to prostě nedokážou přiznat. Nechápu proč. Asi protože to je jenom Peňa... Má TOP výběhy z branky. Skvělé zastavování střel. Slušná rozehrávka. Ještě zlepšit 1v1 a komunikaci a je to top brankář. Víc si od dvojky nemůžeme přát. Evidentně pozeráš brasko...
Přesně Ferenc
První gól proti Las Palmas byl hlavně na triko Iniga a Martína a až poté na Peňu...
Neviděl si EC Isahn??? Měl by si tu TV prvně zapnout, když se na ni chceš dívat...
Pravdo souhlas
Buď rád, že vyběhne... Co by si ještě chtěl, aby přitom poslal pass jak prime Iniesta??
Pravdo, ešte koncom júna bol vojto aktívnym profesionálnym hracom, ma 34 a je u nás už od októbra. Bol mimo hry tak plus mínus 3 mesiace, aktívne trénuje už 2 mesiace.. aký dôchodkar prosím tá?? Ak ho konečne nevyskúšame, nikdy nezistime.. vojto počas svojej celej kariéry bol o tri hlavy lepší než tak zvaný brankár, pena. Myslíš že za 3 mesiace zabudol všetko?
Pena chytí (odrazí sa od neho, nepliesť pojmy..) väčšinou len to čo ide priamo na neho, nič extra chytiť proste nie je schopný.
Okej to je tvoj pohlad ako n iekoho kto vidi len to co spravi zle ja vidim ako vychytal par najazdov co na neho sli ale to ty volas zeho to trafilo. Ja to volam skevele postavenie.
Proste vsetci si tu vylievate svoju frustraciu, namiesto fandenia tu zhadzujete hracov vymyslate si tu nerealne prestupy a nuestale spochybnujete kazde rozhodnutie trenerov. Toxicky hate len bez ziadnej pridanej hodnoty. Tam mas Liverpool ti vyhravaju vsetko tam nemusis nic kritizovat dokonca za nich chyta najlepsia dvojka na svete lebo ho nepotrebuju vymienat ako my, lebo je urcite rovnocenny Backerovi.....
Pena je profesionálny futbalista, to je jasne že niečo sem tam aj chytí. Ale celkovo brankár je z neho úbohý. Tvrdiť že je dobrý brankár môžu len jeho rodičia a frajerka alebo ľudia ktorí začali futbal pozerať asi tak pred mesiacom.
Vysvetlí mi prosím tá pojem “fandiť”, to je akože čo? Aj keby bolo neviem čo, stále mám pritakávať a súhlasiť so všetkým? Nemám právo na kritiku?
Toto nie je hate, ja len chcem aby barca bola úspešná a hrali za ňu ti najlepší..
Jasne ze mozes mat nazor a ja ho aj respektujem, ale tieto zapasy sme neprehrali koli nemu ale koli tomu ze cely tim hral naprd a obuvat sa tu teraz do neho mi pride nemiestne lebo keby tam bol szceszny tak by to dopadlo uplne rovnako mozno ze este horsie kedze nema zapasovu prax. To je cele
Wojciecha vyzkoušíme v CdR. Tvrdit o brankáři, že se pouze střely od něj odráží je jinej lvl demence... Podívej se na EC.
Souhlas s Pravdo.
Sem tam něco chytí... Jsi směšný.
Messi, skús prečítať všetko čo som napísal ešte raz, zapni ten svoj mozoček a možno že pochopíš moju pointu. Ale zdá sa mi, že debatovať s tebou je totálna strata času.
Ty tvoje bludy si fakt znova číst nebudu. "Mozoček" by si měl zapnout ty, pokud tedy nějaký máš... To stejné si myslím o tobě. Prostě najednou nemáme stejné výsledky jako před tím a najednou za všechno může Peňa...
Messi, ospravedlňujem sa ti za mozoček, nemám zvyčajne vo zvyku byt neslušný k ľudom len kvôli tomu že s nimi nesúhlasím. Ale začal si byt drzý najprv ty. A teraz vôbec neide o to kto ma pravdu, ale bez urážky, kto si ty, že tu nadavas bez príčiny ľudom do dementov?! Nie si ani kvalifikovaný odborník, zamestnanec klubu alebo profesionálny hráč že tu máš nárok na hlavne slovo, si taký istý gaučovy odborník ako ja a 99% všetkých ľudí na tejto stránke. Ak nesúhlasíš, nápis svoj názor alebo tvrdenie tak aby to malo aspoň akú takú kultúru, alebo radšej neodpisuj nič. Ak tu budeme stekať po sebe, tak to bude mať úroveň chatu pre školákov.
Taky ne. Ty seš výjimka... Já si myslím, že prvně si začal ty. Já jsem já. Já jsem gaučový odborník odborník. Psal jsem ti tak celou dobu, ale ty si nebyl schopen argumentovat, tak si mi napsal ať zapnu mozeček... To veru bude.
Čo to taras prosím ťa?! “někteří deme*ti..” už tu si začal urážať tých čo majú iný názor a to som ešte nekomentoval nič.. potom som reagoval na pravdov koment, nie na tvoj a ty si hneď vybehol so svojimi poznámkami o demencii, tak čo tu kecas kktiny že ja som prvý začal. Kašlem na to už.. strata času..
Jinak je dobré si přečíst jak Flick mluví o tom, že potřebuje od hráčů aby více bojovali. To je myslím naše obrovské mínus proti Realu. Na ně když se podíváte tak sice nehrajou nijak světově, ale hodně zápasů prostě dají na sílu a právě proto vyhrávají LM jak na běžícím pásu. U nás se tohle od Pepa hodně vytratilo a často jsou spíš naší soupeři o dost bojovnější. Něco mi říká, že to ale bude cesta na dlouhou trať než dokáže tuhle psychiku u hráčů předělat.
Alebo naopak-nosí sa- Szczesny je z formy,preto nemôže chytať.
Zial ten jeden gol ide na neho. Tak isto ide na neho to, ze dlhe rozohravky su vzdy stratene. Tak isto ked vybehne, vacsina lopt ide do stratena
Přesně Ferenc
První gól proti Las Palmas byl hlavně na triko Iniga a Martína a až poté na Peňu...
Neviděl si EC Isahn??? Měl by si tu TV prvně zapnout, když se na ni chceš dívat...
Pravdo souhlas
Buď rád, že vyběhne... Co by si ještě chtěl, aby přitom poslal pass jak prime Iniesta??
Pena chytí (odrazí sa od neho, nepliesť pojmy..) väčšinou len to čo ide priamo na neho, nič extra chytiť proste nie je schopný.
Vysvetlí mi prosím tá pojem “fandiť”, to je akože čo? Aj keby bolo neviem čo, stále mám pritakávať a súhlasiť so všetkým? Nemám právo na kritiku?
Toto nie je hate, ja len chcem aby barca bola úspešná a hrali za ňu ti najlepší..
Souhlas s Pravdo.
Sem tam něco chytí... Jsi směšný.