Boli tam sance aj strelecké pokusy . Ale akože ty podľa mňa len nevies písať, strašne negatívne emócie do toho dávaš.
Ale ak si chcel povedať, že nedávame sance /strely co nás môžu mrzet tak súhlas:D
Smutne na tom je ze aj s tymi 0 strelami na branku tam boli nebezpecnejsi ako barcelonske alibisticke strely ktore by chytil aj brankar horskeho preboru
Tak strely mal hlavne yamal co mu moc nesadlo. Kounde tam mal jednu . Raphinha čistý gol netrafil branu . A olmo a raphinha nedociahli loptu viac menej do prázdnej . To bolo určite nebezpečné minimálne ako ofsajdove sance dortmundu
Aj tak by raphinha nespracoval dlhu prihrávku:D tak co tu nakladate na pedriho a casada co makaju a snažia sa tvoriť hru a pri tom raphinha len uteká a chce čistú loptu , do nohy co si ide vypýtať stráca. Lewa ani nvm že tam je a tak isto olmo .
Uspáváme u toho naše dcery. Plus nejsem nejlepší pozorovatel. Ale ten Balde mi přijde riadně slabučký článek našeho týmu. Co přes něj, to z většiny ztráta a zmar.
Sak kounde , fort , Martin to isté. A ako som písal nižšie na stojacich útočníkov sa ťažko dáva pas . Balde ma aspoň nejaky tah/prechod dopredu oproti ostatným krásnym bekom
Nepríde mi to zlé, boli tam slušne strelecké pozicie... Raphinha, Koundé a 2x Yamal co sa mi narýchlo vybavuje.
Pedri dnes podľa mna slabší... Ked mal dobrú šancu dať finalku, neurobil to a ked naopak nemusel, tak to tam poslal a nabiehajuci hráč nemal sancu dobehnúť.
Ale ved hráme na 1 tvorivého záložníka a hráme s ním každý zápas. Musia mu trochu pomôcť a podržať loptu aj olmo a raphinha . Ne len čakať čisté lopty . Lebo takto mame 3 hráčov co len čakajú na čistú loptu do nábehu alebo na dotuk. Kounde je ofenzívne slabší. Čiže to tam je balde yamal a pedri co podržía loptu resp ju potiahnu zo svojich pozícii dopredu
PatrikFCB suhlas, Casado top. Ardit, Kounde neni ziadny ofenzivny klenot, ale dnes Lamina aj utok celkom podporuje, narozdiel od Baldeho ktory ma prirodzene ofenzivnejsi profil jak Kounde, ale dnes ofenzivne pokazil uplne vsetko. Dufam, ze to v 2. polcase skusime aj strelami z dialky, inak to bude narocne.
Nehrame nas najlepsi futbal, ale vzhladom na to, proti komu a kde hrame som necakal, ze budeme mat celkom prevahu. Borussia je velmi dobre organizovana a skusena, le celkom sa nam dari dostavat z ich pressingu. Bohuzial najslabsi clanok za mna zatial Balde, kym nebudeme mat laveho beka, ktory je schopny hrat aj dopredu tak sme polovicni. Smerom dopredu pokazil kazdu jednu loptu a je uplne marny, ked naviac zacne rozhadzovat rukami zacinam byt nanho alergicky. Borussia mala dlhy cas dost vysunut obranu neviem preco sme nevyuzivali lopty za obranu ked bol chvilami Raphinha v strede, pekne si tam nabiehaval a po x-tej lopte, ktoru mu tam do nabehu nikto neposlal sa zacal nasierat a ja sa mu necudujem. Olmo nejak stratil tah na branu, dnes tam viacmenej len kombinuje jak Ferran, dufam, ze sa chyti.
Raphinha by ju aj tak nespracoval tak co sa rozčuľuje:D
Balde tam viac krat loptu pekne potiahol do útočnej tretiny . Ale si všimni ako naši "útočníci" lewa a olmo pohybujú v 16ke . To není žiadny poriadny nábeh na loptu ako to robil alba a Messi. Oni len čakajú na čistý dotuk. Takým hráčom sa zle prihrava .
Olmo za 60m + gundogan vôbec nepresvedčil zatiaľ
Ardit asi sa divame na iny zapas. Borussia hrala vacsinu casu s vysunutou obranou, prilezitosti na nabehy tam boli len nedostavali dobre lopty. Balde tam mal niekolko moznosti na precislenie a prvym dotykom si to totalne dojebal, prihravky dopredu 0 bodov, ak mu tam raz nieco vyslo ok, ale stale je marny a musi pridat, smerom dozadu raz pustil hraca a ten nastastie tesne prestrelil penovu branku.
najviac ma tomto zapase serie asi to ze barcelona a cela taktika vyzera ze oni by aj boli schopny ale hraju to na bezpecnu remizku to ma na tom serie najviac vedia ze top 8 budu mat a idu si tu tukaciu udrzbu ako sorry ale hrame ligu majstrov a hrame proti muzstvu ako dortmund chcem vidiet 100% nasadenie a bojovanie nie tuto tukaciu udrzbu na 0:0 1:1
Neviem, aké očakávania máte vy, no z mojej strany zatiaľ spokojnosť. Pred rokom by sme takto neboli dominovali v Dortmunde. Len škoda tých šancí. Aby nás to nemrzelo.
Akože toto bola akcia ktorá ti ulahodila a uspokojila :D ? Super ,ze bol gol ale raphinha mohol do prázdnej posunúť yamalovi a radšej riskol strelu ( to ja osobne nemám moc rad )
Akoze Cubarsiho milujem, ale presne taketo detaily vyhravaju a prehravaju LM dpc. Neviem si predstavit, ze by toto zrobil nejaky skuseny obranca Borussie, Interu, realu, ManCity... Snad otocime:D
Jasne, celkovo je vidiet velky kvalitativny skok v pristupe v LM, ked zvladame aj taketo narocne zapasy. Flick nas zatial velmi dobre pripravuje, specialne na nemecke timy:)
Ďakujem vopred.
Ale ak si chcel povedať, že nedávame sance /strely co nás môžu mrzet tak súhlas:D
Pedri dnes podľa mna slabší... Ked mal dobrú šancu dať finalku, neurobil to a ked naopak nemusel, tak to tam poslal a nabiehajuci hráč nemal sancu dobehnúť.
Casadovi by som nič nevytkol, hra vyborne.
Balde tam viac krat loptu pekne potiahol do útočnej tretiny . Ale si všimni ako naši "útočníci" lewa a olmo pohybujú v 16ke . To není žiadny poriadny nábeh na loptu ako to robil alba a Messi. Oni len čakajú na čistý dotuk. Takým hráčom sa zle prihrava .
Olmo za 60m + gundogan vôbec nepresvedčil zatiaľ