Takto profesionalny futbalista nemoze fungovat. Uz od konca minulej sezony nie je v poriadku. Mal ist na operaciu a nevymyslat, uz by bol aj pomaly spat. Takto nemoze hrat na 100% a Hansi mu nemoze ani naplno doverovat v tazkych zapasoch. Skor ci neskor na tu operaciu aj tak pojde, iba to natahuje. Ale nevadi plat mu ide, ci hrava alebo nie.
Mio a ty máš aké znalosti? Nám neostáva nič iné než posudzovať to o čom sa o nom píše, a to čo sa o ňom píše mu určite reputáciu nevylepsuje.
Teraz akože čo, rok budeme čakať kým sa prestane báť a zabudne ze mal zranenie.. ?
Tak po prve, ja ho neodsudzujem, ked som ho donedavna ochranoval a nepacilo sa mi ako sa k nemu vedenie zachovalo. Teraz s mlcanim o jeho buducnosti im to len vracia. Ale jeho zranenia nemaju nic s jeho zmluvou. Faktom je, ze od konca Aprila klubu chyba. Malo to byt kratsie zranenie clenku a do Oktobra bol mimo. Od vtedy nastupil do 6 zapasov vacsinou ako nahradnik a priemerne odohral 28 min. Stale nie je 100% v poriadku a to by sa uz po 2 mesiacoch od navratu ocakavalo. To uz aj Gavi po ACL dokaze odohrat 3/4 zapasu. Proste nanho nie je spolah a nemoze odohrat viac ako polcas aj to nejde do subojov naplno. Takze v com som ho podla vas tak hrozne odsudil? Su to fakty alebo nie? Proste som nazoru, ze konzervativna liecba mu nepomohla a stale ma ten clenok nachylny a ak bude chciet byt 100% fit tak bude musiet pod noz.
Členok môže byť v poriadku, ale v hlave sa bojí, že sa niečo stane. Aj to je možnosť. Alebo je operácia veľmi riskantná a môže to znamenať, že nevyjde, tak definitívny koniec. Možností je viac. ACL sa lieči ľahšie ako členok.
Ak prisiel na ihrisko jesus navas tak spoluhrac bezal za nim a tu pasku mu odozvdal
Ak prisiel na ihrisko Modric taktiez tu pasku dostal
Viem ze de jong este nema status klubovej legendy ale ak je hierarchicky vyššie, mal tu pasku dostat čo i len na minutu
Tym chcem len povedat to, ze nieco v klube s jeho postavením sa zrejme deje
Možno sám povedal Raphovi už vopred že nech si ju nechá, ktovie. Po výkonoch Raphu a veľkej absencii DeJonga, by to asi spravil každý dobrý kapitán, ktorému záleží na tíme.
Teraz akože čo, rok budeme čakať kým sa prestane báť a zabudne ze mal zranenie.. ?
Ak prisiel na ihrisko Modric taktiez tu pasku dostal
Viem ze de jong este nema status klubovej legendy ale ak je hierarchicky vyššie, mal tu pasku dostat čo i len na minutu
Tym chcem len povedat to, ze nieco v klube s jeho postavením sa zrejme deje