Lewá dá góly,ked všetko dostane ako na tácke do branky,a všetci musia hrat na neho,,,a take čisté vypracované góly by dal aj beznohý,ked ho trafí lopta a padne gól,ak sa on nezabije na tej lopte,,,
Neviem, ako sa slovo "forma" dá inak definovať, ako dať dva góly vonku v LM, proti ťažkému súperovi, a tak rozhodnúť zápas. Posmievať sa vlastnému hráčovi, ktorý nám v tom čase pomohol získať 3 body, je úplne podlé. Pravý fanúšik vie, kedy určitý hráč sklame, čo ale neznamená, že sa nebude tešiť vtedy, keď sa tomu hráčovi začne dariť.
Ja tiež nie som fanúšik ferana a keď som videl ze ide hore pomyslel som si naco ? Ale zavrel mi ústa a som rád:-D stále som názoru ze je lepšie ho predať..ale pokiaľ si udrží gólovú formu a bude prospešný pre barcu je to super ..a možno ho aj dobre predáme po sezóne...to ze ma dobru streleckú formu je super ...p
Pre nás fanúšikov a klub ...
Podľa mňa úplne logické...radšej daj 65min do toho 100°/.,ako 90min s tým, že pol zapasu sa tam bude prechádzať. A ešte dá aj šancu tím chalanom,čo tam nechajú aj dušu.
Fakt máš "pravdu" - najlepší strelec v LL, len tretí na svete s viac ako 100 gólmi v CL (len Messi a Ronaldo). Taký je slabý Lewa ... Čo si za fanúšika (aj keď beriem že kritika nie je zakázaná) !
Ja sa bojím,že sa raz zabije na lopte Lewa...a kedy dával tie góly,, ???a kedy by dal gól,ak by nehrali všetci na neho???? A Messe si sám vypracoval góly,,tak
Lewa Messsi sa nedajú ani porovnávať,,,to je nebo a peklo!!!!!! Lewa Mezsimu nečaha ani po paty,,,,tak to neporovnávaj nikdy......!°!!!!!!
Trener ho dal dole podla mna z toho dovodu, ze tento rozvlacny a pomaly fotbal s milionom prihravok do stran nie je to kde moze hyt uzitocny.. jednoduche ako facka. Lewymu vyhovuje priamiciara kolma hra
Lewymu ako ho nazyvas vyhovuje dostať loptu do čistej sance a úspešnosť ma tak 50% keby rátam aj minulú sezónu tak možno 25% . Nerobte tu z neho boha prosím pekne .
Tento rok sme porazili bayern parada, pamätáte si ako sme s nimi hrali zapas vonku s xavim , kde lewa nedal čisté sance ? Hra bola tiež dobra , ale lewa nemal svoj strelecky deň. On je 95% minútaze mimo (ako píšu niektorí mínus jeden hrac) a tých 5 % sú gólové sance , občas nám zapas výhra, veľa krát kvôli nemu stratíme body lebo nezabije zapas , keď to treba .
Nechcem byť jeho hejter , ale prosím vás nerobte z neho boha .
No neviem nikde som si ovacie na neho nevšimol , ale ak sa nemylim vedie tabulku strelcov la ligy aj ligy majstrov. Je tak ?? A najviac golov supol prave vtedy, ked sme hrali priamociaro a jednoducho utocne. Tu su odpovede
Sak zakaždým keď niekto spomenie jeho medzihru resp prínos do hry , tak sa vyťahuje iba to koľko dal gólov. .. ale nech mu to vydrží dokonca sezóny a vyhrava nám zapasy , ked to teamu až tak nejde , pretože tie goly na 3:0 4:0 až tak dôležité nie sú
Ardi prepac, ale myslim, ze teraz kecas. To s tou medzihrou suhlasim no cit trenera a jeho odvaha vystriedat ho je dolezita. Lewy je aky je a ocakavaju sa od neho goly, o ktore tak moc ide
Ja som povedal gol na 3 :0 a 4 : 0
Nie na 2:0 tak prosím neprekrucaj. A ak si nepochopil pointu tak to nemá zmysel. Hovoril som o góloch, kt. Už nemajú zmysel
Ale viacmenej áno, radšej vyhrám 4 zápasy 1:0 ako v jednom zápase dat 4 kúsky a potom 3 zápasy 0
Pointa bola aby , že keď jedine co vie je dávať goly tak by to malo byt ako teraz. Väčšinu gólov túto sezónu bolo z jeho strany bodových a nie len na úpravu skóre , pár zapasov sa úplne vyparil lebo sme potrebovali niečo naviac od 9 a on to neponúka(nehovorim ze team hral super a pomohol mu ) , ale celkovo túto sezónu ma dobre rozohranu ,tak nech mu to vydrží lebo to suché obdobie co mal predtým dlhú dobu bol des a v pár zapasoch mi to už pripomenul:D
A áno dôležitejšie sú tie prve goly aj keď samozrejme tie ďalšie ukludnia
Pre nás fanúšikov a klub ...
Lewa Messsi sa nedajú ani porovnávať,,,to je nebo a peklo!!!!!! Lewa Mezsimu nečaha ani po paty,,,,tak to neporovnávaj nikdy......!°!!!!!!
Tento rok sme porazili bayern parada, pamätáte si ako sme s nimi hrali zapas vonku s xavim , kde lewa nedal čisté sance ? Hra bola tiež dobra , ale lewa nemal svoj strelecky deň. On je 95% minútaze mimo (ako píšu niektorí mínus jeden hrac) a tých 5 % sú gólové sance , občas nám zapas výhra, veľa krát kvôli nemu stratíme body lebo nezabije zapas , keď to treba .
Nechcem byť jeho hejter , ale prosím vás nerobte z neho boha .
Nie na 2:0 tak prosím neprekrucaj. A ak si nepochopil pointu tak to nemá zmysel. Hovoril som o góloch, kt. Už nemajú zmysel
Ale viacmenej áno, radšej vyhrám 4 zápasy 1:0 ako v jednom zápase dat 4 kúsky a potom 3 zápasy 0
A áno dôležitejšie sú tie prve goly aj keď samozrejme tie ďalšie ukludnia