Tento chlap to má v hlave fakt zrovnané. Aj keby tento rok neprišli žiadne tituli, je to obrovský krok do predu. Netrepe dve na tri a vie čo má za tím...myslím, že najmladší v LM
Tiež som si to všimol...A nie je to prvý krát,čo si naši útočníci takto nanahrali. Lewa je v tomto ešte horší...je to len na škodu aj keď to trošku chápem, každý chce dať gól
Presne tak, chalani. Toto by sa malo riešiť na najvyššej úrovni. To nie je len tak. Jeden sa celý týždeň pripravoval na to, aby to tomu druhému nenahral a ten druhý mu to chladnokrvne a zákerne oplatil. Mali by sme spozornieť. Tu sa začína diať niečo nekalé. Veľmi nebezpečné.
to Petros: ak Teofila sleduješ dlhšie, tak vieš, že jeho poznámky sú vždy plné cynizmu , zosmiešňovania a arogancie. Netreba si to všímať. A tentokrát zabudol do príspevku vsunúť jeho obľúbené "podtatranské konzílium".
Zato dezolát kov3 aktuálne zosnoval svoj historicky najdlhší príspevok.
Okrem toho, cynický som nikdy nebol. Význam slova cynický by si mohol aspoň naštudovať.
Mňa zaujal pokutový kop proti nám. Postrčenie útočníka domácich Cubarsim. Koľko takýchto postrčení nášho hráča v pokutovom území v LL aj v LM rozhodca neodpískal a tu bác ho, pokutový kop. Pritom tesne pred pokutovým kopom hráč domácich na úrovni penalty držal a strkal Cubarsiho ako bábiku a rozhodca nič, ale o pár sekúnd jemné postrčenie Cubarsiho a bác ho...penalta. Rozhodcovia si pravidlá vykladajú ako chcú, každý inak!!!
Hned som vravel že to pecla nebola. Moc nepoužil ani ruky . A bežať musí . Neviem co Mal urobit inak. Je to mladý hrač a Ked hraje srdcem a v 99% bezchybně tak já rád odpouštím nějaké chybičky . On hraje ako Pique v 30ke a je mu iba 18
Okrem toho, cynický som nikdy nebol. Význam slova cynický by si mohol aspoň naštudovať.