Za to jedno neškodné gesto v návale emócií? Nevedel som, že podľa pravidiel futbalu môže rozhodca trestať všetko, čo nevyjadruje podporu, a každého, kto je nespokojný s jeho rozhodnutiami. Inými slovami, žiadne ruhanie sa alebo/a neúcta k všemohúcemu pánovi nás všetkým: pán rozhodca trestá aj myšlienky, aj neprijateľné pocity.
Rozhodca môže trestať vinníkov tak ŽK ako aj ČK. Ale ten rozdiel medzi obidvoma kartami pri priestupkoch musí byť evidentný podľa pravidiel futbalu........
Podľa mňa dvojzápasový dištanc je neobjektívny. Keby bol povedal rozhodcovi že je kokot (čo aj bol) tak by to sedelo, ale takto? To už tréner nemôže povedať ani slovo??? Chujovina jak Tatry!!!
Všetci čo tu pisete a odkazujete na gesto môžete prosím vás napísať čo flick povedal ? Nakoľko na videách je jasné že aj niečo hovoril a určite viete všetci že čo to bolo
Utumno, myslel som to ironicky v zmysle, ze ak Flick pri tom incidente nieco povedal, tak to bolo skoro urcite pritazujucou okolnostou k tym gestam. uz je to jedno trest ostava v platnosti.
"Zdá sa, že Nemec nepovedal nič urážlivé, o čom svedčí aj absencia takejto poznámky v zápise o stretnutí, a kartu videl kvôli miernemu gestu vzdoru a samotnému pokriku." Ak je toto pravda... 🤯
Hlavná otázka znie: ako je možné, že rozhodca preskočil žltú kartu a hneď dal červenú? Vzhľadom na okolnosti by bola žltá stačila. A ani tá nebola nutná.
Nič nové.