Penalta to byla o tom žádná, jen bych dodal že přivizutá kopačka na noze na kterou ani nedošlápnul neznamenala pád. A kopačku si pak sundal celou až když seděl. Ten pád prostě nasimuloval protože z tou nohou kde měl tu mírně vyzutou kopajdu ještě ani nedošlápl, takže díky ní těžko mohl padnout nebo ztratit balanc. Prostě cítil vyzutí boty a mírné přislápnutí paty a tak sebou hodil. Což pak bylo vidět :). Ale penalta ano.
strasne neohrabane isiel do toho Frankie. akokeby prvy krat hral futbal. ako defenzivny zaloznik musi vediet, ze v 16 kazdy suboj smrdi penaltou
suhlasim s cizinkx v tom, ze to prifilmoval. keby mu tu kopacku nevyzul, tak nema rozhodca co piskat. to minimalne pristupenie nohy nieje cista penalta.
este nech vecer odpiskaju dalsiu penaltu pre real a rozhodcovia v la lige budu mat dalsi dobry tyzden za sebou
Keď tu nadávate na De Jonga jak dotoho išiel neohrabane a ako keby hral prvý krát futbal tak mi povedzte kde v prdeli bol náš pravý obranca alebo aj iný obranca ..... to má De jong hrat na troch postoch naraz?
Psychika tímu je na úrovni dedinského tímu, niečo sa pokazí a zloží sa celý tím. Pôjdem proti prúdu, ale mne sa Flick nepáči ako tréner, pretože toto je najmä jeho práca
6r hrozna psychika to uz vyzera na psychiatriu 😉 a pred 2 mesiacmi ked jasne vyhravali a hrali pekny futbal to bol flick genius uz sa vravelo o vyhratej lige 😀 jako je jasne ze je upadok od toho tam je flick , aby to zmenil
Flick tu bol 2 týždne s mužstvom a už písali ako to všetko zmenil a ze to není to co zanechal xavi . Teraz sa prehráva a dávajú to na 6r :D strašná objektivita u týchto fanúšikov:D
Nechápem ak šetril hráčov na ligu majstrov a preto striedal ako striedal , tak je pekne mimo tréner pretože tá LM je rozohrana tak ze do ďalšieho kola postúpime , ale v lige sme stratili už veľa, do februára sa ma hrať na ligu , LM pre tých co chcú vyhrat začína vo februári!
Neprekvapuje ma, ze tu ma kazdy trenersku licenciu Uefa Pro a spravil by to lepsie ako trener s 20 rocnymi skusenostami. Za rotaciu mozes povazovat zapas s Osasunou, ale nie toto, ze da na pol hod. oddychnut Olma s Raphou a na 15 Lewu s Pedrim. Ak nedokazu dohrat 15 min bez tychto hracov, tak co budu robit ak nejaky vypadne na 2 mesiace? Ak maju hrat podla tvojej teorie ti isti hraci, kazdy zapas v lige. To, ze je Ferran jedina moznost do utoku je chybou vedenia a nie trenera. V inych rokoch by De Jong a Gavi hrali zaklad a teraz su neviditelni. Gaviho este chapem, ze sa rozohrava po dlhom zraneni, ale Fdj je zatial sklamanim. Trener nema takmer ziadneho hraca na lavicke, ktory by dokazal ozivit hru, ale tiez je to asi jeho vina. A k tym posmeskom na psychiku som pisal odbornikovi marekve, ktory to dava na Flicka. Psychicky labilny bol tim v Europe uz od vypadnutia s Rimom, potom Liverpool, Bayern, Inter, Frankfurt, Pariz... Nieco nejde podla predstav dostane sa gol alebo cervena a cely tim sa polozil. Tento rok sa so silnymi timami konecne vyhralo a to rozdielom triedy. Vyzeralo, ze uz zacina lepsie obdobie, ale chyba kontinuita a hlavne sirka kadra.Na druhu vec potrebuje trener aj nejake posily, nemoze hrat len s dorastencami!
Toto sú neskutočne lacné straty bodov tieto posledné kolá, Betis absolútne jednoducho bez nejakého tlaku z náhodnej akcie vyrovná a ďalšie -2 body, prakticky to isté čo proti Celte... psychicky sme veľmi slabučkí a máme problém udržať akékoľvek vedenie, takéto straty nás budú veľmi mrzieť...
Tak Raphinha by určite bojoval a behal do konca tak ako celú sezónu, ale tiež je to len človek a potrebuje odpočinok... možno nám ešte tá ušetrená pol hodina pre neho príde vhod proti Dortmundu...
Podľa výsledku vidím že rozhodnutie nepozerať ligové zápasy do konca sezóny nezabijat svoj čas a nezrat si nervi bolo správne absolútny šašovia ako dobre začali tak ich preplo a prejebali si celú ligu za mesiac 🤣🤣🤣 ešte kuknem pár zápasov v lige majstrov a je po sezóne
suhlasim s cizinkx v tom, ze to prifilmoval. keby mu tu kopacku nevyzul, tak nema rozhodca co piskat. to minimalne pristupenie nohy nieje cista penalta.
este nech vecer odpiskaju dalsiu penaltu pre real a rozhodcovia v la lige budu mat dalsi dobry tyzden za sebou
Nechápem ak šetril hráčov na ligu majstrov a preto striedal ako striedal , tak je pekne mimo tréner pretože tá LM je rozohrana tak ze do ďalšieho kola postúpime , ale v lige sme stratili už veľa, do februára sa ma hrať na ligu , LM pre tých co chcú vyhrat začína vo februári!