Pokuď jde o srovnání tak Lamine je v 17 o hodně dál než byl dokonce Messi. Srovnání s Robbenem je úplně mimo, protože ten v 17 by tak v Barceloně maximálně nosil míče:D
Robben v jeho veku mal aké štatistiky? :) Nejakých 10 gólov v 34 zápasoch. V Groningene. Za Real v oveľa vyššo veku dal dokopy za 2 sezóny 13 gólov. Dariť sa mu začalo až v Bayerne, takže tento pán nech nefabuluje :)
áno, s názorom možno súhlasiť alebo nesúhlasiť, ale ani ja ťa nebudem -- za názor -- odsudzovať, ak som názoru iného, len preto, že máš toľko a toľko rokov -- yamal je úžasný, aj keď dáva málo gólov, ťahá útoky, preniká, presne centruje, prihráva do gólových situácií
Čiže keď budeš mať 83,bude z teba tupelo? A možno má viac rozumu, ako ty... A má pravdu, že zatiaľ nie je až tak gólový, ale to stále prísť môže, v 17 - ich hrá parádne.
Presne tak, na svoj vek hra výborne, to koľko vytvorí šancí pre mužstvo je proste klobúk dole.
Ak nechytí hviezdu a nestúpne mu príliš sláva do hlavy, budeme mať v mužstve pravidelného výhercu ZL.
Yamal už je rozdielový hráč,aj keď má 17r,nebyť jeho,nie sme tam kde sme,a góly vie dávať,ak ešte nebude musieť povinne nahrávať Lewovi,,tak tie góly budú jeho a Raphinu,,to je skoro isté,,,to príde,
Mal pravdu o Messim
Mal pravdu ze Alvarez je lepší jak Torres
A ma pravdu ze Lamine není ešte gólový, ale to neznamená ze nebude. Je to momentálny stav.
Netreba to hneď brat osobne a Yamala tu siliu mocou ochraňovať. Samozrejme ze je to výborný hráč ktorý má brutálny potenciál tie góly tam sypať ale ešte tam nie je - a to je dobre lebo už teraz robí extremny rozdiel na svoj vek, tak čo potom keď mu to začne sypať.
Na jednej strane má Lamine 17 rokov a obrovský priestor na zlepšenie, obrovský potenciál, ale aj tak na zakončení musí výraznejšie popracovať.
Ak nechytí hviezdu a nestúpne mu príliš sláva do hlavy, budeme mať v mužstve pravidelného výhercu ZL.
Mal pravdu o Messim
Mal pravdu ze Alvarez je lepší jak Torres
A ma pravdu ze Lamine není ešte gólový, ale to neznamená ze nebude. Je to momentálny stav.
Netreba to hneď brat osobne a Yamala tu siliu mocou ochraňovať. Samozrejme ze je to výborný hráč ktorý má brutálny potenciál tie góly tam sypať ale ešte tam nie je - a to je dobre lebo už teraz robí extremny rozdiel na svoj vek, tak čo potom keď mu to začne sypať.