Bez debaty kvalitný hráč, ale ak sa podpise s tým, že chris ostáva aj na ďalšiu sezónu, tak je to totálna blbosť podľa mňa. Araujo, chris, cubarsi, inigo, 4 veeelmi kvalitní cb na dve pozície.. zranenia, karty, rotácia atd to všetko chápem, ale ak sa nikto nezrani, 5 cb +- rovnakej úrovne je príliš veľa. A tah určite lacný nebude. Prioritou by mal byt lb, lw/rw a náhradník/konkurencia st.
Sak to, ak sa nikto nezrani...Momentalne mame 4 stoperov, ale 2 hraju neustale uz od augusta. Ak pocitame za stopera aj Koundeho tak ten hra beka a ak aj Eric Garciu tak ten je vacsinu casu zraneny a ked hra neni uplne spolahlivy. Araujo sa bude do optimalnej formy dostavat mesiace. S christensenom je to velky otaznik, lebo uz pred zranenim minuly rok mali jeho vykony zostupnu tendenciu. Nehovorim, ze dalsi stoper je najvyssia priorita, ale potrebujeme ho a ak Tah vymeni Christensena o to lepsie.
Ak na výmenu za chrisa (najslabší článok asi momentálne, ale ak je vo forme, neviem neviem, bohužiaľ je to vermaalen mk.2) je to skvelý tah.
Ale ako 5ho, s tým že máme tam aj koundeho, ktorý tiež vie zahrať cb je zbytočný luxus. To že nám vypadli na pól roka obidvaja základni obrancovia naraz je skôr abnormálne. Ale jasne ak v tomto trende chceme pokračovať, tak aj 6 by nebolo zle :)
pre mna uplne zbytocny podpis max tak na lavicku ale ak bud. rok inigo bude kvoli veku viac na lavicke christensen na predaj araujo dufam ze ostane v zaklade s cubarsim tak ten tah na tu lavicku nie je az tak zly Kauf
Stačí sa pozrieť na reakcie a je jasné. Kante je majster sveta, 2x najlepší hráč PL a jeden z najlepších DM tejto doby. Moriba hrá v Európe, kde hrá Puig?
Tah ma kvalitu. Sefuje obrane a vlani aj vdaka jeho vykonom a golom vyhrali bundesligu a boli vo finale Eu cup a vyhrali dfb pokal.
Kvalitu a skusenosti ma, len 28r uz je dost....
TOP hráč. Teď máme 4 kvalitní stopery a Domingueze, s tím doufám do budoucna nepočítáme... Neříkám, že je to první priorita. Za mě je až po příchodu křídla a návratu Valleho v pořadí, ale i tak bych ho chtěl u nás. Přestože teď máme 4 kvalitní stopery, tak prakticky od začátku musíme hrát pouze se dvěma, což znamená nulová rotace. Proto se nám občas nedaří. Takže herní čas si rozhodně najde. Protože Araujo je prostě skleněnej. A Inigo tu taky navždy nebude...
Ale ako 5ho, s tým že máme tam aj koundeho, ktorý tiež vie zahrať cb je zbytočný luxus. To že nám vypadli na pól roka obidvaja základni obrancovia naraz je skôr abnormálne. Ale jasne ak v tomto trende chceme pokračovať, tak aj 6 by nebolo zle :)
Kvalitu a skusenosti ma, len 28r uz je dost....