Čakal som tento komentár, aj ja som na to pomyslel… ak by nevybehol, išli by na neho sami dvaja, tak to aspoň skúsil… keby sa mu to podarilo bol by za hrdinu že zabránil čistému gólu.
Isli tam 2 hraci Borussie na Penu. Ak by nevybehol bol by to gol na 100%, vybehnutim mal aspon ako taku sancu, ze stihne loptu zachytit. Tam proste nevysla nasej obrane ofsajdova pasca, s tym brankar vela nezrobi. Na to aku ma Pena brutalnu zodpovednost a musi byt neustale sustredeny kvoli nasej vysunutej obrane tak posledne zapasy chyta super. Malo co sa mu da vycitat. Proti Borussii chytil aj niekolko tutoviek, ktore boli az nasledne odpiskane ako offside.
jasne,všetko beriem,ani na neho neútočím,som rád,že je na takej úrovni ako je,dlho som tomu nechcel veriť...
ale mám pocit,že mal vybehnúť skôr,alebo vôbec,je jasné,že môžme o tom len kecať a on sa v zlomku sekundy musí rozhodnúť,ale tak to nejako vo mne stále je,že on má s vybiehaním odjakživa problém....
Tiež patrím k jeho spochybnovačom, hlavne po jeho výkonoch v minulej sezóne. Musím však prehodnotiť svoj postoj, pretože sa rozchytal do fak výbornej formy. Obzvlášť v Barcelone to nemá brankár ľahké, vždy musí pridať dobrú hru nohami. A pod Flickom sa to rozšírilo ešte o časté stráženie ofsajdovej pasce. Zatiaľ to zvláda super a ten gól sa mu moc vyčítať nedá...tam nemal moc čo spraviť, tá rýchla strata lopty a vzápätí krásny pas. Jediné na čom musí popracovať je pokrývanie centrov,tam sa mi zdá dosť nerozhodný.
:) Ja mam vianocnejsiu naladu, ked si predstavim, ze sa onedlho vratime na Camp Nou. Ak takto dokazeme hrat na ihriskach superov, tak po navrate na Camp Nou v tom 100 000-ovom kotli z nas budu niektori superi pototo...
Je neskutečný... Za mě, kdyby na něj přestal konečně hate a chytal třeba celou sezónu, tak se může rozchytat na TOP brankáře. Říkal jsem si, že nemůže být tak špatnej, když pod každým jeho příspěvkem na IG je tisíc komentů od fanoušků Gala, ať se k nim vrátí... Minulou sezónu za mě chytal špatně kvůli nerozehranosti a nedůvěře... Ale teď nás drží. Momentálně hráč, který nás nejvíc drží...
ale mám pocit,že mal vybehnúť skôr,alebo vôbec,je jasné,že môžme o tom len kecať a on sa v zlomku sekundy musí rozhodnúť,ale tak to nejako vo mne stále je,že on má s vybiehaním odjakživa problém....