Ak majitelia ManCity porusili pravidla nech ich potrestaju, ale vzdy ked Mourinho hovori o spravodlivosti a ziadnych zlych emociach spomeniem si na jeho drevorubacsku taktiku, ktoru naordinoval svojim hracom v zapasoch proti nam a len zazrakom sa nikto (Messi) vaznejsie nezranil. Hral sice v sulade s pravidlami, ale mozeme polemizovat ci aj cestne, bez zleho umyslu a "negativnych emocii". Ak by nam umyselne zranili Messiho a on by vdaka tomu vyhral nejake trofeje urcite by to nepovazoval za nespravodlive.
Ale suhlas s Mourinhom , ze Nico by mohol prestupit do realu, lebo maju malo lavych kridelnikov. Mohli by vsetky lave kridla poskupovat a nechat spolu hrat. Co sa moze pokazit?
Ale ten nico neni nejaky dobry v tejto sezone, asi mu vysla len ta jedna sezona a teraz sa zatial trápi
Ja si myslim ze aj dobré ze k nam neprestupi. Kvalitu na barcelonu a ani real nema
Jj suhlas, tento rok Nico nic moc. Podla mna kvalitu ma, ale absolutne neviem predpovedat, ako by sa uchytil v Barce, zazili sme uz po prestupoch hracov neocakavane prekvapenia v dobrom aj v zlom:)
Za mna na 1. mieste Nico, nech uz mame tu spanielsku repre skoro kompletnu:) Leao podla mna trochu vacsie riziko z pohladu adaptacie. Ale ze by jeden nejak vysoko herne prevysoval druheho sa neda povedat.
Leao je podla mna o kus vyssie, Leao je uz hotovy hrac. Rychlejsi, silnejsi na lopte a ked hra na 100% tak je topclass, co je ale jeho najvecsia slabina pre mna, ze nie vzdy sa mu chce. V tom je lepsi zas Nico
Suhlas, akože v poslednych rokoch je Jose nad vecou a jeho vyjadrenia su rozumne. Ale pripisujem to aj tomu, že sa už nepohybuje v uplne top sfere. Ked bol trener Chelsea, Interu, Realu tak to pod jeho vedením boli neraz spinave hry na ihrisku.
Ja si myslim ze aj dobré ze k nam neprestupi. Kvalitu na barcelonu a ani real nema